Liverpool slaat gat met City voor 6,25(!) keer uw inzet!

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
8 november 2019     0 REACTIES

Het grote hoogtepunt van het voetbalweekend bevindt zich dit keer in Engeland. Zondagavond om half 6 nemen Liverpool en Manchester City het tegen elkaar op.  Het zijn de huidige nummers één en twee van de Premier League en het lijkt erop dat de teams opnieuw samen gaan uitvechten wie er kampioen van Engeland wordt. Hierbij beschikt Liverpool momenteel over een riante voorsprong van zes punten op City.  Het duel vindt plaats op Anfield, het stadion van Liverpool. Weet Liverpool haar voorsprong hier verder uit te breiden of loopt Manchester City in?

Liverpool slaat gat met concurrentie: x 2,65 keer uw inzet

Liverpool is dit seizoen nog ongenaakbaar. De start van the Reds is met 31 punten uit 11 wedstrijden nauwelijks voor verbetering vatbaar. Liverpool verspeelde slechts één keer punten in de Premier League: uit tegen Manchester United (1-1). Het is hierdoor als enige team nog ongeslagen in de Engelse competitie. De ploeg van Jurgen Klopp heeft bovendien minimaal zes punten meer dan ieder team. Op Anfield staat er al helemaal geen maat op Liverpool. Het won hier al 12 competitiewedstrijden op rij en is bovendien al 45 wedstrijden ongeslagen in het eigen stadion. Ook Manchester City ondervindt al jaren de kracht van Anfield, want Liverpool verloor thuis geen van haar laatste zestien competitiewedstrijden tegen the Cityzens.  Zondag komt de ploeg van Pep Guardiola als regerend landskampioen op bezoek, wat statistisch gezien ook weinig hoop biedt. De laatste thuisnederlaag van Liverpool tegen een titelhouder dateert namelijk uit 2007. Het won sowieso meer punten tegen regerend landskampioenen dan iedere andere club. Als Liverpool zondag thuis van Manchester City wint en een gat van negen punten met de club slaat, ontvangt u x 2,65 keer uw inzet op Bwin.

Bij vier doelpunten of meer
2.65
Firmino scoort én geeft een assist
21.00
Liverpool wint na een achterstand
6.25
KRIJG 300% VAN JOUW EERSTE BET!
Actie

Liverpool vecht zich terug na achterstand: tot x 6,25 keer uw inzet

Liverpool heeft als enige team in de Premier League nog geen nederlaag geleden. De belangrijkste oorzaak hiervan is de enorme mentale veerkracht die het team kan oproepen bij een achterstand. Het is namelijk niet zo dat de ploeg van Jurgen Klopp nog nooit achter heeft gestaan. In vergelijking met Manchester City kwam Liverpool zelfs één keer vaker op achterstand. Desondanks hebben the Reds zes punten meer. Het won namelijk maar liefst tien punten na een achterstand, wat bijna een derde van haar totaal aan punten is.  In de Premier League keek Liverpool vier keer tegen een achterstand aan. Drie keer boog het deze om in een overwinning, één keer in een gelijkspel. Ook in de League Cup en de Community Shield kwam Liverpool dit seizoen al een achterstand te boven. De club begint zich hiermee langzaam te ontpoppen tot de koning van de comeback. Als Liverpool ook zondag een comeback maakt, ontvangt u interessante quoteringen op. Als ze een achterstand ombuigen in een gelijkspel, ontvangt u x 4,10 keer uw inzet op Bwin. Als ze winnen na een achterstand, ontvangt u x 6,25 keer uw inzet.

Veel doelpunten op Anfield: tot x 4,90 keer uw inzet

Liverpool en Manchester City spelen zondag alweer voor de achtste keer tegen elkaar in drie seizoenen tijd. Naast de gebruikelijke ontmoetingen in de Premier League speelden de clubs ook in de Champions League en de Community Shield tegen elkaar. In het gros van deze ontmoetingen werd er veel gescoord. Vijf van de zeven wedstrijden waren namelijk goed voor drie treffers of meer. Ook zondag lijken er weer de nodige doelpunten in het verschiet te liggen. In eerste instantie omdat Manchester City het meest doelpuntrijke team van de Premier League is. Met 34 treffers scoorden the Cityzens minimaal zeven doelpunten meer dan ieder ander team. De ploeg van Pep Guardiola incasseerde er ook nog tien, waardoor er bij City gemiddeld precies vier doelpunten per wedstrijd vallen. Het gemiddelde van Liverpool ligt iets lager, maar met een totaal van 34 doelpunten ligt dit wel boven de drie treffers per wedstrijd. Met name de defensieve statistieken van the Reds zijn opvallend, welke nog niet zo rooskleurig zijn als vorig seizoen. Liverpool hield pas twee clean sheets in de Premier League en incasseerde al acht duels op rij minimaal één tegendoelpunt. Al met al lijkt er hiermee genoeg aanleiding voor een spectaculaire wedstrijd. Bij vier doelpunten of meer ontvangt u x 2,65 keer uw inzet op Unibet. Bij vijf doelpunten of meer ontvangt u x 4,90 keer uw inzet.

Roberto Firmino weer beslissend in topper: tot x 21,00 keer uw inzet

Met Sergio Aguëro, Raheem Sterling, Sadio Mané en Mohammed Salah zijn er vier aanvallers van Liverpool of Manchester City terug te vinden in het topscorerklassement van de Premier League. In de laatste ontmoetingen tussen beide teams was het echter Liverpool-aanvaller Roberto Firmino die de beste cijfers op de mat legde.  De Braziliaan scoorde drie doelpunten en gaf twee assists. Ook over langere tijd beschikt Firmino over uitstekende cijfers tegen the Cityzens. In acht competitiewedstrijden scoorde hij vier keer en bereidde hij even vaak een doelpunt voor. Manchester City heeft haar handen dan ook vol aan Roberto Firmino, die doorgaans als valse spits fungeert. Als Firmino zondag weer beslissend is, ontvangt u op Unibet x 3,40 keer uw inzet bij een doelpunt. Als hij een doelpunt voorbereidt, ontvangt u x 5,00 keer uw inzet. Als hij scoort én een assist geeft, ontvangt u maar liefst x 21,00 keer uw inzet.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN