AS Roma en Napoli spelen wéér gelijk voor 4,20 keer uw inzet!

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
31 oktober 2019     0 REACTIES

De topper van het weekend speelt zich af in Italië. In de Serie A nemen AS Roma en Napoli het tegen elkaar op. Beide ploegen bevinden zich in de bovenste regionen van de competitie. AS Roma staat met de vierde plaats momenteel twee plekken boven Napoli. Met respectievelijk negentien en achttien punten is het verschil tussen beide teams slechts één punt. De wedstrijd vindt zaterdagmiddag plaats in Stadio Olimpico, de thuisbasis van AS Roma. Wat kunt u verwachten?

AS Roma dompelt Napoli in crisis: x 2,65 keer uw inzet

Napoli bevindt zich met achttien punten op de zesde plaats in de Serie A. Hiermee vallen de prestaties van de club toch enigszins tegen. Napoli probeert al jaren aansluiting met de Italiaanse top te vinden. De club investeerde deze zomer 120 miljoen in haar selectie en kocht onder andere AS Roma-verdediger Kostas Manolas. Hiermee leek Gli Azzurri twee vliegen in één klap te slaan: de kwaliteitskloof met landskampioen Juventus werd weer kleiner en de kloof met AS Roma zou juist groter worden. Deze verwachtingen zijn echter nog niet uitgekomen en dit zorgt voor veel frustratie in Napels. Napoli boekte slechts één overwinning in haar laatste vier competitiewedstrijden. Afgelopen woensdag speelde de club thuis gelijk tegen Atalanta Bergamo (2-2). Hoofdtrainer Carlo Ancelotti werd vlak voor tijd naar de tribune gestuurd vanwege aanmerkingen op de arbitrage. Dat uitgerekend AS Roma nu één punt boven Napoli staat, vat de situatie van de club uitstekend samen. De club uit Rome kan Napoli zaterdag nog dieper in de zorgen duwen. Als AS Roma wint, ontvangt u x 2,65 keer uw inzet op Betfirst.

Edin Dzeko maakt een doelpunt
2.38
Kolarov maakt een doelpunt
6.00
Bij een doelpuntloos gelijkspel
14.00

Beide ploegen spelen veel gelijk: tot x 14,00 keer uw inzet

AS Roma en Napoli ontlopen elkaar nauwelijks op de ranglijst. Sinds afgelopen woensdag is het verschil tussen de teams één punt in het voordeel van de Romeinen. Verder hebben beide teams een doelsaldo van +7.  De meest opvallende statistieken zijn echter de vele gelijke spelen van zowel AS Roma als Napoli. Beide teams speelden vier keer gelijk in hun laatste zes officiële wedstrijden. Bij AS Roma betroffen dit gelijke spelen tegen Wolfsberger (1-1), Cagliari (1-1), Sampdoria (0-0) en Borussia Mönchengladbach (1-1). I Giallorossi speelde in de Serie A zelfs vaker gelijk dan iedere andere club en is hiermee de koning van de gelijke spelen. Napoli deelde de punten met Genk (0-0), Torino (0-0), SPAL (1-1) en Atalanta Bergamo (2-2).  Op basis van deze resultaten zou een gelijkspel tussen AS Roma en Napoli niet uit de lucht komen vallen. Vorig seizoen speelden de clubs in Napels ook al gelijk tegen elkaar. Als er zaterdag geen winnaar uit de strijd komt, ontvangt u x 3,50 keer uw inzet op Unibet bij een gelijkspel. Als dit een gelijkspel met doelpunten is, ontvangt u x 4,20 keer uw inzet. Een doelpuntloos gelijkspel levert u een quotering van x 14,00 op.

Dries Mertens op dreef tegen AS Roma: tot x 7,00 keer uw inzet

Napoli-aanvaller Dries Mertens kwam de afgelopen weken veel in het nieuws. De Rode Duivel scoorde twee doelpunten in het Champions League-duel met Red Bull Salzburg, waardoor hij Diego Maradonna inhaalde op de all-time topscorerslijst van Napoli. Mertens scoorde zijn 116e doelpunt voor de club en moet nu alleen nog Marek Hamsik voor zich duldden, die vijf doelpunten meer maakte. Gezien de productie van Mertens lijkt de kans groot dat hij deze mijlpaal ook snel zal bereiken. Zaterdag kan hij hier een eerste stap naar zetten in het duel met AS Roma. Dit is een tegenstander die hem wel lijkt te liggen. Mertens scoorde in zijn laatste vijf duels met Roma namelijk vijf doelpunten. Vorig seizoen was hij in beide confrontaties trefzeker. Afgelopen woensdag spaarde Napoli-trainer Carlo Ancelotti hem nog voor het duel van zaterdag. Het belang van Mertens is immers groot, want hij is dit seizoen zowel in de Italiaanse competitie als in de Champions League de speler met de meeste doelpunten van Napoli. Hij scoorde ook nog eens vier keer het eerste doelpunt van de wedstrijd. Als Dries Mertens zaterdag weer een stap dichterbij de all-time topscorerstitel van Napoli komt, ontvangt u op Betway een quotering van x 3,00 keer uw inzet bij een doelpunt. Als hij het eerste doelpunt van de wedstrijd maakt, ontvangt u x 7,00 keer uw inzet.

Dzeko en Kolarov zorgen voor productie AS Roma: tot x 6,00 keer uw inzet

AS Roma heeft met Edin Dzeko haar eigen topspits. Ook de Bosnische spits scoorde al vaker in confrontaties tussen AS Roma en Napoli: vier keer. Dzeko is het seizoen met zes doelpunten goed begonnen. Hij is hiermee de meest trefzekere speler van I Giallorossi. Toch komt er één speler dicht in de buurt van zijn productie: Aleksandar Kolarov. De Serviër scoorde al vier keer. Dat valt niet direct te verwachten van een linksback. Kolarov is echter een zeer aanvallende linksback met een geweldige traptechniek. Hij is verantwoordelijk voor de meeste standaardsituaties van Roma, waaronder de penalty’s en de vrije trappen. Een doelpunt van Kolarov ligt hierdoor altijd op de loer. Als hij zaterdag weer scoort, ontvangt u x 6,00 keer uw inzet op Ladbrokes. Als Edin Dzeko scoort, ontvangt u x 2,38 keer uw inzet.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN