Batshuayi en Tielemans bekampen elkaar in Engelse FA Cup

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
26 juni 2020     0 REACTIES

Na de midweekse matches volgt er deze zaterdag en zondag een fraai FA Cup programma in Engeland. Met topteams als Manchester United, Arsenal en Manchester City nog in de strijd belooft het een straf weekeinde te worden, met Leicester City – Chelsea als absoluut toetje!

Brendan Rodgers: “FA Cup is belangrijk voor ons”

Leicester City wil graag een prijs pakken en kan dat doel alleen nog waarmaken via de FA Cup. Een zege op Chelsea is volgens trainer Brendan Rodgers dan ook enorm belangrijk: “Wedstrijden tegen Chelsea zijn altijd lastig en belangrijk, maar we willen het echt goed doen in de FA Cup. Dit is een heel belangrijk toernooi voor onze club.”

Leicester City wint de wedstrijd
2.70
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.30
Chelsea FC wint de wedstrijd
2.46

“Extra moeilijk zonder fans”

Rodgers beseft dat vanwege het uitblijven van fans in het stadion het thuisvoordeel nihil is. “Chelsea is een goed elftal en zonder onze fans zal het extra moeilijk worden ze te verslaan. Wat er ook gebeurt: het is voor ons de kans om te laten zien dat we dit niveau aan kan, ook aan het einde van een (bizar) seizoen.”

Frank Lampard: “Leicester City draait heel goed seizoen”

Bij Chelsea is er vooral focus richting de competitie, maar trainer Frank Lampard wil de FA Cup niet wegschuiven in het geweld van de Premier League matches die elkaar in rap tempo opvolgen: “Chelsea moet altijd en overal bovenaan meestrijden. In de competitie en de bekertoernooien. We willen dan ook ver komen in de FA Cup, maar we weten ook dat Leicester een heel goed seizoen draait.”

“Leicester heeft sterk elftal”

Lampard benadrukt dat Leicester in de competitie ook boven The Blues staan en dat zijn formatie dus niet per definitief de favorietenrol hoeft te dragen: “Leicester heeft een sterk elftal en wij moeten zorgen dat we het beter doen dan in de voorbije matches waarin we te vaak het kaas van ons brood lieten eten. Zulke fouten worden in de FA Cup direct afgestraft en voor je het weet lig je eruit.”

Statistieken

In de voorbije speelronde wist Leicester af te rekenen met Birmingham City, al was de zege wel wat aan de magere kant aangezien Birmingham in de Championship uitkomt: 1-0.

Chelsea nam de maat van Liverpool. The Bleus wonnen van de aanstaande landskampioen dankzij treffers van William en Barkley. Batshuayi bleef op de bank.

Head 2 Head

Aan het begin van dit kalenderjaar troffen beide elftallen elkaar al in de Premier League. In het King Power Stadium werd het op 1 februari 2-2. In 2018 troffen beide equipes elkaar ook al in de FA Cup. Toen werd het na extra tijd 1-2 voor Chelsea.

Huidige vorm Leicester City

Voorbije week morste Leicester dure punten in de competitie door met 0-0 gelijk te spelen in het thuisduel tegen Brighton. Dat was al het tweede gelijke spel sinds de herneming.

Huidige vorm Chelsea

Chelsea opende de competitie naar de herstart met een 1-2 zege op Aston Villa, vervolgens bekampte het Manchester City dat moest winnen om Liverpool geen kampioen te laten worden.

Donderdagavond versloeg Chelsea in de Premier League de uittredende kampioen Manchester City met 2-1 waardoor Liverpool zich nu officieel kampioen van Engeland mag noemen. Chelsea zelf zette met de zege een flinke stap richting Champions League voetbal in het komende seizoen en zal dus met veel vertrouwen aan de aftrap staan van dit FA Cup duel.

Lappenmand

Bij Leicester missen ze zondag in ieder geval Ricardo Pereira. Hij zit nog tot minstens 1 augustus in de lappenmand wegens een kruisbandkwetsuur. Verder lijkt manager Rodgers zondag over een fitte selectie te beschikken, dus ook Tielemans is gewoon wedstrijdfit!

Aan de kant van Chelsea FC ook al weinig personele problemen. Alleen Marco van Ginkel staat onder behandeling van de medische staf, maar de Nederlander is al enkele jaren vaste klant bij de Chelsea-artsen en zal dus niet of nauwelijks nog gemist worden. Het is een slepende knieblessure die hem sinds begin 2018 parten speelt en Van Ginkel ook zondag in dit FA Cup treffen langs de kant houdt.

Prognose

Wij voorspellen een voorzichtige 0-1 overwinning voor The Bleus. Denkt u dat Leicester wint of gokt u ook op de bezoekende formatie? Check onderstaand odds overzicht en bepaal uw spelstrategie voor deze FA Cup clash!

Quoteringen Leicester City – Chelsea FC

Een korte blik bij de wedkantoren levert een straf overzicht op: gemiddeld levert een zege van de thuisploeg x 2,70 keer het aantal ingelegde euro’s op. Pakt Chelsea het ticket voor de halve bekerfinale? Dan staan de odds momenteel gemiddeld op x 2,46. Bij een gelijkspel wordt er x 3,30 keer het ingelegde speelbedrag uitgekeerd aan spelers die via Voetbalgokken.be hebben meegespeeld bij één van Belgische bookmakers!

De FA Cup match Leicester City – Chelsea FC wordt zondag 28 juni om 17:00 uur gespeeld in het King Power Stadium te Leicester. Graait u een fraaie bonus weg door de uitslag goed te voorspellen of kiest u voor een andere statistiek? Bepaal uw spelstrategie, stuur uw weddenschap door en maak het volgen van deze bekerstrijd nog spannender! Met VoetbalGokken.be doet u pas echt mee.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN