Lestienne zet goede vorm voort tegen Genk voor 4,80 keer uw inzet!

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
17 oktober 2019     0 REACTIES

Na een weekje interlandvoetbal gaat de Jupiler Pro League dit weekend weer verder. Op zaterdag staat met Standard Luik tegen Genk de topper van het weekend op het programma. Standard is het seizoen goed begonnen en bevindt zich op de tweede plaats. Genk begon slecht aan het seizoen, maar heeft inmiddels de weg naar boven weer ingeslagen. Het belooft hierdoor een spannende pot voetbal te worden in Stade Maurice Dufrasne. Wat kunt u verwachten? 

Standard Luik thuis favoriet voor de zege: x 2,25 keer uw inzet

Standard Luik staat na tien speelrondes op de tweede plek. Het staat hiermee drie punten achter op koploper Club Brugge, dat wel een wedstrijd minder heeft gespeeld. Hiermee presteert Standard behoorlijk goed, zeker na alle mutaties die de afgelopen zomer in de selectie plaatsvonden. De ploeg van Michel Preud’homme wil dit seizoen weer zo lang mogelijk meedoen om het Belgisch kampioenschap.  Met name in thuiswedstrijden presteert Standard tot nu toe erg goed. Het speelde al vijf competitiewedstrijden in Stade Maurice Dufrasne, waarin het ongeslagen bleef. Les Rouches wonnen van Zulte Waregem (4-0), Moeskroen (4-1), Kortrijk (2-1) en Eupen (3-0). Alleen tegen Sporting Charleroi verspeelde Standard thuis punten (1-1). Ook in de Europa League en de beker van België stonden al thuiswedstrijden op het programma, welke Standard won van Vitória Guimaraes (2-0) en Lommel (2-1). De punten blijven dan ook doorgaans in Luik als Standard hier een wedstrijd afwerkt. Als Standard ook thuis van KRC Genk weet te winnen, ontvangt u x 2,25 keer uw inzet op Bwin.

Beide teams scoren in de tweede helft
2.70
Lestienne maakt een doelpunt
3.10
Bij twee doelpunten door Samatta
12.00

Genk verloor vorig seizoen niet van Standard: tot x 3,70 keer uw inzet

KRC Genk begon met tien punten uit haar eerste zeven wedstrijden slecht aan het nieuwe seizoen. Dit werd gevolgd door een kansloze nederlaag in de Champions League tegen Red Bull Salzburg (6-2). Deze nederlaag blijkt een wake-up call te zijn geweest voor de Genkies, want sindsdien heeft het de stijgende lijn te pakken en verloor het geen enkele wedstrijd meer. Met name in het Champions League-duel tegen Napoli maakte Genk een goede indruk. De ploeg van Felice Mazzu zorgde voor een grote stunt door de Italiaanse club op 0-0 te houden en had zelfs mogelijkheden op de overwinning. Zaterdag hoopt het haar goede vorm voort te zetten tegen Standard, dat vorig seizoen geen enkele keer won van Genk. Genk bleef in de laatste vier onderlinge ontmoetingen ongeslagen en won er twee. De ploeg reist dan ook vol vertrouwen naar Luik af en hoopt hier aansluiting met de top te gaan vinden. Als het drie punten mee naar huis neemt, ontvangt u x 3,05 keer uw inzet op Betfirst. Als het een punt mee naar huis neemt, ontvangt u x 3,70 keer uw inzet.

Standard en Genk bewaren spektakel voor de tweede helft: tot x 2,70 keer uw inzet

Standard Luik en KRC Genk blijken allebei een ploeg van de lange adem. De teams maken allebei verreweg hun meeste doelpunten in de tweede helft. Standard scoorde zeventien van haar drieëntwintig treffers na de pauze, wat een aandeel van maar liefst 74% betreft. Bij Genk ligt dit percentage zelfs nog iets hoger. Het maakte namelijk veertien van haar achttien treffers in de tweede helft, wat maar liefst 78% is. Het echte spektakel kan dus in de tweede helft worden verwacht, zoals ook in de laatste edities telkens het geval was. In vijf van de laatste zes edities tussen Standard en Genk vielen de meeste treffers namelijk ook in de tweede helft. De enige keer dat dit niet gebeurde, eindige de wedstrijd in een doelpuntloos gelijkspel. Als zaterdag opnieuw de meeste treffers in de tweede helft vallen, ontvangt u x 1,90 keer uw inzet op Betfirst. Als beide teams in de tweede helft scoren, ontvangt u x 2,70 keer uw inzet.

Maxime Lestienne groeit naar oude vorm toe: tot x 4,80 keer uw inzet

Standard Luik-speler Maxime Lestienne keerde vorig seizoen na vier jaar weer terug in de Jupiler Pro League. Nadat hij in vier jaar maar liefst vijf clubs versleet, vond hij bij Standard weer zijn rust. Inmiddels is Lestienne aan zijn tweede seizoen begonnen en nadert hij steeds meer zijn vorm van weleer. Met vijf doelpunten en twee assists drukt de buitenspeler dit ook uit in cijfers. Dit is ook bondscoach Roberto Martínez opgevallen, wie Lestienne in oktober uitnodigde voor een rentree bij de Rode Duivels. Uiteindelijk haakte Lestienne met een blessure af, maar de uitnodiging onderstreept de ontwikkeling van de buitenspeler. Als er zaterdag opnieuw een belangrijke rol is weggelegd voor Maxime Lestienne, ontvangt u x 3,10 keer uw inzet op Unibet bij een treffer. Als hij scoort én wint met Standard, ontvangt u x 4,80 keer uw inzet.

Mbwana Samatta plaaggeest van Standard: tot x 12,00 keer uw inzet

KRC Genk heeft met Mbwana Samatta haar eigen topschutter in huis. De spits scoorde dit seizoen alweer vijf treffers en is hiermee topscorer van zijn club. Vorig seizoen werd hij nog topscorer van de Jupiler Pro League en dit realiseerde hij mede door maar liefst vier treffers tegen Standard Luik te scoren.  De spits bleek dus een ware plaaggeest voor Standard, want hij scoorde in drie van de vier duels die dat seizoen plaats vonden. De ploeg van Michel Preud’homme weet hiermee wat het kan verwachten, maar het blijft de vraag of het dit keer wel een oplossing heeft voor de spits. Als Samatta opnieuw trefzeker is tegen Standard, ontvangt u x 2,75 keer uw inzet op Unibet. Bij twee doelpunten van de spits ontvangt u maar liefst x 12,00 keer uw inzet.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN