Interlandwedstrijden enorm populair bij bookmakers

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
13 januari 2019     0 REACTIES

De inzetten vliegen de bookmakers om de oren zodra de nationale elftallen in actie komen. Er is dan ook geen enkele wedstrijd zo populair als een interland. Zelfs FC Barcelona – Real Madrid of de stadsderby tussen City en United leveren niet zoveel wedformulieren op als een landenwedstrijd. Met een nieuwe reeks WK-kwalificatiewedstrijden in het vooruitzicht blikt VoetbalGokken.bevooruit op de komende interlandperiode.

Nieuwe start voor Rode Duivels

De deceptie van het voorbije EK in Frankrijk is nog maar nauwelijks weggeslikt of de heren voetballers moeten hun rood-zwarte tenue alweer aantrekken voor een WK-kwalificatiewedstrijd. De Rode Duivels doen dit onder leiding van een nieuwe bondscoach. Marc Wilmots werd na het Europees kampioenschap aan de kant gezet en vervangen door Roberto Martinez. Toeval of niet de nieuwbakken keuzeheer begint zijn campagne voor België met een oefenwedstrijd tegen zijn vaderland Spanje. Na deze vuurdoop langs de zijlijn volgt op 6 september de eerste wedstrijd van importantie als de Duivels afreizen naar Nicosia om het in groep H op te nemen tegen Cyprus.

Bookies hanteren resultaten uit verleden

Deze wedstrijd is de eerste in een reeks die moet zorgen voor deelname aan het WK in 2018. Een openingsduel is voor spelers op interlandvoetbal altijd extra interessant. Dit omdat de bookies nog geen ranking in de poule kunnen hanteren voor het bepalen van de quoteringen. Vaak worden de odds daarom vastgesteld op basis van resultaten uit het verleden. Het speculeren op een verrassing is hierdoor nog lucratiever. Bovendien weten de echte voetbalkenners exact welke teams sterker en welke zwakker zijn geworden. Na het EK is bijvoorbeeld Zlatan Ibrahimovic afgezwaaid als international. Dit betekent dat Nederland in zijn eerste kwalificatiewedstrijd tegen Zweden meer kans maakt op succes, echter de bookies nemen deze personele wijzigingen niet mee in het bepalen van de noteringen. Zweden was wel deelnemer aan het EK, Nederland niet. De Zweedse ploeg speelt thuis, dus worden de quoteringen voor Zweden laag gehouden en levert een Hollandse zege in verhoudingen veel meer op.

Teams op verplaatsing leveren altijd meer op

Ook de wedstrijden van ons Belgische team op Cyprus levert een mooi aantal euro’s op. Uiteraard zijn de Rode Duivels (nummer twee op de FIFA-wereldranglijst) favoriet tegen het nietige Cyprus (op 11 augustus 2016 nummer 86 van de wereld), maar de wedkantoren blijven voorzichtig in de uitkeringen voor een overwinning van de Cyprioten. Dit komt omdat de Belgen op verplaatsing spelen en niet ver wisten te geraken op het jongste EK. Dit betekent tevens iets hogere quoteringen voor een Belgische zege en dat klinkt ons natuurlijk als muziek in de oren.

Doelpunten op verplaatsing tellen ook bij de bookies dubbel

Uitdoelpunten zijn in internationaal verband altijd extreem belangrijk. Een 1-1 bij Cyprus hoeft daarom niet eens een slechte uitslag te zijn. Er is immers gescoord op vreemde bodem. Inzetten op een gelijkspel is dan ook vaak best slim, als een groot land uit speelt tegen een kleinere voetbalnatie. Ook hier valt dus op een slimme manier best veel aan te verdienen. Natuurlijk worden de odds totaal anders wanneer België het thuis opneemt tegen een land als Cyprus. Voetbalgokken zou dan ook kiezen voor een bet op de Belgen, maar de quoteringen voor een zege van de Duivels liggen dan ook een stuk lager dan op 6 september het geval zal zijn.

Meer strategieën mogelijk

Bij het gokken op voetbalwedstrijden hoeft u zich natuurlijk niet te beperken tot het voorspellen van de einduitslag. Juist bij interlandwedstrijden kan het inzetten op de eerste doelpuntenmaker of het spelen via een under/over of HT/FT-strategie gunstig uitpakken. Beperk uw strategie dus niet tot het bekijken van de pre-wedstrijd quoteringen op de eindstand, maar kijk vooraf goed waar de mogelijkheden liggen om maximaal te scoren. De wekelijkse voorbeschouwingen op voetbalgokken helpen u daar bij en geven u de nodige informatie om de juiste keuzes te maken.

Hoge quoteringen dankzij buitenlandse interesse

Wat interland extra boeiend maakt is de interesse voor wedstrijden uit het buitenland. Percentagegewijs is het aantal gokkers dat op Belgische competitiewedstrijden speelt bijzonder klein (minder dan vijf procent). Bij interlandwedstrijden van de Rode Duivels ligt dat percentage een stuk hoger: meer dan 10 procent van het totale aantal spelers komt van buiten onze landsgrenzen. U zult wellicht denken: dat is meer concurrentie. Dat klopt voor een deel, want dankzij het hogere aantal spelers wordt de pot die verdeeld wordt groter en stijgen de uitkeringen. Bovendien weten de meeste buitenlandse gokfanaten minder af van onze nationale team, dan de gemiddelde Belgische voetbalfan. Kortom: meer spelers, hogere quoteringen en meer kans op vette uitkeringen.

Pre-wedstrijd quoteringen

De actuele noteringen voor de oefeninterland tegen Spanje en het WK-kwalificatieduel tegen Cyprus vind u bij onze partners. Lees voor extra tips over de juiste gokstrategie onze pagina: Algemene tips. Begint u net met spelen of wilt u gewoonweg meer weten over de te volgen strategie bekijk dan ook eens onze beginnershandleiding. Op het forum kunt u vervolgens doorpraten met andere deelnemers over de gekozen strategie of uitslag. De pre-wedstrijd quoteringen voor de WK-interland tegen Cyprus zijn: x 1.48 als België wint, x 4.56 bij een gelijkspel en x 7.18 wanneer Roberto Martinez zijn eerste wedstrijd als bondscoach van België verliest van zijn landgenoten.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN