Juventus blijft ongeslagen in de Champions League voor 5,25 keer uw inzet!

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
10 december 2019     0 REACTIES

Komende week staan de laatste groepswedstrijden van de Champions League op het programma. Veel poules zijn al beslist, anderen naderen hun climax. Zo ook groep D, waarin alleen Juventus al is verzekerd van een plek in de volgende ronde. De race om de tweede plaats gaat nog tussen Atlético Madrid en Bayer Leverkusen, waarbij Atlético één punt voorsprong heeft. Hierdoor móet Bayer Leverkusen woensdag thuis van Juventus winnen om nog kans te maken op overwintering. Daarnaast zal het afhankelijk zijn van de uitslag op het andere veld. Wat staat u te wachten? 

Bayer Leverkusen bekroont ultieme inhaalrace: x 2,00 keer uw inzet

Bayer Leverkusen stond na drie speelrondes puntloos laatste in poule D. Het begon hiermee dramatisch aan haar Champions League-campagne.  De ploeg van Peter Bosz is sindsdien begonnen aan een grote inhaalslag.  Het won van Atlético Madrid (2-1) en Lokomotiv Moskou (2-0) en mag hierdoor nog hopen op overwintering in het miljoenenbal. Een overwinning op Juventus is hiervoor noodzakelijk. Een op papier lastige opgave, maar Leverkusen treft de oude dame op een gunstig moment. Zo is Juventus al verzekerd van de eerste plaats, waardoor er niks meer op het spel staat voor de club. Bovendien wist het haar laatste twee wedstrijden niet te winnen. Juventus verloor van Lazio Roma (3-1) en speelde gelijk tegen Sassuolo (2-2). Bayer Leverkusen is daarentegen wél in vorm. Het is al zes wedstrijden ongeslagen en won er hier vijf van. De ingrediënten lijken hiermee aanwezig om Juventus te verslaan. Als Bayer Leverkusen thuis wint, ontvangt u x 2,00 keer uw inzet op Ladbrokes.

Dybala maakt een doelpunt
2.75
Volland maakt een doelpunt
2.75
Als er een eigen doelpunt valt
7.00

Juventus blijft ongeslagen: tot x 3,75 keer uw inzet

Juventus draait tot nu toe een nagenoeg foutloze campagne in de Champions League. Het verspeelde alleen in de eerste speelronde punten bij Atlético Madrid (2-2). Hierna won het van Bayer Leverkusen (3-0), twee keer van Lokomotiv Moskou (beiden 2-1) en Atlético Madrid (1-0). De oude dame maakte in deze wedstrijden weinig indruk, maar de statistieken zijn wel indrukwekkend. Zo plaatste het zich aan de hand van deze resultaten razendsnel voor de volgende ronde. Het is hierbij al verzekerd van groepswinst, want Juventus heeft zes punten meer dan huidig nummer twee Atlético Madrid. Verder behoort het tot de vijf clubs die dit seizoen nog ongeslagen zijn in de Champions League. Hiervan draaide alleen Bayern München tot dusver met vijftien punten een betere campagne in het miljoenenbal dan Juventus. De ploeg van Maurizio Sarri zal haar sterke reeks graag intact willen houden. Als Juventus ongeslagen blijft, ontvangt u x 1,83 keer uw inzet op Betway. Als het van Bayer Leverkusen wint, ontvangt u x 3,75 keer uw inzet.

Minimaal verschil tussen Leverkusen en Juventus: tot x 5,25 keer uw inzet

Bayer Leverkusen en Juventus hebben allebei veel aanvallende intenties, maar dit leidt nog maar nauwelijks tot ruime overwinningen. Beide ploegen boekten hun meeste overwinningen met slechts één doelpunt verschil. Bayer Leverkusen deed dit al vijf keer, waaronder haar laatste twee victories. Tegenstander Juventus stelde deze zomer Maurizio Sarri aan voor aanvallend voetbal, maar dit komt nog niet echt los. Het boekte maar liefst dertien overwinningen met één doelpunt verschil. In de Champions League won het al drie keer op deze manier. Gezien deze statistieken lijkt de kans hiermee groot dat het duel tussen Bayer Leverkusen en Juventus woensdag op één doelpunt verschil beslist gaat worden. Als dit in het voordeel van Bayer Leverkusen is, ontvangt u x 3,65 keer uw inzet op Betfirst. Als Juventus met minimaal verschil wint, ontvangt u x 5,25 keer uw inzet.

Paulo Dybala weer beslissend voor Juventus: tot x 6,50 keer uw inzet

Niet Cristiano Ronaldo, maar Paulo Dybala scoorde dit seizoen in de Champions League het vaakst namens Juventus. De Argentijn scoorde al drie keer en bezorgde zijn club hiermee maar liefst vijf punten. Zo maakte hij beide doelpunten in een 2-1 overwinning op Lokomotiv Moskou en scoorde hij tevens de enige treffer in de thuiswedstrijd tegen Atlético Madrid. Met name de laatste treffer was van wereldklasse, waarbij Dybala uit een op het oog onmogelijke hoek een vrije trap binnen schoot. De aanvaller heeft zich hiermee terug in de basis geknokt, nadat hij aanvankelijk niet in de plannen van Maurizio Sarri leek voor te komen. Als Dybala woensdag opnieuw scoort, ontvangt u x 2,75 keer uw inzet op Bwin. Als hij scoort én wint met Juventus ontvangt u hier x 6,50 keer uw inzet.

Kevin Volland scoort namens Leverkusen: tot x 7,00 keer uw inzet

Bayer Leverkusen scoorde dit seizoen vijf treffers in de Champions League. Saillant detail is dat het er hiervan slechts twee zelf scoorde. Alleen Sven Bender en Kevin Volland scoorden in het miljoenenbal, de andere drie treffers betroffen eigen doelpunten. In de Bundesliga scoort Leverkusen met 22 doelpunten in 14 wedstrijden er ook zeker niet op los. Wanneer er gescoord wordt, is Kevin Volland hier vaak bij betrokken. De spits scoorde vijf doelpunten en gaf vijf assists. Volland is hiermee de gevaarlijkste speler van Bayer Leverkusen. Als hij woensdag opnieuw scoort, ontvangt u x 2,75 keer uw inzet op Unibet. Als hij een assist geeft ontvangt u hier x 3,75 keer uw inzet. Als er weer een eigen doelpunt valt, ontvangt u een quotering van x 7,00.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

26 maart 2023     0 REACTIES

Wedden op oefenmatch Duitsland – België

Deze week komen zowel Duitsland als België niet in actie in de EK kwalificatie voor EURO2024 en dus word...

Lees meer
22 maart 2023     0 REACTIES

Pre-match odds EK kwalificatie kraker Italië – Engeland

Deze donderdag wordt een begin gemaakt aan de EK kwalificatie voor EURO2024. In deze eerste speelronde s...

Lees meer
22 maart 2023     0 REACTIES

Wedden op EK kwalificatie match Oostenrijk – Azerbeidzjan

Deze vrijdag spelen de Rode Duivels op verplaatsing tegen Zweden. Tegelijkertijd komen ook de poulegenot...

Lees meer
21 maart 2023     0 REACTIES

Wedden op EK kwalificatie EURO 2024: Zweden – België

Deze vrijdag komen de Rode Duivels terug in actie. Met de nieuwbakken bondscoach Domenico Tedes...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN