Pak 7,25 keer je inzet bij nieuwe comeback Wolverhampton Wanders!

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
12 september 2019     0 REACTIES

Zaterdagmiddag nemen Wolverhampton Wanders en Chelsea het tegen elkaar op in de Premier League. Beide ploegen zijn na vier speelrondes terug te vinden in het rechterrijtje van de Engelse competitie en willen deze zone zo snel mogelijk verlaten. Chelsea beschikt over vijf punten, Wolverhampton Wanders over drie.  Hierbij wachten the Wolves zelfs nog op hun eerste overwinning. Dit lijkt een lastige opgave tegen Chelsea, maar Wolves was vorig seizoen wel vaker succesvol tegen de traditionele Engelse top-zes. Wat staat u te wachten?

Reuzendoder Wolves flikt het weer: x 3,00 keer uw inzet

Wolverhampton Wanders eindige vorig seizoen bij haar rentree in de Premier League direct zevende, wat de club Europees voetbal opleverde. Zoals wel vaker het geval is bij gepromoveerde clubs, is het tweede seizoen moeilijker dan het eerste. Ook Wolves lijkt hetzelfde lot te ondergaan.  De ploeg van Nuno Espirito Santo kent geen verrassingen meer en wordt bovendien niet meer onderschat door andere ploegen. Het heeft geresulteerd in een matige start met drie punten uit vier wedstrijden. Toch zijn hier ook positieve punten uit te halen. Ondanks haar matige start verloor Wolves slechts één wedstrijd, in de andere wedstrijden wist het nog een punt uit het vuur te slepen. Vorig seizoen was dit al typerend voor de ploeg, dat in haar stugge 3-5-2 formatie lastig te verslaan was. Vooral ploegen uit de traditionele top-zes hadden hier veel moeite mee. Wolves pakte maar liefst zestien punten tegen deze ploegen. Ook dit seizoen slaagde het er al in om Manchester United op een gelijkspel te houden. Zaterdag komt er met Chelsea opnieuw een topploeg op bezoek, waar Wolves vorig seizoen vier punten tegen pakte. Als Wolves haar eerste overwinning van het seizoen boekt, ontvangt u x 3,00 keer uw inzet op Betfirst.

Wolves boekt eerste overwinning van seizoen
3.00
Chelsea maakt meeste doelpunten in de eerste helft
3.40
Tammy Abraham maakt twee treffers of meer
13.00

Chelsea krijgt nu wel loon naar werken: x 2,50 keer uw inzet

Ook Chelsea had zich een beter begin van het seizoen voorgesteld. Onder het bewind van nieuwe hoofdtrainer Frank Lampard kreeg het al vaak de complimenten, maar dit ging niet altijd gepaard met de punten. Op de eerste speeldag verloor Chelsea met 4-0 van Manchester United. Hierna volgde een gelijkspel tegen Leicester City (1-1), een overwinning tegen Norwich City (3-2) en weer een gelijkspel tegen Sheffield United (2-2). Ondertussen verloren the Blues ook nog de Europese Supercup na strafschoppen van Liverpool. Al met al had Chelsea in de meeste wedstrijden meer verdiend en ontbrak het de ploeg aan het nodige geluk.  Wanneer dit wel het geval gaat zijn, kan er zomaar iets moois ontstaan bij de club. Wat dat betreft heeft Frank Lampard tijdens de interlandbreak ook alle tijd gehad om de juiste accenten in het team aan te brengen. Wanneer hij zaterdag met Chelsea een overwinning boekt en zich zo weer aansluit bij de top-vier, ontvangt u x 2,50 keer uw inzet op Betfirst.

Chelsea veel op voorsprong, Wolves vecht zich vaak terug: tot x 7,25 keer uw inzet

Bij zowel Wolverhampton Wanders als Chelsea is het karakter van de ploeg goed terug te zien in het scoreverloop van hun wedstrijden. Zo krijgt Chelsea dus vaak de complimenten, maar vergeet het zichzelf te belonen.  The Blues kwamen maar liefst vijf keer op voorsprong dit seizoen, maar gaven deze ook al vier keer weg. Het jonge team van Frank Lampard maakte vijf van haar zes doelpunten in de eerste helft, maar heeft vervolgens veel moeite de overwinning over de streep te trekken. Voor Wolverhampton Wanders is het tegenovergestelde van toepassing. De ploeg van Nuno Espirito Santo heeft nog geen enkele keer op voorsprong gestaan. Het kwam maar liefst vier keer terug van een achterstand, wat de stugheid van de ploeg direct weer typeert. Wolves scoorde vier van haar vijf treffers juist in de tweede helft. Gezien de statistieken lijkt het wedstrijdbeeld dan ook te kunnen worden voorspeld. Als Chelsea opnieuw op voorsprong komt, ontvangt u x 1,85 keer uw inzet op Bwin. Als het haar meeste doelpunten in de eerste helft scoort, ontvangt u x 3,40. Als Wolves haar meeste doelpunten in de tweede helft scoort, ontvangt u x 2,70 keer uw inzet. Als het terugkomt van een achterstand, ontvangt u x 4,33 keer uw inzet bij een gelijkspel en x 7,25 keer uw inzet bij een overwinning.

Tammy Abraham grijpt kans bij Chelsea: tot x 13,00 keer uw inzet

Mede door het transferverbod dat Chelsea deze zomer boven het hoofd hing, hebben verschillende talenten uit de eigen jeugdopleiding dit seizoen eindelijk een kans gekregen in de hoofdselectie. Hiervan springen middenvelder Mason Mount en aanvaller Tammy Abraham tot nu toe het meest in het oog. Met name Tammy Abraham scoorde er met vier treffers al behoorlijk op los. De spits werd vorig seizoen uitgeleend aan Aston Villa, waar hij 26 keer trefzeker voor was. Abraham was dat seizoen nog dicht bij een overgang naar Wolves, maar zag deze transfer afketsen. Inmiddels heeft hij zijn kans bij Chelsea gepakt en zal hij vermoedelijk ook zaterdag weer in actie komen. Gaat hij vrolijk door met scoren, dan ontvangt u x 2.85 keer uw inzet bij Unibet. Scoort hij twee treffers of meer, dan ontvangt u x 13,00 keer uw inzet.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN