Koningskoppel schiet United langs Arsenal voor 15(!) keer uw inzet!

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
30 december 2019     0 REACTIES

Met de jaarwisseling voor de deur wordt er weer traditioneel veel gevoetbald in de Premier League! Zo staat er op nieuwjaarsdag direct weer een volledige speelronde op het programma. Hierbij is Arsenal tegen Manchester United de meest in het oog springende wedstrijd. Beide ploegen hopen na een teleurstellend kalenderjaar weer op betere tijden.   Manchester United zette deze ommekeer enkele weken geleden al in, waar Arsenal het tij nog altijd niet heeft doen keren. Wie begint goed aan het nieuwe jaar?

Arsenal wint van Manchester United: x 2,75 keer uw inzet

De Premier League is inmiddels precies halverwege en Arsenal bungelt met de twaalfde plaats nog altijd in de middenmoot rond. De club verloor (zes keer) dit seizoen zelfs vaker dan dat het won (vijf keer). Met maar liefst negen puntendelingen is Arsenal bovendien de koning van de gelijke spelen. Er zijn statistisch gezien dan ook weinig pijlen die in de richting van the Gunners wijzen in het duel met Manchester United. Toch zou een overwinning van Arsenal niet raar zijn. De club stelde met Mikel Arteta ruim twee weken geleden een nieuwe trainer aan, wie ondanks matige resultaten hoopgevend aan zijn nieuwe avontuur is begonnen. Afgelopen zondag verloor Arsenal onder de Spanjaard thuis met 2-1 van Chelsea, maar de analytici waren het over één ding eens: Arsenal speelde haar beste wedstrijd van het seizoen. De ploeg had in veel fases het overwicht en stond bovendien lange tijd met 1-0 voor, totdat doelman Bernd Leno een grote blunder beging.  Daarnaast won Arsenal drie van haar laatste vier thuiswedstrijden in de Premier League tegen Manchester United. Het lijkt een kwestie van tijd voordat Arsenal de draad weer oppakt. Als het dit tegen Manchester United al doet, ontvangt u x 2,75 keer uw inzet op Betfirst bij een overwinning.

United maakt reputatie als reuzendoder opnieuw waar: x 2,60 keer uw inzet

Het seizoen van Manchester United begon ook teleurstellend, maar de club is de laatste weken bezig aan een opmars. Typerend hierbij is dat United tot de drie ploegen behoort die geen enkel punt verspeelden in het bomvolle kerstprogramma.  Het heeft ervoor gezorgd dat the Red Devils het kalenderjaar op de vijfde plaats afsloten. Hierbij heeft het bovendien weer aansluiting met de top-vier gevonden.  Verder presteert de ploeg van Ole Gunnar Solskjaer dit seizoen bijzonder goed tegen topploegen. Het verloor namelijk nog geen enkele wedstrijd tegen een club uit de traditionele top-zes. United won van Chelsea (twee keer), Manchester City en Tottenham Hotspur. Verder speelde het eerder ook al gelijk tegen zowel Arsenal als Liverpool. Het betreft een zeer indrukwekkend gemiddelde tegen topploegen, waar Arsenal alleen maar van kan dromen. The Gunners wonnen namelijk nog geen enkele keer van een topploeg. Waar het afgelopen zondag dus opnieuw misging tegen Chelsea, verloor Arsenal eerder al van Manchester City en Liverpool. Zowel in vorm als in prestaties tegen the big-six lijkt Manchester United hierdoor de beste papieren te hebben. Als het drie punten meeneemt uit het Emirates Stadium, ontvangt u x 2,60 keer uw inzet op Bwin.

Productie United komt opnieuw van Martial en Rashford: tot x 15,00 keer uw inzet

De prestaties van Manchester United hangen dit seizoen voor een groot deel samen met de individuele prestaties van Anthony Martial en Marcos Rashford. The Red Devils zijn erg afhankelijk van het aanvalsduo. Het is dan ook niet verrassend dat uitgerekend Martial en Rashford op dreef waren de afgelopen week. United versloeg hierin zowel Newcastle United (4-1) als Burnley (2-0). Beide aanvallers waren in beide wedstrijden trefzeker. Het bracht het totaal van Marcos Rashford alweer naar twaalf doelpunten dit seizoen, waarmee slechts twee spelers in de Premier League productiever waren. Anthony Martial miste de nodige wedstrijden door een hamstringblessure, maar staat inmiddels ook alweer op zeven doelpunten. Het aanvalsduo gaf verder ook nog eens zeven assists. Hiermee zijn Martial en Rashford samen betrokken geweest in maar liefst 72% (!) van de treffers van Manchester United. Het is dus duidelijk waar het gevaar van United vandaan zal komen. Als Anthony Martial woensdag trefzeker is, ontvangt u x 2,75 keer uw inzet op Unibet. Als Marcos Rashford scoort ontvangt u x 2,48 keer uw inzet. U ontvangt x 15,00 keer uw inzet bij zowel Martial als Rashford als de speler een doelpunt scoort én een assist geeft.

Alexander Lacazette belangrijk voor Arsenal: tot x 3,60 keer uw inzet

Bij Arsenal is Pierre-Emerick Aubameyang topscorer met dertien doelpunten, maar de aandacht zal in het duel met Manchester United naar een andere aanvaller uitgaan. Het is namelijk Alexander Lacazette die de laatste edities het meest op dreef was tegen de club uit Noord-Engeland. Lacazette scoorde één keer en gaf drie assists tegen United in de afgelopen twee seizoenen. De productie van de Fransman is dit seizoen met vijf doelpunten en één assist nog niet zoals gehoopt, maar dit komt mede door een enkelblessure. Tegelijkertijd is hij met dit totaal na Aubameyang de meest productieve speler van Arsenal.  Als Alexander Lacazette woensdag weer belangrijk is voor Arsenal, ontvangt u x 2,25 keer uw inzet op Betway bij een doelpunt. Als hij scoort én wint met Arsenal ontvangt u een odd van x 3,60.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN