Pak 4,25 keer uw inzet bij nieuwe doelpuntenregen Engeland!

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
8 oktober 2019     0 REACTIES

Vrijdagavond nemen Engeland en Tsjechië het tegen elkaar op in de EK-kwalificatie. Het zijn de huidige nummers één en twee in poule A. Waar Engeland hard op weg is om zich bliksemsnel te verzekeren van een EK-ticket, zal Tsjechië met Kosovo moeten uitmaken wie zich als runner-up gaat plaatsen. Engeland en Tsjechië speelden op de eerste speeldag ook al tegen elkaar, waarin Engeland in eigen huis weinig genade toonde aan de Tsjechen. Dit keer speelt Tsjechië echter thuis, dat de punten hard nodig heeft en bovendien op deze manier haar revanche kan halen. Wat staat u te wachten?

Engeland verzekert zich als eerst van EK-ticket: tot x 4,25 keer uw inzet

Engeland kent tot dusver weinig weerstand in poule A. Het speelde een wedstrijd minder dan de andere vier ploegen, maar staat desondanks met drie punten verschil aan kop. De Engelsen wisten namelijk al hun wedstrijden nog te winnen en deden dit niet met de kleinste uitslagen. Zo versloeg Engeland achtereenvolgend Tsjechië (5-0), Montenegro (5-1), Bulgarije (4-0) en Kosovo (5-3). De Engelsen zijn vooral in aanvallend opzicht nauwelijks te stoppen en scoorden van alle landen gemiddeld het vaakst per wedstrijd. Alleen België scoorde net zo vaak, maar zij speelden al twee wedstrijden meer. Verder is Engeland sowieso bezig aan een ontzettend sterke reeks. Zo wonnen the Three Lions acht van hun laatste negen wedstrijden. In EK-kwalificatiewedstrijden won Engeland zelfs al veertien wedstrijden op rij en leed het haar laatste nederlaag in 2007. De ploeg van Gareth Southgate kan zich vrijdag als eerste land verzekeren van een EK-ticket. Bij een overwinning is Engeland namelijk al zeker van de tweede plaats in haar poule. Als het door blijft gaan met winnen, ontvangt u x 1,46 keer uw inzet op Betfirst. Als het dit met minimaal twee doelpunten verschil doet, ontvangt u x 2,20 keer uw inzet. Bij minimaal drie doelpunten verschil ontvangt u x 4,25 keer uw inzet.

Bij minimaal drie doelpunten verschil
4.25
Sterling maakt twee doelpunten of meer
9.00
Schick weet vrijdag opnieuw te scoren
4.90
Schick maakt eerste doelpunt van de wedstrijd
10.00

Tsjechië vestigt hoop op thuisduels: tot x 6,75 keer uw inzet

Met Tsjechië treft Engeland vrijdag de nummer twee uit haar poule. Tsjechië beschikt over negen punten uit vijf wedstrijden. Het zal alles op alles moeten zetten om zich als runner-up voor het EK te plaatsen, want Kosovo ligt met één punt minder op de loer. In het eerdere duel werd Tsjechië volledig van de mat geveegd door Engeland. De Tsjechen hebben echter karakter getoond en hierna de draad weer volledig opgepakt met drie overwinningen uit vier wedstrijden. Het won van Bulgarije en twee keer van Montenegro. Verder weet Tsjechië dat het vooral haar thuiswedstrijden zal moeten winnen om een EK-ticket af te dwingen. Met twee overwinningen uit twee thuiswedstrijden verloopt dit momenteel nog vlekkeloos. Ook directe concurrent Kosovo komt nog op bezoek, waarmee de ploeg van Jaroslav Šilhavý haar hoop heeft gevestigd op de resterende thuisduels. Als het in eigen huis Engeland weet te verrassen, ontvangt u x 6,75 keer uw inzet op Bwin bij een overwinning. Bij een overwinning óf een gelijkspel ontvangt u x 2,65 keer uw inzet.

Aanvallers Engeland hebben aan een halve kans genoeg: tot x 9,00 keer uw inzet

Engeland is met negentien doelpunten het meest trefzekere team van de EK-kwalificatie. De nationale ploeg heeft in aanvallend opzicht eerder een luxe probleem dan een tekort aan kwaliteiten. Met Raheem Sterling, Jadon Sancho, Harry Kane en Marcos Rashford beschikt het immers over vier aanvallers van topklasse. Verder beschikt het ook nog over toptalent Callum Hudson-Odoi. Hiermee kunnen tijden verkeren, want Engeland had voorheen nog wel eens een doelpuntentekort. Bondscoach Gareth Southgate kiest voornamelijk voor het aanvalstrio Sterling – Kane – Sancho, waarvan de positie van Sancho nog wel eens anders wordt ingevuld. Raheem Sterling en Harry Kane staan niet ter discussie en gezien hun rendement is dit terecht. Raheem Sterling was deze campagne al goed voor zes doelpunten en vier assists. Bovendien scoorde Sterling in de eerste ontmoeting met Tsjechië een hattrick. Ook de cijfers van Harry Kane mogen er zijn, die ook al zes keer scoorde en één assist gaf. De spits kwam in het eerste duel met Tsjechië eveneens op het scorebord. Een nieuw aandeel van één van de twee aanvallers levert mooie quoteringen op bij Ladbrokes. Als Sterling weet te scoren, ontvangt u x 2,50 keer uw inzet. Bij twee doelpunten of meer ontvangt u x 9,00 keer uw inzet. Bij een doelpunt van Harry Kane bedraagt de quotering x 1,91. Bij twee doelpunten of meer is dit x 5,00. Als Kane vaker scoort dan alle spelers van Tsjechië bij elkaar, ontvangt u x 3,10 keer uw inzet.

Patrik Schick verantwoordelijk voor Tsjechische productie: tot x 10,00 keer uw inzet

Het grootste gevaar van Tsjechië komt van Patrik Schick. De spits is nog onbekend bij het grote publiek, maar staat te boek als een groot talent. Zo verkaste hij vorig seizoen nog voor 37 miljoen euro naar AS Roma, dat hem momenteel uitleent aan RB Leipzig. Hier is hij mede door een enkelblessure nog weinig in actie gekomen. De 23-jarige aanvaller is echter op tijd hersteld voor de confrontatie met Engeland. Schick was in de EK-kwalificatie al vier keer trefzeker in vijf wedstrijden. Geen enkele andere Tsjechische speler slaagde er tot dusver in vaker dan één keer te scoren. Het is dus duidelijk van wie de Tsjechische treffers zullen moeten komen. Als Schick vrijdag opnieuw weet te scoren, ontvangt u x 4,90 keer uw inzet op Unibet. Als hij het eerste doelpunt van de wedstrijd maakt, ontvangt u x 10,00 keer uw inzet.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN