Manchester City en Chelsea scoren er weer op los voor 5,50 keer uw inzet!

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
22 november 2019     0 REACTIES

Manchester City en Chelsea spelen zaterdag tegen elkaar in de Premier League. Manchester City heeft na een nederlaag tegen Liverpool even pas op de plaats moeten maken op de ranglijst. Omdat Leicester City en Chelsea dankbaar gebruik hebben gemaakt van dit puntverlies is het van de tweede naar de vierde plaats gezakt. Chelsea staat nu derde en heeft één punt meer dan City, waardoor er weer een mooie kraker op het programma staat. Wat kun je verwachten?

Manchester City favoriet tegen Chelsea: tot x 2,05 keer uw inzet

De bookmakers hebben Manchester City tot gedoodverfde favoriet gebombardeerd in het duel met Chelsea. In eerste instantie omdat de ploeg van Pep Guardiola simpelweg over meer kwaliteit beschikt. Daarnaast zijn de cijfers van City ondanks haar vierde plaats nog altijd zeer indrukwekkend. Zo beschikt het over het beste doelsaldo van de Premier League, mede doordat het maar liefst 35 doelpunten maakte. Verder leden the Cityzens het gros van hun puntverlies in uitwedstrijden. In het eigen Etihad Stadium won het 24 van haar laatste 26 wedstrijden. Tot slot kent Manchester City de laatste jaren weinig problemen met Chelsea. Het won vijf van haar laatste zes confrontaties met the Blues. Vorig seizoen walste City met maar liefst 6-0 over Chelsea heen. Het zal ook nu een overwinning nodig hebben om nog enigszins in het spoor van koploper Liverpool te blijven. Als Manchester City thuis van Chelsea wint, ontvangt u x 1,44 keer uw inzet op Ladbrokes. Bij een overwinning met minimaal twee doelpunten verschil ontvangt u hier x 2,05 keer uw inzet.

Chelsea op stoom in uitwedstrijden: tot x 7,00 keer uw inzet

Chelsea beschikt na twaalf speelrondes over één punt meer dan Manchester City. De ploeg van Frank Lampard presteert hiermee boven haar verwachting. Dit is vooral te danken aan haar resultaten in uitwedstrijden. Waar Chelsea in thuiswedstrijden nog behoorlijk wisselvallig presteert en slechts 40% van haar wedstrijden won, is het met een winstpercentage van 88% buiten huis veel constanter.  Zo won het haar laatste zeven uitwedstrijden. In de Premier League won Chelsea vijf van haar zes uitwedstrijden. Het is dan ook niet zo kansloos als de quoteringen doen vermoeden. Manchester City was bovendien al goed voor een paar schoonheidsfoutjes. Zo verloor het dit seizoen al van Wolverhampton Wanders (0-2) en Norwich City (3-2). Daarnaast zal City de nodige spelers missen. Leroy Sané, Aymeric Laporte en Oleksandr Zinchenko zijn al langer geblesseerd, waar Bernardo Silva zaterdag geschorst is. Als Chelsea deze zwakheden bloot weet te leggen en haar sterke uitreeks voortzet, ontvangt u maar liefst x 7,00 keer uw inzet op Betfirst bij een overwinning. Bij een gelijkspel óf een overwinning van Chelsea ontvangt u x 2,90 keer uw inzet.

Wedstrijden van City en Chelsea het meest doelpuntrijk: tot x 5,50 keer uw inzet

Wedstrijden van Manchester City en Chelsea leveren dit seizoen de meeste doelpunten op in de Premier League. Manchester City spant hierin de troon. Er vielen bij the Cityzens maar liefst 48 doelpunten dit seizoen. Naast de 35 doelpunten die het zelf maakte incasseerde City er zelf ook al 13. Hiermee vallen er gemiddeld vier doelpunten per wedstrijd van Manchester City. Chelsea volgt hierna met een totaal van 44 doelpunten in haar wedstrijden. De ploeg van Frank Lampard maakt veel doelpunten, maar incasseert er ook veel. Zo is het na Manchester City en Liverpool met 27 doelpunten het meest productieve team van de Premier League. Tegelijkertijd hield Chelsea pas drie keer het doel schoon. De kracht van beide teams ligt dan ook duidelijk in de voorhoede, waarmee er wel eens een doelpuntrijke wedstrijd in het verschiet kan liggen.  Als er vier doelpunten of meer vallen, ontvangt u x 2,05 keer uw inzet op Bwin. Bij vijf doelpunten of meer ontvangt u x 3,30 keer uw inzet. Als er net als vorig seizoen minimaal zes doelpunten vallen ontvangt u maar liefst x 5,50 keer uw inzet.

Sergio Agüero speelt tegen favoriete tegenstander: tot x 19,00 keer uw inzet

Bij Manchester City is Sergio Agüero de man in vorm. De spits maakt dit seizoen al negen doelpunten in de Premier League. Dit realiseerde hij in acht basisplaatsen en drie korte invalbeurten. Ook in andere competities is de Argentijn op dreef, want hij scoorde in zowel de League cup als de Champions League al twee doelpunten. Agüero is al jaren een garantie aan doelpunten voor Manchester City. Zo maakte hij in zijn laatste vijf seizoenen minimaal twintig treffers. Opvallend genoeg is Chelsea hierbij zijn lievelingstegenstander. Agüero scoorde namelijk tegen geen enkel team vaker. In 19 wedstrijden tegen Chelsea scoorde hij 15 keer en gaf hij 3 assists. Met name in zijn laatste zes Premier League-ontmoetingen met Chelsea was Agüero op dreef: hij scoorde hierin maar liefst acht doelpunten. Vorig seizoen was hij goed voor een hattrick, toen Manchester City met 6-0 over Chelsea heen walste. Als Sergio Agüero zaterdag weer tegen Chelsea scoort, ontvangt u x 1,79 keer uw inzet op Unibet bij een doelpunt. Bij twee doelpunten ontvangt u x 5,40 keer uw inzet. Een nieuwe hattrick van de Argentijn geeft u maar liefst x 19,00 keer uw inzet terug.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN