FA Cup topper: Leicester City – Manchester United

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
19 maart 2021     2 REACTIES

Deze zondag kunnen onze landgenoten bij Leicester City de borst nat maken voor de komst van Manchester United in de kwartfinales van de FA Cup. Zaterdag treden Bournemouth – Southampton en Everton – Manchester City al tegen elkaar aan. Chelsea en Sheffield United komen ook zondag in actie. Aan het eind van de avond is het de beurt aan Leicester City en Manchester United. Voorspel via VoetbalGokken.be welke ploeg er doorstoot naar de halve finale van de FA Cup.

Brendan Rodgers: “Zondag is een grote dag voor ons”

Leicester City speelt de kwartfinales van de FA Cup in eigen stadion tegen Manchester United. En van dat voordeel wil Leicester City-coach Brendan Rodgers gebruik van maken. “Zondag is een grote dag voor ons. We zullen ons uiterste best doen tegen Manchester United om bij de laatste vier te komen”, zegt de coach van onze landgenoten Thimothy Castagne, Dennis Praet en Youri Tielemans.

Leicester City wint de wedstrijd
2.85
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.30
Manchester United wint de wedstrijd
2.35

“Beker winnen, dat is het doel”

Leicester City draait een goed seizoen. De ploeg staat derde in de Premier League en heeft de FA Cup nog als uitgangspositie om komend seizoen Europees voetbal veilig te stellen. Roders: “We zijn het hele seizoen al goed bezig en moeten onszelf nu gaan belonen. We zullen ons uiterste best doen om in die top vier te blijven van de Premier League en een beker winnen, dat is het doel”, bevestigt Rodgers aan talkSPORT.

Ole Gunnar Solskjaer: “We kijken ernaar uit om naar Leicester te gaan”

Voorbije donderdag wist Manchester United in de Europa League AC Milan uit het toernooi te werken. Deze zondag staat er opnieuw een zware klus te klaren in Leicester. Manchester United-coach Ole Gunnar Solskjaer: “We kijken ernaar uit om naar Leicester te gaan. Ginds winnen, dat is wat we willen”, zegt de coach.

“We moeten ginds goed spelen”

De coach van The Mancunians weet dat er met Leicester City een sterke tegenstander verslagen moet worden om bij de laatste vier te geraken. “Je moet perfect zijn als je in bekercompetities speelt, want er kan van alles gebeuren. We hebben vertrouwen in ons eigen kunnen. We weten dat we hard moeten werken tegen Leicester City. We moeten ginds goed spelen”, besluit Solskjaer.

Statistieken

Leicester City nam het in de achtste finales op tegen Brighton. De ploeg van coach Rodgers zegevierde pas in de 94ste minuut van de match van Brighton (1-0) door een treffer van Kelechi Iheanacho die een perfecte voorzet kreeg van Youri Tielemans. Een ronde eerder werd Brentford met 1-3 verslagen.

Manchester United had het in de achtste finales bijzonder zwaar tegen West Ham United. De ploeg van coach Solskjaer zegevierde pas na extra tijd. De match daarvoor was tegen Liverpool en de ploeg uit Manchester wist toen wel de tegenstander binnen negentig minuten te verslaan: 3-2.

Head 2 Head

De laatste keer dat de teams elkaar hebben ontmoet was de competitiematch op Boxing Day voorbije jaar. De punten werden gedeeld toen Leicester en Manchester United gelijkspeelden 2-2 tegen elkaar. Precies vijf maanden eerder zegevierde United met 0-2 van The Foxes. De laatste maal dat Leicester thuis van The Mancunians won, was op 21 september 2014 met 5-3.

Huidige vorm Leicester City

In tegenstelling tot Manchester United had Leicester City deze week geen Europese verplichtingen. De ploeg van coach Rodgers werd in de zestiende finales van de Europa League verslagen door Slavia Praag. In de Engelse Premier League gaat het een stuk beter. De ploeg uit Leicester staat derde en won voorbije weekeinde met 5-0 van Sheffield United.

Huidige vorm Manchester United

Manchester United speelde voorbije donderdag de Europa League return bij AC Milan en won met 0-1 van de Italiaanse ploeg. Op Old Trafford werd gelijkgespeeld 1-1 in de heenmatch, dus de zege in Milaan is genoeg voor United om de kwartfinales te bereiken.

In de Engelse Premier League staat de ploeg van coach Solskjaer keurig op de tweede plek. Manchester United heeft sinds 27 januari dit jaar niet meer verloren in de Engelse competitie. Op die dag troefde Sheffield United drie punten af van United door met 1-2 te zegevieren op Old Trafford.

Lappenmand

Aan de kant van Leicester City komt onze landgenoot Dennis Praet zondag niet in actie voor zijn ploeg. Praet kampt sinds januari dit jaar het een hamstringblessure. Ook James Justin (kruisbandblessure) en Wes Morgan (rugblessure) zijn niet van de partij.

Manchester United reist zonder Phil Jones (knieblessure), Juan Mata (spierblessure) en Edinson Cavani (blessure) af naar Leicester.

Prognose

Wij voorspellen dat Leicester City deze match wint. Manchester United heeft deze week al een loodzware match tegen AC Milan in de benen. Onze wedtip is voor The Foxes. Zie onderstaand odd-overzicht voor de gemiddelde pre-odds bij de Belgische wedkantoren.

Quoteringen Leicester City – Manchester United

De straffe quoteringen van de Belgische wedkatoren maken het meespelen op matches in de FA Cup altijd aantrekkelijk. De hoogste odd van deze match x 3.30 keer uw inleg wordt uitgekeerd als het een gelijkspel wordt in Leicester.

De pre-odd voor een overwinning van Leicester City staat genoteerd op x 2.85 keer uw speelbedrag. In het 1X2 spelsysteem wordt een zege van Manchester United op x 2.35 keer uw inleg ingedeeld.

De FA Cup kwartfinale Leicester City – Manchester United wordt gespeeld op zondag 21 maart om 18:00 uur in het King Power Stadion te Leicester. Denkt u te weten welke ploeg wint of wordt het een gelijkspel in deze FA Cup kraker? Wat uw voorspelling ook is zet de bookmakers op scherp via VoetbalGokken.be!


Reacties

martijnj
21 maart 2021

Leicester gaat United ervan langs geven!

3 jaar geleden

mignole...
21 maart 2021

Ik ga voor de hoogste odd en zie wel wat de uitslag wordt

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN