Barcelona wint kraker tegen Atlético voor 5,60(!) keer uw inzet!

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
29 november 2019     0 REACTIES

Zondagavond nemen Atlético Madrid en FC Barcelona het tegen elkaar op. Barcelona deelt de koppositie in La Liga met Real Madrid, waardoor het zich geen puntverlies kan veroorloven. Atlético Madrid volgt ook nog op drie punten en wil zich maar wat graag komen mengen in de Spaanse titelstrijd.  De wedstrijd vindt plaats in Estadio Wanda Metropolitano, het stadion van Atlético Madrid. Wie wint de Spaanse kraker?

FC Barcelona verstevigt koppositie: tot x 5,60 keer uw inzet

FC Barcelona maakt dit seizoen nog geen onuitwisbare indruk. De Catalanen staan desondanks gewoon bovenaan in La Liga. Het deelt de eerste plek met Real Madrid, waar Sevilla en Atlético Madrid op respectievelijk één en drie punten afstand volgen. De twee koplopers hebben echter ook een wedstrijd minder gespeeld. Barça boekte desondanks de meeste overwinningen (9) in de Spaanse competitie. Daarnaast scoorde het verreweg de meeste doelpunten. Het scoorde al 35 keer, minimaal zeven keer vaker dan iedere andere club. Zondag gaat het op bezoek bij Atlético Madrid, op papier een lastig tegenstander. Barcelona verloor echter maar één van haar laatste zeventien edities met Atlético. Het kwam maar liefst elf keer als winnaar uit de strijd. In de praktijk trekken de Catalanen dus doorgaans aan het langste eind tegen Atlético Madrid. Als dit ook zondag het geval is, ontvangt u x 2,65 keer uw inzet op. Unibet Als Barcelona met minimaal twee doelpunten verschil wint ontvangt u x 5,60 keer uw inzet.

Barcelona wint met minimaal twee doelpunten verschil
5.60
FC Barcelona wint met één doelpunt verschil
3.85
Messi scoort van buiten het strafschopgebied
7.00

Atlético Madrid haakt aan in de titelstrijd: tot x 3,30 keer uw inzet

Ook Atlético Madrid maakt nog geen verpletterende indruk. De ploeg van Diego Simeone wilde zich dit seizoen weer eens mengen in de Spaanse titelstrijd, maar valt hier met de vierde plek momenteel net buiten. Dit heeft het vooral te danken aan haar vele gelijke spelen: Atlético speelde vaker gelijk (7 keer) dan het won (zes keer). Tegelijkertijd verloor het maar één keer, twee keer minder dan koploper FC Barcelona. Het probleem van Atlético is een groot gebrek aan doelpunten, want het beschikt over de minst gepasseerde defensie van de Spaanse competitie. Veder is Atletí in het eigen Wanda Metropolitano nauwelijks te verslaan. Het verloor sinds de start van vorig seizoen slechts één thuiswedstrijd. Dit seizoen verloor het nog helemaal niet in eigen stadion. Zondagavond zal het moeten winnen om zich nog in de titelstrijd te kunnen mengen. Als Atlético Madrid hierin slaagt, ontvangt u x 2,85 keer uw inzet op Bwin. Als het weer gelijkspeelt, ontvangt u x 3,30 keer uw inzet.

Weinig doelpunten in Madrid: tot x 3,85 keer uw inzet

Wedstrijden tussen Atlético Madrid en FC Barcelona zijn al jaren spannend tot de laatste seconde, maar dit gaat zelden gepaard met veel doelpunten. In geen van de laatste dertien edities vielen er meer dan drie doelpunten. In de laatste vier edities werd er zelfs niet vaker dan twee keer gescoord.  Het gros van de wedstrijden werd dan ook op basis van één doelpunt verschil beslist, meestal in het voordeel van FC Barcelona. De Catalanen wonnen maar liefst zeven keer met één doelpunt verschil. Het zijn marges die Barça normaal gesproken vreemd zijn, maar voor Atlético Madrid is dit eerder regel dan uitzondering. Voetballiefhebbers hoeven Atletí al jaren niet meer te bezoeken voor de doelpunten, want het is een van de minst doelpuntrijke clubs van Spanje. Zo ook dit seizoen, waarin er pas 25 doelpunten in wedstrijden van Atlético Madrid vielen. Hiermee waren alleen wedstrijden van Athletic Bilbao minder doelpuntrijk. Als er zondag opnieuw weinig doelpunten vallen, ontvangt u op Betfirst voor een quotering van x 1,71 keer uw inzet bij twee doelpunten of minder. Bij één doelpunt of minder ontvangt u hier x 3,10 keer uw inzet. Als FC Barcelona met één doelpunt verschil wint ontvangt u x 3,85 keer uw inzet.

Atlético heeft geen antwoord op Lionel Messi: tot x 7,00 keer uw inzet

Waar Atlético Madrid al jaren indrukwekkende defensieve cijfers op de mat legt, blijft het afstoppen van Lionel Messi van een ander kaliber. Atletí lijkt nog altijd geen antwoord te hebben op de vijfvoudig wereldvoetballer van het jaar. Waar Messi eigenlijk altijd wel de grote man is bij FC Barcelona, is dit tegen Atlético niet anders. De Argentijn scoorde in 34 wedstrijden 29 keer tegen de club uit Madrid en gaf hier ook nog zeven assists bij. Hiermee scoorde hij alleen tegen Sevilla vaker. Opvallend genoeg pakte Messi ook al 12 keer geel tegen de ploeg van Diego Simeone. Verder komt Messi, hoe kan het ook anders, in goede vorm naar Estadio Wanda Metropolitano toe. Hij was in zijn laatste zes competitiewedstrijden namelijk goed voor acht doelpunten en vier assists.  Als Messi zondag opnieuw een plaag blijkt voor Atlético Madrid, ontvangt u x 2,40 keer uw inzet bij een doelpunt op Betway. Bij een doelpunt én een assist ontvangt u x 6,00 keer uw inzet. Verder ontvangt u x 7,00 keer uw inzet als Messi van buiten het strafschopgebied scoort. Tot slot ontvangt u x 4,00 keer uw inzet als hij een kaart pakt.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN