Koploper Mönchengladbach wint thuis van Bayern voor 7,00(!) keer uw inzet!

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
4 december 2019     0 REACTIES

Aanstaande zaterdag nemen Borussia Mönchengladbach en Bayern München het tegen elkaar op in de Bundesliga. Borussia Mönchengladbach is nog altijd de verrassende koploper van de Duitse competitie. Met Bayern München komt de titelfavoriet op bezoek, dat vier punten minder heeft. Bayern leek de laatste weken de weg omhoog te hebben gevonden, maar verslikte zich vorige week onverwachts in Bayer Leverkusen. Hiermee liep de achterstand op Gladbach weer op, waardoor Bayern zich voorlopig geen puntverlies meer kan veroorloven. Wie wint de kraker in het Borussia-park? 

Bayern verkleint achterstand op Gladbach: tot x 2,25 keer uw inzet

Bayern München verloor vorig weekend met 2-1 van Bayer Leverkusen, waardoor de achterstand op koploper Borussia Mönchengladbach is opgelopen tot vier punten. De bookmakers zijn hier echter niet van onder de indruk en hebben Der Rekordmeister gewoon tot favoriet gebombardeerd.  Het is inmiddels alweer een maand geleden dat Bayern München Niko Kovac de laan uit stuurde. Onder zijn opvolger Hans-Dieter Flick was er al snel sprake van een groot shockeffect. Bayern blies onder zijn hoede achtereenvolgend Borussia Dortmund (4-0), Fortuna Düsseldorf (4-0) en Rode Ster Belgrado (6-0) van het veld.  De thuisnederlaag tegen Bayer Leverkusen kwam dan ook totaal onverwacht, zijnde het wel dat deze zwaar geflatteerd was. Het betrof de tweede thuisnederlaag van het seizoen voor Bayern, dat in uitwedstrijden pas één keer verloor. De club presteert al langer ijzersterk buitenshuis, want het verloor in 2019 slechts twee uitwedstrijden. Zaterdagmiddag zal het een overwinning nodig hebben om de koppositie in zicht te houden. Als Bayern München wint, ontvangt u x 1,53 keer uw inzet op Ladbrokes. Als het dit met minimaal twee doelpunten verschil doet, ontvangt u x 2,25 keer uw inzet.

Bayern wint met minimaal twee doelpunten verschil
2.25
Lewandowski maakt een doelpunt
1.49
Lewandowski maakt twee doelpunten
3.65

Sprookje Mönchengladbach krijgt volgende hoofdstuk: tot x 7,00 keer uw inzet

De favorietenrol van Bayern München valt voor een groot deel in twijfel te trekken. Borussia Mönchengladbach is namelijk bezig aan een droomseizoen. Het is de trotse koploper van de Bundesliga en beleeft zelfs haar een na beste seizoenstart ooit. Alleen in het seizoen 1976/1977 haalde het meer punten, wat destijds resulteerde in het landskampioenschap.  De ploeg van Marco Rose laat iedere week zien dat de koppositie geen incident betreft. Sterker nog, het begint zelfs steeds constanter te presteren. Mönchengladbach won namelijk vijf van haar laatste zes competitiewedstrijden. Het laatste puntverlies in een thuiswedstrijd dateert al helemaal van lang geleden: in augustus was RB Leipzig met 3-1 te sterk. Sindsdien wonnen Die Fohlen vijf thuiswedstrijden op rij. Verder beschikt Gladbach met 15 tegendoelpunten over de minst gepasseerde defensie van de Bundesliga, maar tot veel clean sheets heeft dit niet geleid. In zeven haar negen overwinningen kreeg het minimaal één tegendoelpunt. Tot slot boekte Gladbach de laatste jaren vaak resultaat tegen Bayern München. In de laatste acht ontmoetingen won Gladbach vaker van Bayern dan andersom: vier keer versus drie keer. Desondanks levert een nieuw resultaat spectaculaire quoteringen op. Als Borussia Mönchengladbach zaterdag wint, ontvangt u maar liefst x 5,25 keer uw inzet op Betway. Als het wint en beide teams scoren, ontvangt u zelfs x 7,00 keer uw inzet.

Marcus Thuram zet goede vorm door: tot x 9,00 keer uw inzet

Marcus Thuram is dit seizoen één van de grote verrassingen van de Bundesliga. De 22-jarige aanvaller was nog onbekend bij het grote publiek, maar daar is inmiddels wel verandering in gekomen. Gladbach telde deze zomer 9 miljoen euro neer om de Fransman van EA Guingamp over te nemen. Thuram had hierna, net als Gladbach, enige tijd nodig om in vorm te komen. De spits annex linksbuiten bleef in zijn eerste vier wedstrijden droog staan, maar raakte hierna op schot. In zijn laatste negen wedstrijden was Thuram goed voor zes doelpunten en vier assists.  Hij is hiermee de meest waardevolle speler van Gladbach.  Verder kwam het grootste deel van zijn doelpunten voort uit thuiswedstrijden: vier treffers. Als Marcus Thuram zijn goede vorm zaterdag voortzet tegen Bayern München, ontvangt u op Bwin een quotering van x 3,00 keer uw inzet bij een doelpunt. U ontvangt hier maar liefst x 9,00 keer uw inzet als Thuram scoort én wint met Gladbach.

Ook Gladbach heeft geen antwoord op Lewandowski: tot x 3,65 keer uw in zet

Waar Marcus Thuram hoge ogen gooit bij Mönchengladbach, komt hij nog niet in de buurt van de cijfers die Roberto Lewandowski dit seizoen op tafel legt. De Pool is bezig aan een adembenemend seizoen. De spits van Bayern München scoorde in de Bundesliga zestien doelpunten in dertien wedstrijden. In de Champions League deed hij hier nog een schepje bovenop met tien doelpunten in vijf wedstrijden. Dit brengt het totaal van Lewandowski in deze competities naar 26 doelpunten in 18 wedstrijden. Hierbij scoorde hij gemiddeld één keer per 60 minuten. Het belang van Lewandowski is hiermee enorm voor Bayern, dat in de Bundesliga ook maar weinig andere spelers ziet scoren. Serge Gnabry en Philippe Coutinho volgen met respectievelijk vier en drie treffers. De doelpunten zullen dan ook vermoedelijk zaterdag opnieuw van Lewandowski moeten komen. Als hij scoort, ontvangt u x 1,49 keer uw inzet op Unibet. Als hij twee doelpunten maakt, ontvangt u x 3,65 keer uw inzet.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN