Ontvang 9,00 (!) keer uw inzet bij nieuwe doelpunten Firmino tegen Arsenal!

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
21 augustus 2019     0 REACTIES

Aanstaande zaterdag nemen Liverpool en Arsenal het tegen elkaar op in de derde speelronde van de Premier League. Na twee speelrondes zijn dit slechts de enige twee ploegen die met zes punten de volledige buit wisten te behalen. Liverpool versloeg Norwich City en Southampton, waar Arsenal van Newcastle United en Burnley won. Kortom, twee ploegen in vorm zullen elkaar treffen op Anfield en gezien de geschiedenis kunnen we genoeg spektakel verwachten. Welke ploeg is na dit weekend nog steeds ongelsagen? 

Liverpool op Anfield favoriet: x 1,51 keer uw inzet

Voor Liverpool begon het seizoen niet alleen met de wedstrijden tegen Norwich City en Southampton, maar ook met de strijd om de Community Shield en de Europese Supercup. In de Community Shield verloren the Reds na penalty’s van Manchester City, waar het de Europese Supercup juist op deze manier wist binnen te slepen ten koste van Chelsea. Vroeg in het seizoen won Liverpool hiermee al een prijs, waarvan het er nog veel meer wil behalen dit seizoen. Het allerliefst zien de fans van Liverpool weer eens een Premier League-titel verschijnen, waar de club al bijna dertig jaar op wacht. Wat dat betreft is een goed begin het halve werk en kan Liverpool met een overwinning op Arsenal ervoor zorgen dat het als enige club over de maximale score beschikt. Aan het decor zal het niet liggen, want de ploeg van Jurgen Klopp is op het eigen Anfield onverslaanbaar. Liverpool verloor namelijk in april 2017 voor het laatst een Premier League wedstrijd in eigen stadion. Sindsdien is het al 41 wedstrijden ongeslagen en behaalde het maar liefst 31 overwinningen. Gezien deze indrukwekkende reeks is Liverpool dan ook favoriet voor het winnen van de wedstrijd. Als het Arsenal in eigen huis verslaat, ontvangt u x 1,51 keer uw inzet op Bwin.

Veel doelpunten bij laatste ontmoetingen tussen beide teams: tot x 2,80 keer uw inzet

Zowel Liverpool als Arsenal staat in Engeland bekend om haar attractieve voetbal. Er ontstaan dan ook veel spectaculaire wedstrijden als beide teams elkaar ontmoeten. Zo ook vorig seizoen, toen Liverpool in eigen huis met 5-1 over Arsenal heen walste. Verder zal vooral de seizoenopening van drie jaar geleden nog bij veel liefhebbers op het netvlies staan, waarbij de teams elkaar direct troffen. Liverpool won deze wedstrijd met 4-3 in het stadion van Arsenal. Al met al vielen er in acht van de laatste tien ontmoetingen vier doelpunten of meer. Hiermee is het een van de meest doelpuntenrijke affiches in de Premier League de laatste seizoenen. Opvallend genoeg leidde dit slechts één keer tot een overwinning voor Arsenal.  De ploeg van Unai Emery zal daarom wat minder plezier beleven aan de doelpuntrijke wedstrijden. De bookmakers pakken echter wel uit bij een nieuw spektakel aan doelpunten. Zo ontvang u bij Betfirst een quotering van x 2,15 keer uw inzet als er opnieuw vier doelpunten of meer vallen. Als Liverpool wint en er vallen vier doelpunten of meer, ontvangt u x 2,80 keer uw inzet.

Roberto Firmino treft favoriete tegenstander: tot x 9,00 keer uw inzet

Liverpool-aanvaller Roberto Firmino sloot deze zomer later aan bij de selectie van Liverpool na zijn deelname aan de Copa América met Brazilië. Ondanks zijn late aanwezigheid stelde trainer Jurgen Klopp hem echter direct op in de eerste officiële wedstrijd van het seizoen. Het belang van Firmino voor Liverpool is immers enorm. De Braziliaan fungeert als valse spits en laat het team met zijn speelstijl optimaal renderen. Opvallend genoeg treft Roberto Firmino aanstaande zaterdag met Arsenal zijn lievelingstegenstander. Met acht doelpunten scoorde hij tegen geen enkele tegenstander vaker. Dit aantal realiseerde hij in acht wedstrijden, waarin hij eveneens drie assist gaf. Tijdens de laatste ontmoeting tussen beide teams scoorde Firmino zelfs een hattrick. Met het doelpuntenmoyenne van de schaduwspits tegen Arsenal ligt een nieuwe treffer dan ook in het verschiet. Als Firmino weer scoort, ontvangt u x 2,38 keer uw inzet op Unibet. Scoort hij twee treffers, dan ontvangt u hier x 9,00 uw inzet.

Arsenal zet kaarten in op Lacazette en Aubameyang: tot x 3,40 keer uw inzet

Arsenal trof in de Premier League vorig seizoen 73 keer doel. Met 35 treffers kwam bijna de helft hiervan op naam van Alexander Lacazette of Pierre-Emerick Aubameyang. Arsenal is voorin dan ook erg afhankelijk van haar twee aanvallers, die elkaar perfect lijken aan te vullen. Zo valt Lacazette vooral op door zijn eindeloze werklust en beschikt Aubameyang over de pure finesse van een echte spits. Met Nicolas Pepe haalde Arsenal deze zomer een nieuwe aanvaller die het duo moet gaan aanvullen, maar hij lijkt nog wat tijd nodig te hebben om te acclimatiseren. In de eerste wedstrijden van het seizoen begon de Ivoriaan dan ook als wissel. Vanaf de bank zag hij dat Aubameyang en Lacazette opnieuw voor alle treffers van Arsenal zorgden. Zo was Aubameyang al twee keer trefzeker, Lacazette maakte één doelpunt. De kans is dan ook groot dat een nieuw doelpunt van Arsenal weer door een van beide spelers zal worden gemaakt. Als Lacazette trefzeker is, ontvangt u x 3,40 keer uw inzet op Betway. Als Aubameyang scoort, ontvang u hier x 2,90 keer uw inzet.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN