Pak 8,50(!) keer je inzet bij kleine overwinning koploper Ierland op Zwitserland!

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
4 september 2019     0 REACTIES

Dit weekend staat de vijfde speeldag van alle EK-kwalificatiepoules op het programma. In veel poules liggen de traditionele toplanden op koers voor een EK-ticket. In groep D bevinden zich met Denemarken, Georgië, Gibraltar, Ierland en Zwitserland echter geen echte toplanden. Het is hierdoor direct één van de spannendste poules, met in deze speelronde Ierland – Zwitserland op het programma. Ierland gaat momenteel aan kop met tien punten uit vier wedstrijden. Zwitserland beschikt pas over vier punten, maar heeft ook twee duels minder gespeeld. Het beloofd een spannende wedstrijd te worden in Dublin, waar aan sfeer geen gebrek zal zijn. Wie is favoriet?

Zwitserland beschikt over de meeste kwaliteit: x 2,15 keer uw inzet

Van alle landen in poule D beschikt Zwitserland over de hoogte FIFA World Ranking. De Zwitsers bezitten hierop de elfde plaats, twee plekken hoger dan Denemarken. Het is tevens het enige land in deze poule dat de laatste vijf jaar op alle hoofdtoernooien (twee WK’s en één EK) aanwezig was.  Verder plaatste Zwitserland zich vorige zomer op knappe wijze voor de eindronden van de Nations League. Het eindige namelijk eerste in haar poule met IJsland en België. Ondanks dat het in de eindronden tekort kwam tegen Portugal en Engeland, hebben deze prestaties van La Nati haar tot groepsfavoriet gemaakt. Toch zal het behalen van een EK-ticket nog niet zo eenvoudig worden. Met Ierland en Denemarken heeft het twee concurrenten die in de tussentijd gewoon hun punten binnensleepten. De wedstrijd van donderdagavond wordt dan ook een belangrijke voor Zwitserland. Bij een nederlaag kan het zich helemaal niets meer permitteren in haar resterende wedstrijden, waar een overwinning de ploeg flink wat lucht zal geven. Als Zwitserland haar kwaliteit omzet in drie punten, ontvangt u x 2,15 keer uw inzet op Betway.

Zwitserland wint de wedstrijd
2.15
Ierland wint de wedstrijd
3.90
Bij één doelpunt of minder
2.35
Bij een 1-0 eindstand
8.50
Seferovic maakt een doelpunt
2.75

Ierland heeft de flow te pakken: x 3,90 keer uw inzet

Ierland is over het algemeen iets minder succesvol dan Zwitserland en Denemarken, maar de prestaties van de Ieren moeten niet onderschat worden. Zo was het present tijdens de laatste twee edities van het Europees Kampioenschap. Met tien punten uit vier wedstrijden is het ook in de huidige kwalificatiepoule goed van start gegaan. Het won al twee keer van Gibraltar en één keer van Georgië. Daarnaast pakte Ierland met een 1-1 gelijkspel een punt in Denemarken. The boys in Green zijn hiermee in de flow gekomen en weten dat de concurrentie in de achtervolging moet. Waar de Ieren sowieso al bekend staan om hun tomeloze inzet op het veld, zal dit hen nog een extra boost geven. In het Avivastadion zal het ook nog eens gesteund worden door 50.000 fanatieke supporters. Kortom, voor Ierland zijn eigenlijk alle ingrediënten wel aanwezig om een goed resultaat te boeken tegen Zwitserland. Als Ierland thuis van Zwitserland wint, ontvangt u x 3,90 keer uw inzet bij Ladbrokes.

Ieren komen moeizaam tot scoren: tot x 8,50 keer uw inzet

Het Ierse voetbalelftal staat over het algemeen bekend om hun hun strijdlust en passie. Op voetballend gebied heeft het vaak iets minder kwaliteit dan haar concurrentie, wat op deze manier wordt gecompenseerd. Het komt dan ook zelden voor dat Ierland met ruime cijfers wint. De Ieren maken opvallend weinig goals, maar incasseren tegelijkertijd ook heel weinig. Zo scoorde Ierland in negen van haar laatste tien wedstrijden niet vaker dan één keer. De enige keer dat dit wel lukte, was in de thuiswedstrijd tegen Gibraltar. In dezelfde wedstrijden incasseerde de Ieren ook slechts in één duel meer dan één tegendoelpunt. Het doel werd maar liefst zes keer schoongehouden. In totaal viel er in zes van de laatste tien wedstrijden van Ierland ook maar één doelpunt of minder. Het zegt genoeg over de mentaliteit van Ierland, dat haar gebrek aan doelpunten wil compenseren met het voorkomen van tegendoelpunten. Wat dat betreft is het donderdag tegen Zwitserland weer in haar element, aangezien de Zwitsers meer genoodzaakt zijn tot aanvallen dan andersom. Als er opnieuw één doelpunt of minder valt in de wedstrijd, dan ontvangt u x 2,35 keer uw inzet op Bwin. Als de Ieren het doel schoon houden, ontvangt u hier x 3,00 keer uw inzet. Bij een 1-0 eindstand ontvangt u x 8,50 keer uw inzet.

Zwitserland doorgaans wel productief: tot x 5,50 keer uw inzet

In tegenstelling tot Ierland is Zwitserland meestal wél behoorlijk productief. In haar laatste vijf wedstrijden scoorde de Zwitsers elf doelpunten. Met vier treffers maakte Haris Seferovic er hiervan het meest. Zeker nu Xherdan Shaqiri niet bij de selectie is, zullen de doelpunten opnieuw van Seferovic moeten komen. De spits van Benfica werd vorig seizoen topscorer van de Portugese competitie met 23 treffers. In de EK-kwalificatie staat hij nog droog, maar dit komt door zijn afwezigheid bij de eerste twee duels van La Nati. Seferovic kampte destijds met een liesblessure. Komende donderdag is hij er wel weer gewoon bij en gaat hij op jacht naar zijn eerste doelpunt. Als dit Seferovic lukt, ontvangt u x 2,75 keer uw inzet op Unibet. Als hij in de eerste helft scoort, ontvangt u x 5,50 keer uw inzet. Scoort hij in de tweede helft, dan ontvangt u x 4,50 keer uw inzet.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

22 maart 2023     0 REACTIES

Pre-match odds EK kwalificatie kraker Italië – Engeland

Deze donderdag wordt een begin gemaakt aan de EK kwalificatie voor EURO2024. In deze eerste speelronde s...

Lees meer
22 maart 2023     0 REACTIES

Wedden op EK kwalificatie match Oostenrijk – Azerbeidzjan

Deze vrijdag spelen de Rode Duivels op verplaatsing tegen Zweden. Tegelijkertijd komen ook de poulegenot...

Lees meer
21 maart 2023     0 REACTIES

Wedden op EK kwalificatie EURO 2024: Zweden – België

Deze vrijdag komen de Rode Duivels terug in actie. Met de nieuwbakken bondscoach Domenico Tedes...

Lees meer
17 maart 2023     0 REACTIES

Wedden op Jupiler Pro League: Royal Antwerp – Sporting Charleroi

In de Jupiler Pro League treffen Royal Antwerp FC – Sporting Charleroi elkander in het Bosuil Stadion. D...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN