Straffe bookmakerdeals Community Shield Liverpool FC – Manchester City

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
29 juli 2022     0 REACTIES

Liverpool FC en Manchester City spelen deze zaterdag de Community Shield 2022. FA Cup winnaar Liverpool FC en kampioen Manchester City treffen elkander in het King Power Stadion. VoetbalGokken.be heeft straffe odds gevonden bij de Belgische wedkantoren voor voetbalgokkers die een straffe bookmakersdeal willen maken op de Community Shield 2022.

Jurgen Klopp: “Manchester City zal moeite hebben ons te verslaan”

Bij Liverpool FC is coach Jurgen Klopp klaar voor de strijd tegen Manchester City in de Community Shield. “Het wordt een interessante wedstrijd tegen Manchester City. Iedereen hier is heel blij en voelt zich goed. Het zal dit seizoen echt moeilijk worden voor onze tegenstanders om van ons te winnen”, blikt de Duitse oefenmeester vooruit naar de clash tegen The Citysens.

“Erling Haaland en Darwin Nunez zijn beiden goede spelers”

Liverpool verwelkomde deze zomer aanvaller Darwin Nunez die overkomt van Benfica. Manchester City haalde de Noorse aanvaller Erling Haaland bij Borussia Dortmund weg. Coach Klopp heeft bewondering voor beide aanwinsten. “Haaland is een spits die ze nog niet eerder hebben gehad, maar we weten allemaal dat Pep Guardiola het laat werken en dat is wat we ook proberen met Darwin Nunez. Erling is een uitstekende speler, absoluut uitstekend”, aldus Klopp.

Josep Guardiola: “Het wordt een geweldige match tegen Liverpool”

Ook Manchester City-coach Josep Guardiola maakt zijn manschappen gereed voor de match tegen Liverpool. “Het wordt een geweldige match. We zien Liverpool iedere week spelen en weten wat ze doen, hoe ze kansen creëren. Het team van Klopp voetbalt altijd op een positieve en agressieve manier. Ze willen altijd scoren. Op dat gebied probeer ik hem te imiteren”, zegt de coach van onder andere Rode Duivel Kevin De Bruyne.

“Nieuwe spelers moeten nog wennen”

Coach Guardiola wil zaterdag in de Community Shield een beroep doen op de nieuwelingen Erling Haaland en Julian Alvarez, maar of de twee spelers al direct het verschil gaan maken, moet Pep nog zien. Volgens de trainer kost het tijd. “Het kost zeker tijd om je aan te passen aan een nieuwe competitie en je te vestigen in een nieuw land. Er is geen garantie dat het meteen werkt, maar we gaan het zaterdag tegen Liverpool zien”, zo besluit de trainer van Manchester City zijn bespiegeling vooraf.

Statistieken

De Community Shield is, net als de Belgische Supercup, de seizoenopener. Ook voor de Engelse ploegen is dit de eerste prijs die er te halen valt in het nieuwe seizoen. Voorbije jaar won Leicester City de Community Shield. In 2020 werd de Community Shield ook gespeeld en was het Arsenal die de prijs greep.

Head 2 Head

Liverpool en Manchester City kwamen elkander in april jl. nog tegen. Toen in de kader van de halve finale van de FA Cup. De ploeg uit Liverpool won met 2-3 van The Citysens. Liverpool won later nog de finale met 0-1 van Chelsea. In de Premier League waren de teams voorbije seizoen aan elkander gewaagd. Zowel op Anfield Road als in het Emirates Stadion werd het 2-2 in de Engelse competitie.

Huidige Liverpool

De ploeg van coach Klopp kwam voorbije donderdag nog in actie in een oefenmatch tegen RB Leipzig. In de Red Bull Arena te Leipzig zegevierde The Reds met 0-5 van de Duitse ploeg. Ook een oefenduel tegen Crystal Palace werd met 2-0 gewonnen. Eerder deze maand verloor Liverpool nog met 4-0 van Manchester United.

Huidige vorm Manchester City

De club uit Manchester bereidde het nieuwe seizoen voor met een oefencampagne in de Verenigde Staten. Ginds oefende de ploeg van coach Guardiola tegen Bayern München en versloeg de Duitse ploeg met 0-1. Ook van het Mexicaanse Club America werd met 2-1 gewonnen.

Lappenmand

Liverpool-coach Klopp kan geen beroep doen op Alex Oxlade-Chamberlain. De centraal middenvelder herstelt van een spierblessure en dat geldt ook voor teamgenoten Calvin Ramsay en Diogo Jota.

Bij Manchester City zijn er geen blessuremeldingen. Ook zijn er geen spelers geschorst voor deze Community Shield 2022.

Prognose

En dan onze prognose voor de Community Shield. De Belgische wedkantoren wijzen geen favoriet aan voor deze match. Wij verwachten dat Manchester City gaat zegevieren. We zetten in op een 0-1 voor The Citysens bij de online bookmakers. Wat is uw voorspelling?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor de Engelse Supercup.

Quoteringen Liverpool – Manchester City

In het 1X2 spelsysteem van de Belgische wedkantoren staan de hoogste pre-odd genoteerd bij een gelijkspel. U kunt tot maximaal x 3.65 keer de inleg terugverdienen bij een correcte voorspelling op een gelijkspel na negentig minuten speeltijd.

Gaat Liverpool er met de trofee vandoor? Dan kunt u bij de Belgische wedkantoren een maximale pre-odd van x 2.90 keer de inleg terugvinden.

Bij een zege van Manchester City keren bookmakers tot maximaal x 2.50 keer uw wedbedrag uit. Houd de actuele odds van de bookies goed in de gaten als u in de pre-fase mee wilt spelen op Liverpool – Manchester City!

De Community Shield 2022 Liverpool FC – Manchester City wordt gespeeld op 30 juli om 18:00 uur in het King Power Stadion te Leicester. Welke ploeg winst volgens u de Engelse Supercup 2022? Vergelijk, zet in en win met een correcte voorspelling bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN