Pak 3,90 keer uw inzet bij kleine overwinning Juventus op Atalanta!

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
22 november 2019     0 REACTIES

Zaterdagmiddag nemen Atalanta Bergamo en Juventus het tegen elkaar op in de Serie A. Juventus is na twaalf speelrondes koploper van de Italiaanse competitie. Het lijkt om de titel te gaan strijden met Internazionale, dat één punt minder heeft. Atalanta Bergamo staat vijfde en heeft zich dit seizoen opnieuw ontpopt tot de reuzendoder: het pakt veel punten tegen de grote clubs. Juventus gaat dan ook een pittige wedstrijd tegemoet. Wat kunt u verwachten?

Juventus blijft winnen: tot x 3,90 keer uw inzet

Het betreft geen verrassing dat Juventus na twaalf speelrondes weer aan kop gaat in de Serie A. De Oude Dame is opnieuw de gedoodverfde titelfavoriet. Toch lijkt het met Internazionale voor het eerst in jaren weer een serieuze concurrent te hebben voor het kampioenschap. Inter volgt op één punt, waardoor Juve zich weinig puntverlies kan veroorloven. Dit zit overigens wel goed, wat het verloor dit seizoen nog geen enkele keer. Dit is te danken aan haar verdediging, want Juventus kreeg pas negen tegendoelpunten en beschikt hiermee over de minst gepasseerde verdediging van de competitie. In aanvallend opzicht is het allemaal nog wat minder spectaculair bij de ploeg van Maurizio Sarri. Juventus scoorde in twaalf wedstrijden pas twintig doelpunten en moet op dit gebied maar liefst zes clubs voor zich laten. Het boekt hierdoor vrijwel alleen maar kleine overwinningen: negen van de tien overwinningen betroffen één doelpunt verschil. Als Juventus zaterdag bij Atalanta Bergamo wint, ontvangt u x 2,30 keer uw inzet op Betfirst. Als het dit opnieuw met één doelpunt verschil doet, ontvangt u hier x 3,90 keer uw inzet.

Atalanta wint met één doelpunt verschil
3.90
Duván Zapata maakt doelpunt
2.75
Duván Zapata scoort én wint met Atalanta
5.10

Atalanta Bergamo weet weer te stunten: tot x 3,40 keer uw inzet

Atalanta Bergamo mikt dit seizoen opnieuw op een top-vier plaats. Met de vijfde plek valt het hier momenteel net buiten, waardoor de resultaten zullen moeten worden verbeterd. In eerste instantie lijken er dan wel prettigere tegenstanders te zijn dan de koploper, maar dit is wellicht niet zo’n groot nadeel als het in eerste instantie lijkt. Atalanta Bergamo presteert namelijk uitstekend tegen de grote clubs. Zo pakte het twee punten in uitwedstrijden tegen Napoli (2-2) en Lazio Roma (3-3), waar het bij AS Roma (0-2) zelfs de volle buit meenam. In de Champions League pakte Atalanta op knappe wijze een punt tegen Manchester City (1-1). Ook vorig seizoen maakte La Dea haar reputatie als reuzendoder al waar. Zo verloor het geen van haar drie ontmoetingen met Juventus. In de competitie speelden de teams twee keer gelijk, waar Atalanta in de Copa Italia met 3-0 won. Als Atalanta Bergamo opnieuw resultaat weet te halen tegen een topclub, ontvang je op Bwin een quotering van x 3,40 keer je inzet bij een gelijkspel en x 2,90 keer je inzet bij een overwinning. Je ontvangt x 1,57 keer je bij een overwinning óf een gelijkspel.

Cristiano Ronaldo haalt zijn gram: tot x 17,00 keer uw inzet

Cristiano Ronaldo scoorde dit seizoen vijf doelpunten en hiermee valt zijn productie nog enigszins tegen. Juventus-trainer Maurizio Sarri haalde de sterspeler tegen AC Milan vroegtijdig naar de kant en dit hield de gemoederen nog lang bezig. Ronaldo was hier niet van gediend en liep direct door naar de catacomben om zich om te kleden. Ondertussen maakt zijn vervanger Paolo Dybala de enige treffer. Met name de Italiaanse media ging nog lang door over de wissel, waar Ronaldo zich ondertussen moest melden bij de nationale ploeg van Portugal. Hier scoorde hij in de afgelopen interlandperiode vier doelpunten. Ronaldo maakte een hattrick tegen Litouwen en scoorde tevens tegen Luxemburg, waardoor hij inmiddels op 99 interlanddoelpunten staat. De spits maakte een getergde indruk en dit zal vermoedelijk zaterdag niet anders zijn. Op Betway bevinden zich weer enkele mooie Cristiano Ronaldo-specials. Zo ontvangt u hier x 2,40 keer uw inzet als hij tegen Atalanta Bergamo scoort. Als hij scoort én wint met Juventus ontvangt u x 3,40 keer uw inzet. Verder ontvangt u x 6,00 keer uw inzet als Ronaldo een penalty scoort. De quotering betreft maar liefst x 17,00 als hij uit een vrije trap scoort.

Duván Zapata sleet weer toe tegen Juventus: tot x 12,00 keer uw inzet

Bij Atalanta Bergamo is Duván Zapata de gevaarlijkste speler. De Colombiaan scoorde dit seizoen alweer zes doelpunten en gaf drie assists. Dit realiseerde hij in zeven competitiewedstrijden. Zapata miste namelijk de laatste vijf wedstrijden door een bovenbeenblessure. Niet geheel ontoevallig vielen de resultaten van Atalanta in deze periode ook tegen. Het zal blij zijn dat de spits er vermoedelijk tegen Juventus weer bij is. De oude dame zal hier wat minder blij mee zijn. Zapata is namelijk vaak op dreef tegen de club uit Turijn. Vorig seizoen scoorde hij vier doelpunten tegen Juventus. Verder is er sowieso geen club waar Zapata in zijn carrière vaker tegen scoorde. Dit is behoorlijk opvallend, omdat Juventus al jaren indrukwekkende defensieve cijfers over de vloer legt. Duván Zapata is echter één van de weinige spitsen die er wel in slaagt deze verdediging te ontregelen. Als hij zaterdag opnieuw tegen Juventus scoort, ontvangt u x 2,75 keer uw inzet op Unibet. Als hij scoort én wint met Atalanta ontvangt u x 5,10 keer uw inzet. Bij twee treffers of meer ontvangt u maar liefst x 12,00 keer uw inzet.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN