Pak 4,10 keer uw inzet bij overwinning Bayern op Dortmund!

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
8 november 2019     0 REACTIES

Aanstaande zaterdag staat er weer een nieuwe editie van der Klassiker op het programma. Dit betekent een wedstrijd tussen Bayern München en Borussia Dortmund, de twee grootste clubs van Duitsland. Het is de tweede Klassiker van het seizoen, want de teams speelden eerder ook al om de DFL-Supercup tegen elkaar. Deze prijs ging in augustus naar Dortmund toe, waardoor Bayern zich nu mag proberen te revancheren. Het rommelt echter in München, waar hoofdtrainer Niko Kovac zondagavond uit zijn taken werd ontheven. Wat kunt u verwachten?

Bayern kent thuis al jaren weinig moeite met Dortmund: tot x 4,10 keer uw inzet

Bayern München verloor vorig weekend met 5-1 bij Eintracht Frankfurt. Het was voor de leiding reden om hoofdtrainer Niko Kovac de laan uit te sturen. Bayern haalde onder zijn hoede achttien punten uit haar eerste tien wedstrijden en staat hiermee vierde. Assistent-trainer Hansi Flick is door de leiding voorlopig naar voren geschoven als interim-trainer. Hij neemt het in zijn eerste Bundesliga-wedstrijd direct op tegen aartsrivaal Borussia Dortmund. Bayern speelt hierbij in de eigen Allianz Arena, waar het nog altijd op een uitstekende reeks kan bouwen. Het won hier namelijk veertien van haar laatste zestien competitiewedstrijden. Der Rekordmeister won in de competitie bovendien thuis al vijf keer op rij van Dortmund en deed dit niet met de kleinste cijfers. Bayern won in de Bundesliga sinds 2014 achtereenvolgend met 2-1, 5-1, 4-1, 6-0 en 5-0 van Dortmund. Die Borussen beschikken momenteel over slechts één punt meer dan Bayern. Als Bayern München zaterdag thuis van Borussia Dortmund wint, ontvangt u x 1,58 keer uw inzet op Betfirst. Als ze hierbij opnieuw flink uithalen, ontvangt u x 2,25 keer uw inzet bij minimaal twee doelpunten verschil en x 4,10 keer uw inzet bij minimaal drie doelpunten verschil.

Jadon Sancho scoort en wint
12.00
Lewandowski maakt hattrick
11.50
Minimaal twee doelpunten verschil
4.10

Borussia Dortmund wint tweede Klassiker in drie maanden tijd: tot x 5,50 keer uw inzet

Borussia Dortmund won in augustus de eerste Klassiker van het seizoen. In de strijd om de DFL-Supercup versloeg het Bayern met 2-0.  Het moest een voorbode worden voor de rest van het seizoen, waarin Dortmund weer eens de beste van de twee clubs wil zijn. Met slechts één punt meer hebben die Borussen echter nauwelijks geprofiteerd van de vormdip van hun aartsrivaal. Borussia Dortmund leed wel pas één nederlaag, welke dateert uit augustus. Sindsdien is het al zeven competitiewedstrijden ongeslagen. Dortmund incasseerde zelfs al drie wedstrijden op rij geen enkel tegendoelpunt, waarmee hoofdtrainer Lucien Favre het grootste pijnpunt van zijn elftal steeds beter onder controle lijkt te krijgen. De grootste uitdaging van Borussia Dortmund ligt nu in het winnen van uitwedstrijden. Het verloor dan al wel een tijdje niet meer, maar speelde wel haar laatste drie uitwedstrijden gelijk. Als Borussia Dortmund zaterdag voor de achtste wedstrijd op rij ongeslagen blijft, ontvangt u op Ladbrokes een quotering van x 2,45 keer uw inzet bij een gelijkspel óf een overwinning. Als Dortmund de volle buit meeneemt uit de Allianz Arena, ontvangt u hier x 5,50 keer uw inzet.

Robert Lewandowski blijft scoren: tot x 11,50 keer uw inzet

Bayern München-speler Robert Lewandowski is dit seizoen niet te stoppen. De spits scoorde in de Bundesliga maar liefst veertien doelpunten in tien wedstrijden. Hiermee scoort Lewandowski gemiddeld één keer per 62 minuten. Het zijn bizarre cijfers, waarmee geen enkel record veilig lijkt te zijn voor de spits. Het eerste record verbrak Lewandowski twee weken geleden al. Met zijn goal tegen Union Berlin is hij de eerste speler in de Bundesliga ooit die in de eerste negen wedstrijden van het seizoen scoorde. Afgelopen weekend scoorde Lewandowski tegen Eintracht Frankfurt ook in het tiende duel, waardoor zijn reeks nog altijd gaande is. Er wordt in Duitsland ook al voorzichtig gekeken naar het all-time Bundesliga record van 40 doelpunten in één seizoen. Zaterdag treft Lewandowski met Borussia Dortmund zijn oude werkgever. Ook tegen hen is zijn doelpunten-moyenne adembenemend. In 10 competitiewedstrijden scoorde hij 14 keer tegen de club.  Als de Pool zijn recordjacht zaterdag weer succesvol voortzet, ontvangt u x 1,52 keer uw inzet op Unibet bij een doelpunt. De quotering bedraagt x 3,85 bij twee doelpunten van Robert Lewandowski. Een hattrick van de spits levert u maar liefst x 11,50 keer uw inzet op.

Jadon Sancho doet Bayern weer pijn: tot x 12,00 keer uw inzet

Borussia Dortmund-speler Jadon Sancho was eerder dit seizoen de grote man in de confrontatie met Bayern München. Sancho was goed voor één goal en één assist en loodste Dortmund zo hoogstpersoonlijk naar de winst. In de Bundesliga was de Engelsman dit seizoen alweer goed voor drie doelpunten en zes assists, wat hij in acht wedstrijden realiseerde. Sancho ontving in oktober namelijk nog een disciplinaire schorsing van Borussia Dortmund, omdat hij te laat terugkeerde van interlandverplichtingen met Engeland. Over de voetballende kwaliteiten van de 19-jarige aanvaller bestaat echter geen twijfel, zo heeft ook Bayern München dus al ondervonden. Als Jadon Sancho de club opnieuw pijn weet te doen, ontvangt u x 4,70 keer uw inzet op Unibet bij een doelpunt van de Engelsman. Als hij hierbij wint met Dortmund, ontvangt u x 12,00 keer uw inzet.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN