Topmatch: Manchester United en Liverpool bekampen elkaar in FA Cup

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
22 januari 2021     2 REACTIES

Op het programma van de FA Cup staat dit weekeinde een match gepland om duimen en vingers bij af te lekken. Manchester United krijgt op Old Trafford bezoek van Liverpool in de zestiende finales van deze Engelse beker. Wilt u een graantje meepikken door een voorspelling voor deze FA Cup kraker? Speel dan mee via VoetbalGokken.be en scoor de scherpste online deals.

Ole Gunnar Solskjaer: “Wij willen in FA Cup finale geraken”

De Engelse clubs hebben een druk programma af te werken. Midweeks werden er matches in de Premier League gespeeld en dit weekeinde staat de zestiende finale van de FA Cup op het programma. Manchester United-coach Ole Gunnar Solskjaer wil ook in dit toernooi ver geraken met zijn team. “De FA Cup is een fantastisch toernooi, het is er één die we tot de finale willen halen en winnen”, zegt Solskjaer in zijn voorbeschouwing.

Manchester United wint de wedstrijd
2.51
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.55
Liverpool wint de wedstrijd
2.50

“Liverpool is fysiek sterk”

De finale is nog lang niet gespeeld. Eerst moet Liverpool uitgeschakeld worden en dat wordt al geen evident karwei voorspelt Solskjaer. “We moeten ervoor zorgen dat we een sterk team uitzetten en dat we klaar zijn om met Liverpool te concurreren omdat ze fysiek, sterk en goed zijn in de tegenaanval. Ze hebben spelers die kunnen schieten, dus we moeten er weer bij zijn en een goed dag hebben”, aldus Houdini de bijnaam van Solskjaer vanwege zijn vaak rake ontsnappingen in matches. Wellicht komt hem dat deze zondag weeral van pas?

Jurgen Klopp: “Manchester United is zoals altijd goed”

Amper een week terug was Manchester United al op bezoek op Anfield voor de Premier League tegen The Reds. Liverpool wist thuis niet te zegevieren. Coach Jurgen Klopp vertrouwt zijn team en denkt dat er op Old Trafford wellicht wel wat te rapen valt. “Manchester United is goed, dat zijn ze altijd geweest. Wij moeten op ons best zijn om ze op Old Trafford te verslaan, maar ik zie dat we scherp trainen richting deze topmatch en dat geeft vertrouwen”, zegt de Duitse coach aan het begin van zijn vooruitblik op de FA Cup clash van zondag.

“We gaan terug weer scoren”

Klopp heeft de thuismatch tegen United geanalyseerd in de voorbereiding op de FA Cup-match in Manchester. “We weten wat we moeten doen. We zullen terug kansen creëren en we zullen scoren”, zegt de coach die niet over al zijn spelers kan beschikken in deze tijd waarin veel matches gespeeld worden. “Dat is de situatie, maar we moeten zondag gewoon het veld op en ik kijk echt uit naar die match om eerlijk te zijn”, besluit Klopp op zijn persconferentie over de FA Cup match tegen The Red Devils.

Statistieken

In de voorbije ronde van de FA Cup speelde Manchester United tegen Watford. De ploeg van coach Solskjaer won met 1-0 dankzij een treffer van Scott McTominay. Dit was voor Manchester United de eerste bekerronde van dit FA Cup-seizoen en datzelfde geldt ook voor Liverpool.

De ploeg van coach Klopp stroomde de voorbije ronde in en trof Aston Villa. Met 1-4 werd Aston Villa om de vinger gebonden. Sadio Mané maakte twee goals in die match. Georginio Wijnaldum en Mohamed Salah namen de andere twee goals voor hun rekening.

Head 2 Head

Op 17 januari speelden de teams nog tegen elkaar in de Premier League. De ploegen wisten beide niet te zegevieren in het Anfield Stadion te Liverpool. De laatste twee ontmoeting op Old Trafford werden ook niet gewonnen door één van de twee teams.

Huidige vorm Manchester United

In de Premier League speelden Manchester United voorbije woensdag nog op verplaatsing bij Fulham. De ploeg van coach Solskjaer zegevierde met 1-2 van Fulham. Een match eerder werd er gelijkgespeeld tegen Liverpool 0-0 en dat koste de ploeg uit Manchester de koppositie van de Premier League.

Huidige vorm Liverpool

The Reds speelde voorbije donderdag thuis tegen Burnley en ontgoochelde. De ploeg van coach Klopp verloor de match met 0-1 van de nummer zestien uit de Premier League en dat geeft ongetwijfeld geen vertrouwen voor de match tegen Manchester United. Van de jongste zes wedstrijden die The Reds speelde, werd er maar één gewonnen (de FA Cup match tegen Villa), drie gelijkgespeeld en tweemaal werd er verloren.

Lappenmand

Aan de kant van Manchester United zijn er twee spelers die sowieso niet zullen aantreden tegen Liverpool. Verdediger Marcos Rojo kampt met een kuitblessure en Facundo Pellistri kan er door gezondheidsredenen ook niet bij zijn.

De ploeg uit Liverpool komt zonder verdediger Virgil van Dijk (herstellende van ingescheurde kruisband), Joe Gomes (Patellartendinitis problemen), Konstantinos Tsimikas (knieblessure), Diogo Jota (kruisbandverrekking) en Naby Keïta (enkelblessure).

Prognose

Wij voorzien dat Manchester United en Liverpool ook deze zondag terug aan elkaar gewaagd zullen zijn. Bij de bookmaker is onze voorspelling een gelijkspel op Old Trafford. Gaat u mee in deze wedtip of zoekt u uw eigen score op? Check de pre-odds in onderstaand overzicht en waag uw kans!

Quoteringen Manchester United – Liverpool

De pre-match quoteringen zullen u zeer aanspreken om een weddenschap te sluiten met uw favoriete bookmaker. De hoogste odd van deze kraker wordt uitgekeerd als het binnen de reguliere speeltijd gelijk wordt gespeeld. U kunt dan rekenen op een uitkering van gemiddeld maar liefst x 3.55 keer de inleg!

Verwacht u dat Manchester United en Liverpool binnen de negentig minuten speeltijd de kaarten hebben geschud? Voor een zege van Manchester United staat een straffe odd van x 2.51 keer uw inleg ingedeeld. Uw speelbedrag wordt x 2.50 keer meer waard als Liverpool doorgaat naar de volgende bekerronde.

De zestiende finale van de FA Cup Manchester United – Liverpool wordt gespeeld op zondag 24 januari om 18:00 uur op Old Trafford te Manchester. Mis niets van dit heerlijke onderonsje tussen de twee topploegen in de Engelse FA Cup. Via VoetbalGokken.be vindt u evident de beste Belgische wedkantoren die de strafste deals met u willen sluiten.


Reacties

sporza
24 januari 2021

Gegokt op Liverpool: 1-2

3 jaar geleden

riesjart
24 januari 2021

Heerlijke match! Ik ga er eens goed voor zitten!

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN