Pak tot 34(!) keer uw inzet bij nieuw aandeel Engelse aanvallers in Premier League-topper!

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
14 augustus 2019     0 REACTIES

De Premier League is pas weer een week in gang, maar aanstaande zaterdag nemen de nummers één en vier van vorig seizoen het alweer tegen elkaar op. In het Etihad stadium van Manchester City ontvangt de landskampioen Tottenham Hotspur. Beide teams begonnen vorig weekend met drie punten aan het nieuwe seizoen. Manchester City won met ruime cijfers bij West Ham United, waar Tottenham Hotspur in de tweede helft een achterstand omboog tegen promovendus Aston Villa. Wat kan er verwacht worden in deze Premier League-topper?

Manchester City in eigen huis favoriet: x 1,37 keer uw inzet

Kampioen Manchester City is het seizoen begonnen op dezelfde manier als het vorige werd afgesloten: winnend. Twee weken geleden werd in de Community Shield gewonnen van Liverpool en voegde the Cityzens maar weer eens een prijs toe aan hun kabinet. Afgelopen weekend stond het eerste competitieduel op het programma. Dit betrof voor City een uitwedstrijd bij West Ham United, welke met maar liefst 5-0 werd gewonnen.  Vroeg in het seizoen maakt de club alweer veel indruk en lijkt het opnieuw favoriet voor het winnen van de Premier League. Aanstaande zaterdag speelt de ploeg van Pep Guardiola haar eerste thuiswedstrijd van het seizoen. In het eigen Etihad Stadium won Manchester City al 17 wedstrijden op rij. Dit vertrouwde podium maakt City, in combinatie met haar status als titelfavoriet, de verwachte winnaar voor deze Premier League-topper. Als City zaterdag van Tottenham wint, ontvangt u x 1,37 keer uw inzet op Bwin. In het geval dat Tottenham wint van de thuisploeg krijg je maar liefst x 7.50 uitgekeerd bij de bookmaker.

Tottenham stunt en wint van City
7.50
Kane scoort één doelpunt én geeft een assist
34.00
Kane scoort twee doelpunten
17.00
Twee doelpunten in eerste helft
3.00

Veel spektakel in de eerste helft tijdens laatste ontmoetingen: tot x 3,00 keer uw inzet

Manchester City en Tottenham Hotspur speelden vorig seizoen maar liefst vier keer tegen elkaar. Niet alleen ontmoetten de clubs elkaar twee keer in de Premier League, maar ook in de Champions League. De ontmoetingen in de kwartfinale van het miljoenenbal zullen bij veel voetballiefhebbers nog op het netvlies staan. Tottenham won de heenwedstrijd met 1-0 van City, waarna de return een groot spektakel werd. City won in eigen huis met 4-3 van Tottenham, maar werd op basis van uitdoelpunten uitgeschakeld. The Cityzens leken in de laatste minuut de beslissende 5-3 te maken, maar deze treffer werd op basis van videobeelden nog afgekeurd vanwege buitenspel. Opvallend was ook dat het tijdens deze return al binnen 21 minuten 3-2 stond. Duels tussen beide teams leveren de laatste edities sowieso veel doelpunten in de eerste helft op. Zo vielen in vier van de laatste vijf duels de meeste doelpunten in de eerste helft. In totaal betrof dit maar liefst 10 van de 14 treffers.  Het spektakel tussen beide teams zit dan ook vaak in de eerste helft. Als zaterdag opnieuw de meeste doelpunten in de eerste helft vallen, ontvangt u x 3,00 keer uw inzet op Betway. Als er in de eerste helft twee doelpunten of meer vallen, ontvangt u hier x 2,10 keer uw inzet.

Engelse aanvallers al vroeg in het seizoen in vorm: tot x 34,00 keer uw inzet

De selecties van Manchester City en Tottenham Hotspur beschikken over veel verschillende nationaliteiten, maar in beide teams is het vaak een Engelse aanvaller die de aandacht op zich vestigt. Bij Manchester City is dit Raheem Sterling, bij Tottenham Hotspur is dit Harry Kane. De twee aanvallers vormen bij de Engelse nationale ploeg al geruime tijd de voorhoede en begonnen vorig weekend allebei uitstekend aan het nieuwe seizoen. Raheem Sterling maakte een hattrick tegen West Ham United, waar Harry Kane twee keer scoorde tegen Aston Villa.   Beide spelers namen vorig seizoen ook al zeventien treffers voor hun rekening. De kans op een nieuw aandeel van een van beide spelers in de wedstrijd van zaterdag lijkt groot. Het levert fraaie odds op bij Unibet. Bij Raheem Sterling ontvangt u x 1,90 keer uw inzet als hij scoort. Betreft dit het eerste doelpunt van de wedstrijd, dan ontvangt u x 4,40 keer uw inzet. Een doelpunt van Harry Kane levert u een quotering van x 3,35 op. Scoort hij net als vorig weekend twee treffers, dan ontvangt u x 17,00 keer uw inzet. Scoort Kane één doelpunt én geeft hij een assist, dan ontvangt u maar liefst x 34,00 keer uw inzet.

Kevin de Bruyne assistenkoning Manchester City: tot x 15,00 keer uw inzet

Manchester City-speler Kevin de Bruyne kende vorig seizoen een minder prominente rol dan we van hem gewend zijn. De middenvelder leek de tol te betalen voor een overvolle voetbalzomer en speelde uiteindelijk maar 19 Premier League wedstrijden omdat hij veel kampte met blessures. Dit seizoen lijken we echter zijn oude versie weer te gaan zien. Tijdens de voorbereiding trainde hij weer volle bak mee en dit resulteerde in basisplaatsen tijdens de eerste twee wedstrijden van City.  De Bruyne is normaliter de belangrijkste middenvelder van Manchester City en hoopt dit seizoen dan ook weer zijn stempel te kunnen gaan drukken op de ploeg. Hij staat vooral bekend om zijn splijtende passes. In totaal gaf hij bij Manchester City al 67 assists. Als er iemand scoort voor the Cityzens, is dit doelpunt dan ook regelmatig voorbereid door Kevin de Bruyne, zo ook afgelopen weekend. Als de Bruyne tegen Tottenham opnieuw belangrijk is met een assist, ontvangt u x 3,00 keer uw inzet op Unibet. Als hij zelfs goed is voor twee assists of meer, ontvangt u x 15,00 keer uw inzet.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN