Harry Kane weer op dreef tegen Everton voor 8,50(!) keer uw inzet!

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
31 oktober 2019     0 REACTIES

Zondag spelen Everton en Tottenham Hotspur tegen elkaar in de Premier League. Beide teams presteren momenteel beneden hun niveau. Everton behaalde pas tien punten en staat hierdoor zestiende. Tottenham Hotspur behaalde twee punten meer en staat op de elfde plek. Beide ploegen hebben de ambitie om mee te doen om de bovenste plekken, maar deze raken nu steeds verder uit beeld. Om te voorkomen dat het een verloren seizoen gaat worden heeft zowel Everton als Tottenham hierdoor snel een positief resultaat nodig. Welke club slaagt hierin? 

Everton presteert thuis wel naar behoren: x 2,80 keer uw inzet

Everton presteert met de zestiende plaats zwaar onder de verwachting. Dit is echter vooral te wijten aan de uitvorm van the Toffees. In uitwedstrijden is er namelijk geen club die slechter presteert, waar Everton op basis van thuiswedstrijden juist zevende zou staan.  Het behaalde met negen punten maar liefst 90% van haar totaal in thuiswedstrijden. Hiermee heeft geen enkele club uit de Premier League een groter contrast tussen thuis- en uitwedstrijden als Everton. Het goede nieuws voor de ploeg van Marco Silva is dat het zondag weer op Goodison Park speelt, waar het tevens zeven van haar laatste negen wedstrijden won. Tegenstander Tottenham Hotspur kent het contrast tussen thuis- en uitwedstrijden als geen ander. De laatste uitoverwinning van the Spurs dateert uit januari (!), toen het met 2-1 van Fulham won. Van de elf uitwedstrijden die het sindsdien speelde verloor het er maar liefst negen. Op basis van de thuis- en uitvorm van beide teams lijkt Everton hierdoor favoriet. Als het thuis van Tottenham wint, ontvangt u x 2,80 keer uw inzet op Bwin.

Harry Kane scoort én wint
3.85
Harry Kane maakt twee doelpunten
8.50
Meeste doelpunten in de eerste helft
3.00

Tottenham verloor al jaren niet op Goodison Park: tot x 2,60 keer uw inzet

Tottenham Hotspur maakt zich op voor haar tweede tripje naar Liverpool in een week tijd. The Spurs gingen afgelopen zondag nog op bezoek bij Liverpool, waar het met 2-1 verloor. Tottenham won dit seizoen, net als Everton, pas drie competitiewedstrijden. De ploeg van Mauricio Pochettino snakt hierdoor naar een succesje en er is wel degelijk aanleiding te denken dat dit zondag zal lukken. Tottenham verloor namelijk in 2012 voor het laatst op Goodison Park. Het keerde sindsdien zes keer terug in het stadion van Everton en nam drie keer de volle buit mee naar huis. Vorig seizoen won Tottenham met maar liefst 6-2.  Het was de grootste nederlaag van Everton dat seizoen. Ook in thuiswedstrijden verloor Tottenham al jaren niet meer van Everton, waardoor the Toffees al dertien wedstrijden op een overwinning tegen the Spurs wachten. Als Tottenham Hotspur zondag voor het veertiende duel op rij ongeslagen blijft tegen Everton, ontvangt x 1,45 keer uw inzet op Betfirst. Als het wint, ontvangt u hier x 2,60 keer uw inzet.

Everton en Tottenham Hotspur snel bij de les: tot x 3,60 keer uw inzet

De fans van Everton en Tottenham Hotspur kunnen zondag maar beter op tijd naar het stadion komen, want voor ze het weten hebben ze een aantal doelpunten gemist. Beide clubs laten er dit seizoen geen gras over groeien zodra het eerste fluitsignaal heeft geklonken. Waar het merendeel van de Premier League-clubs in de tweede helft het meest productief is, zijn Everton en Tottenham dit allebei in de eerste helft. Everton scoorde maar liefst zeven haar tien doelpunten in de eerste helft. Op Goodison Park scoorde het vijf van haar zeven treffers in deze helft. Tottenham Hotspur scoorde elf van haar vijftien doelpunten in de eerste helft. In uitwedstrijden maakte het vijf van haar zes treffers voor de pauze. Beide teams scoorden dit seizoen ook al drie keer in het eerste kwartier. Tottenham Hotspur deed dit vorig weekend nog, toen Harry Kane al in de eerste minuut scoorde. Als zondag de meeste doelpunten in de eerste helft vallen, ontvangt u x 3,00 keer uw inzet op Betway. Als er in het eerste kwartier wordt gescoord, ontvangt u x 2,87 keer uw inzet. U ontvangt een spectaculaire quotering van x 3,60 als beide teams in de eerste helft scoren.

Harry Kane zet doelpuntenmoyenne tegen Everton voort: tot x 8,50 keer uw inzet

Tottenham Hotspur-aanvaller Harry Kane opende zondag al na een minuut de score op Anfield. De kans lijkt groot dat hij aanstaande zondag enkele honderd meters verderop weer op het scorebord verschijnt. Harry Kane is sowieso al een spits van topklasse die ieder seizoen meedoet om de topscorerstitel, maar de Engelsman heeft ook nog eens een uitstekend doelpuntenmoyenne tegen Everton. Harry Kane loopt namelijk één op één tegen the Toffees.  Hij trof de club al negen keer en wist net zo vaak doel te treffen. In zijn laatste vier wedstrijden tegen Everton scoorde hij zelfs iedere keer twee doelpunten. Harry Kane scoorde dit seizoen alweer tien keer en de kans lijkt hierdoor groot dat hij zondag weer scoort. De aanvoerder van Tottenham verloor bovendien nog nooit van Everton. Als Harry Kane scoort én wint met Tottenham, ontvangt u x 3,85 keer uw inzet op Unibet. Als hij twee doelpunten maakt, ontvangt u x 8,50 keer uw inzet.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN