Straffe odds bij FA Cup finale 2022: Liverpool – Chelsea

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
13 mei 2022     0 REACTIES

Deze zaterdag staan Liverpool en Chelsea loodrecht tegenover elkander in de FA Cup finale. De eindstrijd wordt in het Wembley Stadion te Londen gehouden. VoetbalGokken.be zorgt de Belgische wedkantoren op die straffe pre-odds uitkeren voor deze finale van de belangrijkste Engelse beker. Vergelijk de odd, zet in en win!

Jurgen Klopp: “Zaterdag gaan we er vol ervoor”

Liverpool FC staat eind deze maand in de finale van de Champions League tegen Real Madrid. Ook in de Premier League zijn The Reds met Manchester City nog volop in de race voor de titel. Het Liverpool van Divock Origi heeft het druk, maar coach Jurgen Klopp wil ook deze prijs niet laten liggen. “We zullen er vol voor gaan zaterdag, maar Chelsea zal ook niet naar Wembley komen om een vriendschappelijk duel te spelen”, zegt coach Klopp in zijn persconferentie.

“Mooie kans”

Liverpool onderging al een zwaar traject om de eindstrijd tegen Chelsea te halen, maar volgens coach Klopp heeft zijn ploeg het verdiend. “De halve finale tegen Manchester City was ongelooflijk moeilijk en intens. We hebben een druk programma gehad en deze FA Cup finale is een mooie kans om al dat harde werken te belonen”, aldus de Duitse coach.

Thomas Tuchel: “Nog één prijs om voor te spelen”

Chelsea FC draait een minder goed seizoen. De ploeg van coach Thomas Tuchel speelt dit seizoen geen finale van de Champions League en strijdt ook niet meer mee om de titel. Om het seizoen toch goed af te sluiten wil de Duitse oefenmeester de FA Cup maar wat graag winnen van Liverpool. “We hebben nog één prijs om voor te spelen en dat is de FA Cup”, blikt coach Tuchel vooruit.

“Overtuigen”

De ploeg van Rode Duivel Romelu Lukaku begon de week met een verloren match bij Everton (1-0). Ook werd midweeks niet gewonnen van Wolverhampton Wanderers (2-2). Coach Tuchel is hier niet over te spreken en neemt maatregelen voor de finale tegen Liverpool. “Geen speler is zeker van een basisplaats in die finale. Iedereen zal zich deze week op training moeten bewijzen. Noem het een reset. Spelers die mij kunnen overtuigen dat ze in die finale willen staan, zullen onze volledige steun krijgen en worden opgesteld tegen Liverpool”, besluit de coach van The Blues.

Statistieken

De huidige FA Cup-winnaar is Leicester City. Voorbije seizoen wonnen The Foxes de finale van de FA Cup tegen Chelsea. Coach Tuchel er zijn mannen werden toen met 1-0 verslagen door de ploeg uit Leicester. Chelsea stond ook in de eindstrijd van het bekerseizoen 2019-2020. Arsenal werd toen de primus door met 2-1 te zegevieren.

Head 2 Head

Chelsea en Liverpool troffen elkander dit seizoen al in de finale van de EFL Cup die op 27 februari jl. werd gespeeld. In de reguliere speeltijd bleef het een gelijkspel 0-0. Na strafschoppen wist Liverpool de finale te winnen. In de twee Premier League-matches van dit seizoen waren de teams  aan elkaars evenbeeld. In Londen werd het 2-2 en in Liverpool 1-1. In beide duels scoorden er geen Rode Duivel.

Huidige vorm Liverpool FC

De ploeg van coach Klopp kwam zaterdag uit tegen Tottenham Hotspur. Liverpool wist op Anfield Road niet te zegevieren van The Spurs. Het werd een 1-1 gelijkspel. Voorbije rekende The Reds nog af met Villarreal in de halve finale van de Champions League. In Vila-real werd het 2-3 voor de ploeg van coach Klopp dat het duidelijk zwaar had tegen de taaie Spaanse equipe.

Huidige vorm Chelsea FC

Chelsea heeft het in de jongste matches niet gemakkelijk. In de Premier League werd tweemaal een gelijkspel uit het vuur gesleept en eenmaal ging een match zelfs verloren. Op Stamford Bridge werd het 2-2 tegen het Wolverhampton Wanderers van Leander Dendoncker. Bij Manchester United haalde de ploeg van coach Tuchel slechts een punt (1-1). Op verplaatsing bij Everton werd voorbije weekend zelf verloren  met 1-0.

Lappenmand

Liverpool kan voor de finale van de FA Cup niet rekenen op aanvaller Roberto Firmino. De Braziliaan moet de match door een voetblessure aan zich voorbij laten gaan.

Chelsea kan niet rekenen op Callum Hudson-Odoi, Jorginho, N’Golo Kanté en Ben Chilwell. Het viertal van Chelsea is geblesseerd.

Prognose

En dan onze prognose. De Belgische wedkantoren voorspellen een overwinning van Liverpool. Wij verwachten een gelijkspel en zetten bij de online bookmakers in op een 2-2 wat verlenging zal betekenen. Wat is uw voorspelling voor deze Engelse bekerfinale?

Onderstaand odds-overzicht geeft een beeld van de maximaal te scoren odds die bij de Belgische wedkantoren gereed hebben staan voor deze FA Cup finale 2021 – 2022.

Quoteringen Liverpool – Chelsea

In het 1X2 spelsysteem keren de Belgische wedkantoren de hoogste odd van de FA Cup finale uit bij een zege van Chelsea. Als Lukaku met zijn team zegeviert, kan u dat tot maximaal x 3.75 keer de inleg op gaan leveren.

Een gelijkspel betekent verlenging en de voetbalgokkers die dit hadden voorspeld krijgen tot een maximum van x 3.60 keer de inleg teruggekeerd door de wedkantoren.

Wint Origi met zijn ploeg uit Liverpool de FA Cup finale 2021-2022? Dan keren de wedkantoren u tot maximaal x 1.95 keer uw speelbedrag uit.

De FA Cup finale Liverpool FC – Chelsea FC wordt gespeeld op zaterdag 14 mei om 17:45 uur in het Wembley Stadion te Londen. Met welke Rode Duivel gaat u dit weekeinde aan het feest? Vergelijk, zet in en win via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN