Pak 6,10(!) keer je inzet bij nieuw drama Monaco tegen Marseille!

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
13 september 2019     0 REACTIES

Zondagavond wordt de vijfde speelronde van de Ligue 1 afgesloten met een wedstrijd tussen AS Monaco en Olympique Marseille. Voor beide ploegen verloopt het seizoen nog niet zoals gehoopt. Zo beschikt Olympique Marseille over zeven punten en leed het al twee keer puntverlies tegen laagvliegers. AS Monaco heeft op haar beurt nog helemaal geen overwinning geboekt en beschikt pas over twee punten. Beide ploegen willen een rampseizoen voorkomen en zijn hierdoor gebaat bij drie punten. Toch zal minimaal een van beide teams hier ook dit weekend niet in slagen. Wie gaat dit worden? 

Marseille is slecht begonnen, maar Monaco nog veel slechter: x 2,85 keer uw inzet

Olympique Marseille had zich ongetwijfeld een betere start van de competitie voorgesteld. Met wedstrijden tegen Stade Rennes, Nantes, Nice en Saint-Étienne leek er vooraf meer in te zitten dan zeven punten. Marseille verloor echter direct haar eerste wedstrijd van Stade Rennes (0-2) en speelde hierna gelijk tegen Nantes (0-0). In haar derde wedstrijd herstelde het zich knap met een 1-2 uitoverwinning op Nice, op papier de moeilijkste tegenstander uit het rijtje. Omdat het ook haar vierde wedstrijd won, valt de schade van Marseille nog enigszins mee. Met name omdat geen enkele club in de Ligue 1 over meer dan negen punten beschikt. Over AS Monaco kan dit niet worden gezegd. Nadat het vorig seizoen het hele jaar op de rand van degradatie balanceerde, hoopte het nu op een rustiger seizoen. Met pas twee punten is het echter nog slechter begonnen dan vorig seizoen, toen het er vier had. Olympique Marseille lijkt dan ook op het juiste moment naar Monaco te moeten afreizen. Als het de drie punten mee naar huis neemt, ontvangt u x 2,85 keer uw inzet op Betfirst.

Bij vier doelpunten of meer
3.00
Bij rode kaart AS Monaco
6.10
Bij een doelpunt van Ben Yedder
3.00

Flinke uitslagen in laatste affiches: tot x 3,00 keer uw inzet

AS Monaco en Olympique Marseille behoren beiden tot de meest succesvolle clubs van Frankrijk. Ondanks dat deze successen al van even geleden zijn, hebben de onderlinge affiches hier niet onder geleden. In maar liefst acht van de laatste negen edities vielen namelijk drie doelpunten of meer. Het enige duel waarin dit niet het geval was, was de laatste ontmoeting. Deze eindigde in 1-1. De ontmoeting in Monaco van vorig seizoen eindigde in een 3-2 overwinning voor Olympique Marseille. Het is tevens de enige overwinning die Marseille in de laatste negen ontmoetingen boekte. AS Monaco won vijf keer, waarvan de meest memorabele overwinning van twee seizoenen geleden dateert. Het walste toen met 6-1 over haar tegenstander heen. Dat zal dit keer vermoedelijk niet het geval zijn, maar het zal Monaco wel bijzonder goed uitkomen als het haar sterke reeks tegen Marseille intact kan houden. Als AS Monaco zondag haar eerste overwinning boekt, ontvangt u x 2,45 keer uw inzet op Bwin. Als er hierbij drie doelpunten of meer vallen, ontvangt u x 1,85 keer uw inzet. Bij vier doelpunten of meer ontvangt u x 3,00 keer uw inzet.

AS Monaco maakt weinig wedstrijden met elf man af: tot x 6,10 keer uw inzet

Het is AS Monaco er veel aan gelegen om niet weer een heel seizoen tegen degradatie te moeten vechten. Ondanks de aanwezigheid van de nodige kwaliteit, loopt het echter nog niet zoals gehoopt bij de ploeg van Leonardo Jardim. Na een sterke voorbereiding verloor les Rouge et blanc haar eerste twee wedstrijden kansloos. Dit zorgde voor veel frustratie, zowel buiten het veld als op het veld. Zo kreeg Monaco al drie rode kaarten dit seizoen. Middenvelder Cesc Fabregas ontving in de openingswedstrijd tegen Olympique Lyon rood. Ook de verdedigers Ruben Aguilar en Jemerson mochten tegen respectievelijk Metz en Nîmes vroegtijdig het veld verlaten. Het baart Leonardo Jardim zorgen, wie zijn ploeg slechts één keer een wedstrijd met elf man zag afmaken. Het heeft zijn ploeg tevens al de nodige punten gekost, want twee van drie rode kaarten vielen al na ruim een halfuur. Als er zondag een rode kaart in de wedstrijd valt, ontvangt u x 3,65 keer uw inzet op Unibet. Betreft dit opnieuw AS Monaco, dan ontvangt u x 6,10 keer uw inzet.

Beide ploegen vestigen hoop op nieuwe spitsen: tot x 3,00 keer uw inzet

Bij zowel AS Monaco als Olympique Marseille ontbrak het vorig seizoen regelmatig aan een echte goalgetter. Het was dan ook niet verrassend dat de clubs hier één van hun topprioriteiten van maakten in de transferwindow. AS Monaco haalde na het vertrek van Radamel Falcao zelfs twee spitsen. Zo nam het Wissam Ben Yedder voor maar liefst 40 miljoen euro over van Sevilla en huurt het daarnaast Islam Slimani van Leicester City. Olympique Marseille hengelde op haar beurt Dario Benedetto binnen. Hij kwam voor 14 miljoen euro over van het Argentijnse Boca Juniors. Zowel Ben Yedder, Slimani als Benedetto kan al direct op een basisplaats rekenen en dit betaalde zich al uit. Ben Yedder was één keer trefzeker, Slimani maar liefst drie keer. Ook Benedetto wist het net al te vinden: twee keer. Vroeg in het seizoen lijkt het er hiermee op dat beide ploegen hun goalgetter wel eens gevonden kunnen hebben. Als één van hen weer trefzeker is, ontvangt u fraaie odds op Betway. Bij een doelpunt van Ben Yedder ontvangt u x 3,00 keer uw inzet. Een treffer van Slimani levert u x 2,90 keer uw inzet op en een treffer van Benedetto x 2,62.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN