Welke Franse ploeg wint Super Cup: Lille OSC – Paris Saint Germain?

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
1 augustus 2021     0 REACTIES

Deze zondag gaan de Franse ploegen Lille OSC en Paris Saint Germain de Super Cup spelen. De match wordt op neutraal terrein in het Israëlische Tel-Aviv gehouden. Welk team wint de eerste prijs van het seizoen? Voorspel de Franse Super Cup via VoetbalGokken.be en profiteer van de strafste pre-odds.

Jocelyn Gourvennec: “Naar Tel-Aviv om Super Cup te winnen”

Net als in ons land wordt de Franse Super Cup een week voor de start van de competitie gehouden. Ook net als in ons land wordt de Super Cup gespeeld tussen de landskampioen en de bekerwinnaar van het voorbije seizoen. Lille OSC werd voorbije seizoen kampioen met coach Christophe Galtier die daarna het kamp ook verliet voor een nieuwe uitdaging. Coach Jocelyn Gourvennec neemt het over een start zondag met zijn eerste officiële klus. “Wij willen naar Tel-Aviv gaan om de Super Cup te winnen”, zegt de nieuwbakken coach van LOSC.

“Eerst zondag afwachten”

Coach Gourvennec heeft er vertrouwen in en denkt dat zijn team ook dit seizoen ver kan geraken. “Het wordt weer een prachtige seizoen. We hopen dat we door kunnen gaan met wat LOSC voorbije seizoen heeft bereikt. We zullen zien wat er zondag gaat gebeuren. Daar gaan we nu eerst mee aan de slag”, aldus de coach van LOSC.

Mauricio Pochettino: “Lille is een sterk ploeg”

Paris Saint Germain werd voorbije seizoen bekerwinnaar en tweede in de Franse competitie. PSG-coach Mauricio Pochettino hoopt zondag al direct een prijs binnen te kunnen tikken. “De Super Cup is een prijs die wij ook zeker graag willen winnen” , zegt de coach van de Franse ploeg. Pochettino verwacht niet dat de trofee zo maar verdiend is. “Lille heeft bewezen dat zij een sterk team hebben. Wij moeten ervoor vechten”, bevestigt de coach van Paris Saint Germain.

“Sterkhouders klaar voor zondag”

PSG heeft deze zomer flink wat spelers naar zich toegetrokken zoals Sergio Ramos van Real Madrid, Georginio Wijnaldum van Liverpool en Achraf Hakimi van Internazionale. Pochettino hoopt zondag over enkele van zijn topspelers een beroep te kunnen doen. “Ik denk dat Danilo, Wijnaldum, Kimpembe en Mbappé klaar zijn voor zondag, maar we moeten ze nog goed in de gaten houden in de komende dagen. Ze zijn nog maar een paar dagen aan het trainen. Ik hoop wel dat ze het team zondag kunnen helpen bij het winnen van een prijs die we graag willen winnen”, zegt de Argentijn.

Statistieken

PSG verovert sinds 2013 de ene naar de andere trofee in de Super Cup. Voorbije seizoen nam de ploeg uit Parijs de prijs ook al mee naar de hoofdstad door Olympique Marseille met 2-1 te hebben verslagen. Voor Lille OSC zou het zondag de eerste keer worden dat het de Super Cup wint.

LOSC werd voorbije seizoen landskampioen en speelt tegen de bekerkampioen PSG. De reus uit Parijs won de bekerfinale van Olympique Lyon.

Head 2 Head

De laatste keer dat LOSC en PSG tegen elkaar speelden was begin april dit jaar. Het betrof toen een competitiewedstrijd die gespeeld werd in Stade de Princes. LOSC wist te zegevieren in Parijs met 0-1. Voorbije maart wist PSG in de Franse Coupe de France met 3-0 van LOSC te winnen. Voorbije jaar speelden PSG voor het laatst op verplaatsing in Lille, maar wist er niet te scoren. De match eindigde zoals die begon: 0-0.

Huidige vorm Lille OSC

Lille heeft een matige oefencampagne achter de rug. Voorbije zondag verloor LOSC met 2-0 van FC Porto. Ook SL Benfica bleek een maatje te groot te zijn voor het team van coach Gourvennec (1-0). Van de Belgische ploeg KAA Gent werd verloren met 0-1. Bij Waasland-Beveren werd het 0-2 voor de ploeg uit Lille. Bij KV Kortrijk werd het een gelijkspel 1-1.

Huidige vorm Paris Saint Germain

Paris Saint Germain heeft zes oefenmatches gespeeld. De Super Cup wordt zondag gespeeld, maar dan volgt voor PSG de Franse Lique 1 en Champions League snel daarna. Het team van coach Pochettino won van Le Mans 4-0, Augsburg 2-1 en Orleans 1-0. De match bij het Spaanse Sevilla werd een gelijkspel 2-2 net als de thuismatch tegen FC Chambly (2-2).

Lappenmand

Bij Lille OSC zijn er geen blessuren of kwetsuren te melden, waardoor de ploeg op volle oorlogssterkte kan aantreden in deze Franse Super Cup match.

Bij PSG is dat anders. Daar verblijven de van Real Madrid overgenomen Sergio Ramos (kuitproblemen), Rafinha (knieblessure), Colin Dagba (enkelgewricht blessure) en Juan Bernat (gescheurde kruisband) in de ziekenboeg. Ook is het nog afwachten of Achraf Hakimi en Edouard Michut door gezondheidsproblemen wel kunnen meespelen in Tel-Aviv.

Prognose

Wij verwachten een ijzersterk Paris Saint Germain te zien zondag die Lille OSC platwalst. Onze wedtip is 0-3 voor PSG. In onderstaand odds-overzicht vindt u een overzicht van de maximale pre-odds die de Belgische wedkantoren hebben genoteerd voor de Franse Super Cup.

Quoteringen Lille OSC – Paris Saint Germain

Mocht Lille OSC zondag de Super Cup winnen, dan worden voetbalpunters die dit al hadden voorspeld x 4.30 keer de inleg rijker. Dit is dan ook de hoogste odd van deze match.

Een gelijkspel krijgt van de Belgische wedkantoren een straffe pre-odd van x 3.65 keer uw speelbedrag mee. Gokt u op winst van Paris Saint Germain? Dan kunt u in het 1X2 spelsysteem van de bookies x1.84 keer uw speelbedrag winnen bij een correcte voorspelling.

De Franse Super Cup Lille OSC – Paris Saint Germain wordt gespeeld op zondag 1 augustus om 20:00 uur in het Bloomfield Stadion te Tel-Aviv (Israël). Welke Franse ploeg begint het nieuwe seizoen al met een trofee in de prijzenkast? Voorspel en win de hoogste pre-odds via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN