Pak tot 10(!) keer je inzet bij nieuwe doelpunten Lukaku tegen Schotland!

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
8 september 2019     0 REACTIES

Maandagavond speelt België haar tweede wedstrijd van deze interlandperiode. Het gaat dit keer op bezoek bij Schotland. Afgelopen vrijdag wonnen de Rode Duivels zeer eenvoudig van San Marino, tegen Schotland zal het vermoedelijk iets minder makkelijk worden. De Schotten zijn sowieso van een ander kaliber dan San Marino, maar hebben de punten ook hard nodig in de race om de tweede plaats. Hierin deed Schotland vrijdag slechte zaken door thuis van Rusland te verliezen. De Schotten staan hierdoor voor een van hun laatste kansen. Wat staat u te wachten?

België beschikt na vijf duels over de maximale score: tot x 2,15 keer uw inzet

Met vijftien punten uit vijf wedstrijden is er voor België geen vuiltje aan de lucht. De ploeg van Roberto Martínez was vooraf al favoriet voor de groepswinst en maakt deze status volledig waar. Zo won het al haar wedstrijden met ruime cijfers. In de openingswedstrijd werd Rusland met 3-1 verslagen, hierna volgden overwinningen tegen Cyprus (2-0), Kazachstan (3-0) en Schotland (3-0). Afgelopen vrijdag voegde België hier nog een 4-0 overwinning tegen San Marino aan toe. Het betekende de vijfde overwinning op rij voor de Rode Duivels, evenals de tiende overwinning uit de laatste twaalf wedstrijden. Een EK-ticket kan de ploeg dan ook bijna niet meer ontgaan. Maandagavond heeft het in Schotland op papier één van haar moeilijkste wedstrijden, maar ook deze zal het als favoriet ingaan. Als België wint in Schotland, ontvangt u x 1,42 keer uw inzet op Bwin. Als ze dit met minimaal twee doelpunten verschil doen, ontvangt u hier x 2,15 keer uw inzet.

Lukaku scoort in beide helften
10.00
Bij minimaal twee doelpunten verschil
2.15

Schotland vecht voor laatste kans: tot x 8,00 keer uw inzet

Ondanks dat Kazachstan over 7 punten beschikt en hierdoor momenteel derde staat, zijn het Rusland en Schotland die de strijd om het tweede EK-ticket uitvechten. De ploegen speelden vrijdag al tegen elkaar en zullen dit in oktober nog eens doen. Afgelopen vrijdag verloor Schotland thuis van Rusland, waarmee het een flinke klap te verwerken kreeg. In eigen huis zijn de Schotten immers ijzersterk en hier werd dan ook alle hoop op gevestigd. Sinds 2015 speelde het elf kwalificatiewedstrijden op Hampden Park en hiervan verloor Schotland er maar twee. Dit betrof, naast de wedstrijd van vrijdag, een nederlaag tegen Duitsland. Met twee thuiswedstrijden in de huidige interlandperiode had Schotland dan ook een droomscenario voor ogen. Eerst wilde het op vrijdag haar directe concurrent Rusland verslaan, waarna het op maandag wilde stunten tegen België. Dit droomscenario lijkt nu uit te monden in een doemscenario. Door de nederlaag tegen Rusland staat Schotland namelijk voor één van haar laatste kansen. Het goede nieuws voor de Schotten is dat het in ieder geval wel weer in eigen huis speelt, waar het thuispubliek de ploeg volop zal gaan steunen. Als Schotland haar laatste kans weet te grijpen tegen België, ontvang u x 8,00 keer uw inzet op Betfirst als het wint. Bij een gelijkspel ontvangt u x 4,70 keer uw inzet.

Belgische verdediging staat als een muur: tot x 2,20 keer uw inzet

De Rode Duivels scoren er in de kwalificatie behoorlijk op los. De ruime overwinningen zijn echter niet alleen aan de aanval te danken, maar ook aan de solide verdediging. Zo kreeg België tot nu toe pas één tegendoelpunt te verwerken: een treffer van Rusland in de eerste wedstrijd. Sindsdien is de verdediging niet meer gepasseerd, waarmee het inmiddels alweer vier duels op rij de nul heeft gehouden. Tevens werd in vijf van de laatste zeven duels het doel schoongehouden. Ook tegen Schotland heeft België haar verdedigende werk vaak onder controle. Zo wisten de Schotten al vijf duels op rij niet te scoren tegen België. Een nieuwe clean sheet licht dan ook in het verschiet. Als Schotland maandag niet weet te scoren, ontvangt u x 1,90 keer uw inzet op Betway. Als België wint en de nul houdt, ontvangt u x 2,20 keer uw inzet.

Romelu Lukaku was al vaker trefzeker op Britse bodem: tot x 10,00 keer uw inzet

Het is geen verrassing meer dat bij België de doelpunten van Romelu Lukaku moeten komen, zeker nu Eden Hazard niet bij de selectie zit. De spits vertrok afgelopen zomer naar Internationale, maar was hiervoor jarenlang actief in Engeland. Op zijn achttiende vertrok Lukaku naar Chelsea en speelde hij vervolgens ook nog bij West Bromwich Albion, Everton en Manchester United. Als iemand de Britse voetbalcultuur kent, is het Lukaku dan ook. De statistieken van de spits zijn bekend, wie momenteel met 48 treffers topscorer aller tijden van België is. Lukaku had vorig seizoen een moeilijk jaar in Manchester, waardoor hij koos voor een vertrek naar Internationale. Met twee treffers in twee wedstrijden lijkt hij hier weer naar zijn oude niveau te gaan. In zijn laatste zeven interlands scoorde Lukaku acht keer.  Ook tegen Schotland was hij met drie treffers uit zijn laatste twee wedstrijden zeer productief. Kortom, genoeg redenen om een treffer van Lukaku te verwachten. Als hij opnieuw scoort, ontvangt u x 1,86 keer uw inzet bij Unibet. Als hij twee treffer scoort, ontvangt u x 5,80 keer uw inzet. Een doelpunt in beide helften levert u x 10,00 keer uw inzet op.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN