Pak 4,33(!) keer uw inzet bij overwinning Club Brugge op Gent!

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
20 december 2019     0 REACTIES

Zondagmiddag nemen KAA Gent en Club Brugge het tegen elkaar op. Club Brugge is dit seizoen de ongenaakbare koploper van de Jupiler Pro League. Het bevindt zich al op grote afstand van haar concurrentie. Eén van deze concurrenten is KAA Gent, dat zich op de derde plek bevindt. De ploeg van Jess Thorup lijkt een van de weinige teams dat Club momenteel pijn kan doen. Het bewees immers in de Europa League al van grote ploegen te kunnen winnen en heeft zondag bovendien de steun van een uitverkochte Ghelamco Arena. Wat kunt u verwachten? 

Ongenaakbaar Club Brugge dendert door: tot x 4,33 keer uw inzet

Club Brugge draait een ijzersterk seizoen in de Jupiler Pro League. Hiermee is het bezig een stevig fundament neer te zetten voor haar belangrijkste doelstelling van het seizoen: de landstitel. Nadat het vorig jaar haar meerdere moest erkennen in KRC Genk, is Club erop gebrand dit seizoen weer het kampioenschap binnen te slepen. De huidige cijfers van Blauw-Zwart bevestigen deze wilskracht. Zo is het met 45 punten koploper van de competitie, waarbij nummer twee Royal Antwerp al op acht punten afstand staat. Club Brugge heeft hierbij zelfs nog een wedstrijd tegoed.  Desondanks beschikt de ploeg van Philippe Clement ook over de beste doelcijfers van de competitie. Het scoorde met 41 treffers het meest van alle ploegen. Meest in het oog springend zijn echter de tegentreffers, waarvan Club Brugge er pas zeven incasseerde. Zondagmiddag gaat het op bezoek bij KAA Gent, waar het eerder dit seizoen thuis al met 4-0 van won. Het bleef sowieso in haar laatste vijf wedstrijden tegen Gent ongeslagen. Vorig seizoen won Club maar liefst drie keer. Als het zondag weer wint, ontvangt u x 2,40 keer uw inzet op Bwin. Als het met twee goals verschil wint ontvangt u x 4,33 keer uw inzet.

EXCLUSIEVE DEAL BIJ LADBROKES!
ACTIE
Hans Vanaken maakt een doelpunt
2.85
Ruud Vormer maakt een doelpunt
6.00
Bij één treffer of minder
4.33

Ghelamco Arena blijft onneembare vesting: tot x 3,55 keer uw inzet

KAA Gent staat derde en heeft tien punten minder dan Club Brugge. Deze achterstand heeft het vooral te danken aan haar resultaten in uitwedstrijden. De Buffalo’s tonen in thuiswedstrijden namelijk een heel ander gezicht dan in uitwedstrijden. Zo leed het al haar nederlagen in uitwedstrijden. In de eigen Ghelamco Arena is Gent dit seizoen nog ongeslagen. Het speelde over alle competities al vijftien wedstrijden in het stadion, waarvan het er maar liefst dertien won. De Ghelamco Arena blijkt dan ook een onneembare vesting dit jaar. Daarentegen leed Club Brugge juist haar enige nederlaag van het seizoen in een uitwedstrijd: het verloor met 1-0 bij huidig nummer twee Royal Antwerp. Verder wil Gent zich zondag revancheren voor de eerdere nederlaag in Brugge (4-0). Het bewees onder andere in de Europa League al dat het veel beter kan, door ongeslagen eerste te eindigen in haar poule met VfL Wolfsburg, Saint-Etienne en Oleksandria.  Als KAA Gent thuis van Club Brugge wint, ontvangt u x 2,85 keer uw inzet op Betfirst. Als het via een gelijkspel haar ongeslagen thuisstatus weet te behouden ontvangt u x 3,55 keer uw inzet.

Weinig doelpunten in topper: tot x 4,33 keer uw inzet

Zowel KAA Gent als Club Brugge incasseert dit seizoen weinig tegendoelpunten. De teams bevinden zich beiden in de top-3 met de meeste clean sheets. Club Brugge spant de troon met al 12 clean sheets. Hiermee hield het in maar liefst twee derde van haar competitiewedstrijden het doel schoon. KAA Gent deelt op deze lijst de tweede positie met Sporting Charleroi. Het hield al acht keer het doel schoon, wat het vijf keer in een thuiswedstrijd deed. Op basis van deze statistieken liggen er dus weinig doelpunten in het verschiet. Dit was ook in de laatste ontmoetingen tussen beide teams het geval. Maar liefst vijf van de laatste acht onderlinge ontmoetingen leverden maximaal twee treffers op. Hierbij was er slechts één wedstrijd waarin beide teams scoorden. Als er zondag twee doelpunten of minder vallen, ontvangt u x 2,20 keer uw inzet op Betway. Bij één treffer of minder ontvangt u een quotering van x 4,33. Als minimaal één van beide teams het doel schoon houdt ontvangt u x 2,40 keer uw inzet.

Middenvelders doen het weer voor Club Brugge: tot x 6,00 keer uw inzet

Waar Club Brugge een uitstekend seizoen kent, is één van de kritische punten het gebrek aan een echte goalgetter. David Okereke begon sterk aan het seizoen, maar blijkt nog niet de goaltjesdief die men in gedachten had. Het zijn vooral middenvelders Hans Vanaken en Ruud Vormer die de ploeg bij de hand nemen. Hans Vanaken is de topscorer van Blauw-Zwart. Hij scoorde in alle competities alweer dertien doelpunten dit seizoen. Ruud Vormer is de assistenkoning van Club. De Nederlander gaf in de Jupiler Pro League al dertien(!) assists. Tegelijkertijd wacht hij nog op zijn eerste treffer dit seizoen, waar hij in de Champions League en in de Belgische beker al wel trefzeker was. Vanaken en Vormer zijn in ieder geval de spin in het web bij Club Brugge. Als Hans Vanaken zondag scoort, ontvangt u x 2,85 keer uw inzet op Unibet. Als hij scoort én wint met Club, ontvangt u x 4,70 keer uw inzet. Als Vormer zijn eerste treffer van het seizoen maakt ontvangt u x 6,00 keer uw inzet.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN