Luis Suárez weer beslissend in El Clásico voor 5,50 keer uw inzet!

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
17 december 2019     0 REACTIES

Topvoetbal op de woensdagavond! Het is deze week namelijk tijd voor El Clásico. Het is de grootste voetbalklassieker van Spanje, waarin FC Barcelona en Real Madrid het tegen elkaar opnemen. Deze wedstrijd stond eerder op 26 oktober gepland, maar werd uitgesteld vanwege politieke onrust in Barcelona. Aanstaande woensdag wordt het duel dan eindelijk ingehaald, waarbij we inmiddels weten dat beide teams elkaar weinig prijs geven in de strijd om het landskampioenschap. FC Barcelona en Real Madrid delen momenteel de koppositie, waardoor de onderlinge duels wel eens beslissend kunnen worden dit jaar. Wie wint de eerste El Clásico van het seizoen?

FC Barcelona favoriet in eerste Clásico: tot x 2,75 keer uw inzet

De bookmakers verwachten een overwinning van FC Barcelona in de eerste Clásico van het seizoen. Er zijn een aantal statistieken die deze favorietenstatus rechtvaardigen. Zo deelt Barça de koppositie in La Liga met Real Madrid, maar boekte het wel de meeste overwinningen (11). Het maakte bovendien al 43 doelpunten in de Spaanse competitie, minimaal tien meer dan ieder ander team. Verder verspeelde Barcelona in het eigen Camp Nou nog geen enkel punt dit seizoen. Het won zes van haar zeven thuiswedstrijden zelfs met minimaal twee doelpunten verschil. Daarnaast is de club al het hele kalenderjaar ongeslagen in het eigen stadion. Tot slot is FC Barcelona al zes wedstrijden op rij ongeslagen tegen Real Madrid. Het won er hier vier van, waardoor het inmiddels historisch gezien ook de betere van de twee is. Barcelona won namelijk sinds de laatste editie van El Clásico vaker van Real Madrid (96 keer) dan andersom (95 keer). Als FC Barcelona woensdag opnieuw aan het langste eind trekt, ontvangt u x 1,72 keer uw inzet op Ladbrokes. Als het met minimaal twee doelpunten verschil wint ontvangt u x 2,75 keer uw inzet.

Karim Benzema maakt doelpunt
2.75
Karim Benzema maakt doelpunt én wint
7.00
Spectaculaire actie voor El Clásico
ACTIE

Zinedine Zidane zit Barcelona opnieuw dwars: tot x 4,33 keer uw inzet

Waar de favorietenstatus van Barcelona dus voor een deel valt te bewilligen, is deze ook zeker in twijfel te trekken. Zo beschikt Real Madrid gewoon over evenveel punten, wat tevens een van de weinige overeenkomsten tussen beide teams is. De Koninklijke blinkt namelijk vooral op defensief gebied uit. Het incasseerde in 16 wedstrijden pas 12 tegendoelpunten, waarmee alleen stadsgenoot Atlético Madrid minder tegentreffers kreeg. Real Madrid is hierdoor zeer lastig te verslaan. Het verloor met slechts één nederlaag het minst van alle clubs in La Liga. Dit betrof een verliespartij bij Real Mallorca (1-0) in oktober. Sindsdien is de club alweer elf wedstrijden ongeslagen. Wanneer het punten verspeelt, is dit dus meestal aan de hand van een gelijkspel. Verder waren de laatste edities van El Clásico dus weinig succesvol voor Real Madrid, maar beschikt Zinedine Zidane als trainer wél over een positieve balans tegen de aartsrivaal. De Franse oefenmeester stond zeven keer eerder aan de zijlijn bij een wedstrijd tegen FC Barcelona. Hierbij bleef hij in vijf wedstrijden ongeslagen en won hij er drie. Een resultaat voor Real Madrid is dus zeker niet ondenkbaar, waarbij het voordeel is dat dit hoge odds oplevert. Als Real Madrid wint, ontvangt u x 4,33 keer uw inzet op Betway. Als het wint óf gelijkspeelt ontvangt u x 2,10 keer uw inzet.

Clásico-specialist Luis Suárez scoort weer: tot x 5,50 keer uw inzet

Sommige spelers presteren het best in de grote wedstrijden. FC Barcelona-aanvaller Luis Suárez is hier het perfecte voorbeeld van. Niet Lionel Messi, maar Luis Suárez scoorde de laatste jaren namens Barça het vaakst tegen Real Madrid. De Uruguayaan scoorde in zijn carrière al elf keer tegen de aartsrivaal, waarmee hij tegen slechts twee teams vaker scoorde (Valencia en Norwich City). Suárez was vooral in zijn laatste zes wedstrijden tegen los Blancos op dreef: hierin scoorde hij maar liefst zeven doelpunten. Verder beschikt de spits over een positieve balans tegen Real Madrid: hij won zeven keer, speelde drie keer gelijk en verloor vijf keer. Saillant detail is dat Suárez ook tegen geen enkele club vaker geel pakte: negen keer. Suárez was overigens dit seizoen ook alweer goed voor 12 treffers en 6 assists. Als hij woensdag opnieuw scoort, ontvangt u x 2,40 keer uw inzet op Betfirst. Als dit het eerste doelpunt van de wedstrijd is ontvangt u x 5,50 keer uw inzet. U ontvangt een odd van x 3,00 als Suárez een kaart pakt.

Real Madrid afhankelijk van productie Benzema: tot x 7,00 keer uw inzet

Ook bij Real Madrid ligt een doelpunt van de centrumspits het meest voor de hand. Bij de Koninklijke is Karim Benzema eigenlijk de enige speler die dit seizoen de nodige doelpunten scoort. De Fransman scoorde al twaalf keer en voert hiermee, samen met Lionel Messi, het topscorersklassement aan. Ter vergelijking: Sergio Ramos volgt met drie doelpunten. Dit geeft al aan hoe afhankelijk Real Madrid van Karim Benzema is, wie inclusief zijn vijf assist in 51% van de doelpunten was betrokken. Afgelopen zondag scoorde de spits nog in de laatste minuut tegen Valencia, om op deze manier een punt voor Real Madrid te redden. Het bracht zijn totaal naar vijf doelpunten in de laatste vijf wedstrijden. Als Karim Benzema woensdag scoort, ontvangt u x 2,75 keer uw inzet op Unibet. Als hij scoort én wint met Real ontvangt u x 7,00 keer uw inzet.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN