Nieuwe superstunt KV Mechelen voor 8,25 keer uw inzet!

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
17 juli 2019     0 REACTIES

Aankomende zaterdag start het nieuwe seizoen in het Belgische voetbal met de traditionele Supercup. Zoals altijd wordt deze gespeeld tussen de kampioen en de bekerwinnaar. Dat betekent dat dit jaar KRC Genk en KV Mechelen het voetbalseizoen gaan openen. De wedstrijd vindt plaats in de Luminus Arena, de thuishaven van kampioen KRC Genk.  Mede hierdoor hebben de bookmakers Genk tot favoriet benoemd voor het winnen van de eerste prijs dit seizoen. Wat staat u allemaal te wachten bij deze seizoen opening?

Genk klaar voor eerste wedstrijd van het seizoen: x 1,38 keer uw inzet

KRC Genk beleefde vorig seizoen onder trainer Philippe Clement een superseizoen. Het werd voor de vierde keer kampioen van België. Clement besloot het na dat seizoen voor gezien te houden en aan de slag te gaan bij Club Brugge. Genk ging kort hierna in zee met Felice Mazzu, die overkwam van Sporting Charleroi. Hij staat zaterdag voor zijn vuurdoop als trainer van Genk, want het wordt zijn eerste officiële wedstrijd als trainer van de Genkies.  Genk speelde in de voorbereiding vijf oefenduels, welke allemaal werden gewonnen. Tegen Eendracht Termien, Bregel Sport en KVK Beringen werd ruim gewonnen, maar hierna volgden nog twee serieuzere tegenstanders. Dit waren Maccabi Tel Aviv en Lokomotiv Zagreb. Ook hen wist Genk te verslaan, wat de goede voorbereiding onderstreepte. De Genkies lijken dan ook klaar voor de strijd om de Supercup, waarin Mazzu direct zijn eerste prijs met KRC Genk kan gaan pakken. Indien Genk de Supercup weet binnen te slepen, ontvangt u x 1,38 keer uw inzet terug bij Unibet.

Theo Bongonda maakt doelpunt
2.80
Cupfighter KV Mechelen stunt opnieuw!
8.25
Genk wint met min 2 goals verschil
2.02
Genk wint met min 3 goals verschil
3.70

Nieuwe spelers Genk drukken direct hun stempel: x 2,80 keer uw inzet

Niet alleen op trainersgebied vonden er deze zomer mutaties plaats bij Genk, ook op spelersgebied hebben er al veel veranderingen plaatsgevonden. De grootste aderlating op het gebied van uitgaande transfers zal voor Genk het vertrek van Leandro Trossard zijn. De 24-jarige kapitein vertrok voor een recordbedrag van 20 miljoen euro naar Brighton & Hove Albion. Ook vertrok centrale verdediger Joseph Aidoo bij Genk. De Spaanse club Celta de Vigo nam hem voor 8 miljoen euro over. Met de binnenkomende bedragen hebben de Genkies zelf ook al verschillende spelers weten aan te trekken. Zo werden er al vijf versterkingen gehaald. Afgelopen weekend werd met trots het supertalent Ianis Hagi aangetrokken. Ook werd Theo Bongonda overgenomen van Zulte Waregem. Deze twee spelers betreffen direct de twee duurste aankopen van Genk ooit. Trainer Mazzu zal hen zo snel mogelijk bij het team willen inpassen, maar het is de vraag of dit zaterdag al zal zijn. De meeste kans lijkt hier gelegen aan Theo Bongonda, die al enkele weken is aangesloten bij de club. Als hij direct indruk weet te maken met een doelpunt, dan ontvangt u x 2,80 keer uw inzet op Bwin bij een doelpunt. Indien dit het eerste of het laatste doelpunt betreft, ontvangt u x 6,40 keer uw inzet. Ook bij een doelpunt van Hagi ontvangt u deze quoteringen.

KV Mechelen maakt status als cupfighter opnieuw waar: x 8,25 keer uw inzet

KV Mechelen wist vorig seizoen tegen alle verwachtingen in de Beker van België naar zich toe te trekken. De Kakkers zullen dit seizoen weer actief zijn in de Jupiler Pro League, maar wonnen de beker vorig seizoen vanuit de Proximus League. Hiermee zorgde KV Mechelen voor een unieke prestatie, want het was pas de tweede keer in de historie dat een team uit de tweede klasse de beker van België wist te winnen. Bovendien wist Mechelen ook pas voor de tweede keer in haar historie de beker te bemachtigen. Het versloeg gaandeweg haar route naar de finale veel teams uit het hoogste niveau. Zo schakelde het Royal Antwerp, Sporting Lokeren en KV Kortrijk uit. Enkel in de halve finale stuitte Mechelen op een competitiegenoot. Het werd toen gekoppeld aan Union Saint-Gilloise, dat het over twee wedstrijden met 2-1 versloeg. In de finale moest KV Mechelen het opnemen tegen KAA Gent. Het kwam hierin een achterstand te boven en versloeg Gent met 2-1. Mechelen heeft hiermee gedurende het bekerseizoen veel veerkracht getoond en zich tot absolute cupfighter gekroond. Het zal dan ook geen makkie worden voor KRC Genk aankomende zaterdag. Indien Mechelen opnieuw weet te stunten, ontvangt u x 8,25 uw inzet bij Bwin.

Ruime overwinning voor KRC Genk: tot x 3,70 keer uw inzet

Er zijn ook genoeg redenen om aan te nemen dat KRC Genk zaterdag met ruime cijfers van KV Mechelen zal winnen. Ten eerste is er natuurlijk een groot kwaliteitsverschil aanwezig tussen beide teams. Zo ligt de marktwaarde van KV Mechelen volgens transfermarkt.be op 13 miljoen euro, waar de waarde van de Genkies op zo’n 115 miljoen euro wordt geschat. Verder heeft Genk door middel van de Luminus Arena het thuisvoordeel. Tot slot draaide KV Mechelen geen goede voorbereiding. Het wist maar twee van haar zes oefenwedstrijden te winnen. De laatste vier duels werden allemaal niet gewonnen. Mechelen weet dan ook wat haar te wachten staat tegen KRC Genk. Als Genk met minimaal 2 goals verschil wint, ontvangt u x 2,02 keer uw inzet bij Unibet. Bij een minimaal verschil van drie doelpunten ontvangt u hier x 3,70 keer uw inzet.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN