Welke Belgen winnen: FA Community Shield Manchester City – Leicester City?

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
6 augustus 2021     0 REACTIES

Deze zaterdag komen er heel wat Belgen in actie in de FA Community Shield. In de Engelse Super Cup finale staan Leicester City en Manchester City tegenover elkaar in het Wembley Stadion te Londen. Welke ploeg wint volgens u de Engelse Super Cup? Voorspel de match en win de strafste pre-odds via VoetbalGokken.be.

Brendan Rodgers: “Uitkijken naar Manchester City match”

Leicester City-coach Brendan Rodgers speelt deze zaterdag met zijn team de FA Community Shield. Met onze landgenoten Timothy Castagne, Youri Tielemans en Dennis Praet hoopt Leicester City de prijs voor het eerst in het clubbestaan binnen te tikken. “Manchester City is een topteam. Ze zijn echt een goed kampioenschapsteam, een zeer beroemde club met een geweldige geschiedenis. We kijken er echt naar uit om tegen Manchester City te spelen”, zo zegt coach Rodgers.

“Winnen belangrijk voor club en fans”

Rodgers vertrouwd op zijn team dat het zaterdag tegen de regerend landskampioen moet opnemen. “Op het moment dat mijn spelers hun clubshirts aantrekken om te spelen tegen een tegenstander als Manchester City, dan brengt ze dat natuurlijk bij elkaar om te willen winnen. Dat is zaterdag voor de club en de fans heel belangrijk”, aldus de coach van Leicester City.

Josep Guardiola: “Leicester kan op verschillende manieren spelen”

Manchester City-coach Josep Guardiola bewonderde Leicester voorbije seizoen al. Voor de match in het Wembley Stadion verwacht Guardiola terug een sterk team te treffen. “Leicester kan op verschillende manieren spelen. Vijf, één spits, twee spitsen. Ze kunnen goed opbouwen door de keeper. Mensen daartussenin zoals Tielemans en Maddison – ze hebben de kwaliteit. Leicester kan ons zeker verslaan”, zegt Guardiola over de tegenstander in de FA Community Shield.

“Topspelers met topkwaliteit”

De coach van Manchester City heeft nog meer lof voor de ploeg uit Leicester. “Brendan kent het team en de stemming en het momentum van vandaag bepalen wat ze gaan doen. We moeten ons aanpassen. Je ziet alle spelers, ze hebben kwaliteit. Het gaat goed met Ndidi, Tielemans is een topspeler. Ik weet nog dat Vincent Kompany begon te praten over hoe goed hij was. Vincent had zoals altijd gelijk. Topspelers met kwaliteit.

Statistieken

Manchester City werd voorbije seizoen voor de zevende keer landskampioen. Ook wist The Cityzens de FA Community Shield al zesmaal te winnen. De laatste keer dat de prijs in de kast gezet mocht worden was in 2019. Toen schakelde Rode Duivel Kevin De Bruyne met zijn team Liverpool uit. Voorbije jaar was Arsenal de winnaar van de FA Community Shield. Ook The Gunnars zegevierde toen van Liverpool.

Leicester City won voorbije seizoen voor het eerst in haar clubbestaan de FA Cup en mag zaterdag aantreden tegen Manchester City. De Belgen bij Leicester kunnen voor de eerste keer met Leicester City de FA Community Shield winnen.

Head 2 Head

Op 3 april jongsleden speelden Leicester City en Manchester City voor de laatste keer tegen elkaar. In deze Premier Leaguematch zegevierde The Cityzens met 0-2 van Leicester. In hetzelfde competitieseizoen won The Foxes in Manchester met 2-5 van City. Voorbije seizoen troffen de Engelse clubs elkaar niet op bekertoernooien.

Huidige vorm Leicester City

De Belgen bij Leicester City speelden voorbije woensdag een oefenmatch tegen Villarreal. Er werd met 3-2 gewonnen van de Spaanse ploeg. Voorbije weekeinde werd het nog een gelijkspel 3-3 tegen QPR. De matches bij Wycombe Wanderers FC en Burton Albion gingen met 1-0 verloren.

Huidige vorm Manchester City

Manchester City heeft een geslaagde oefenreeks afgewerkt. De ploeg van coach Guardiola zegevierde in alle drie de duels. Van Preston North End FC werd met 2-0 gewonnen. De matches tegen Barnsley 4-0 en Blackpool 4-1 waren ook een succes voor het team uit Manchester.

Lappenmand

Met de geblesseerde James Justin en Wesley Fofana heeft Leicester City twee spelers minder ter beschikking. Verdediger Justin kampt sinds februari dit jaar met een kruisbandblessure. Fofane liep voorbije woensdag in de match tegen Villarreal een kuitbeenbreuk op.

Manchester City-coach Guardiola neemt João Cancelo (gezondheidsproblemen) niet mee naar Londen. Ook doelman Zack Steffen blijft door een verrekking in de botten achter in Manchester.

Prognose

Met de FA Community Shield begint het nieuwe Engelse voetbalseizoen en is het nog gissen hoe sterk de tegenstanders zijn. Wij verwachten dat Manchester City dit seizoen het beste uit de startblokken komt door deze prijs te winnen. Onze wedtip is 1-3 voor The Cityzens. Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de gemiddelde pre-odds.

Quoteringen Leicester City – Manchester City

Er staan in het 1X2 spelsysteem van de bookmakers heel wat straffe quoteringen voor de FA Community Shield 2021. De hoogste odd wordt uitgekeerd als het een gelijkspel wordt tussen Leicester en Manchester. U ontvangt x 3.75 keer uw speelbedrag terug als de winnaar niet binnen de reguliere speeltijd bepalend zal worden.

Wint Leicester City? Dan kunt u een beloning van x 3.70 keer uw speelbedrag opstrijken als u de juiste uitslag hebt ingevuld bij de Belgische wedkantoren.

Neemt Manchester City de FA Community Shield-trofee mee naar huis? volgens jou? Dan staat er met x 1.95 keer de inleg nog een zeer ferme quotering op u te wachten.

De FA Community Shield Leicester City – Manchester City wordt gespeeld op zaterdag 7 augustus om 18:15 uur in het Wembley Stadion te Londen. Welke Belgen staan er zaterdagavond met de bloemen te zwaaien in het Wembley Stadion? Voorspel en wordt zelf ook winnaar van straffe prijzen via de bookmakers op VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN