Wedden op winnaar Europese Super Cup: Chelsea of Villarreal?

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
10 augustus 2021     0 REACTIES

Deze woensdag wordt in het Windsor Park Stadium te Belfast de UEFA Super Beker bekampt. Chelsea treedt aan als Champions League winnaar, terwijl Villarreal als Europa League bijgevolg de Super Cup mag bekampen. Voorspel welke equipe met de eerste Europese prijs van het nog prille seizoen gaat lopen via VoetbalGokken.be!

Thomas Tuchel: “Goesting voor Europese finale is groot”

Voor Chelsea staat het nieuwe voetbalseizoen weer voor de deur. De ploeg van Chelsea-trainer Thomas Tuchel treedt woensdag aan tegen Villarreal in de UEFA Super Cup. Voor trainer Tuchel en zijn team is dat iets waar ze bij Chelsea al een tijdje naar uit kijken. “Wat is nou een mooiere manier om het seizoen te beginnen dan met een Europese finale. De goesting is groot”, aldus de Duitse trainer van Chelsea.

“Veel respect voor Villarreal”

Villarreal speelde de finale van de Europa League ook tegen een Engelse ploeg. Manchester United werd verslagen in de eindstrijd en daar heeft trainer Tuchel al zijn lof voor. “Ik heb enorm vel respect voor Villarreal en Unai Emery. Ik bedoel, ze zullen het binnenkort de Unai Emery Trophy moeten noemen! Hij is ongelooflijk. Ik denk dat ze deze match zullen benaderen met het gevoel dat ze niets te verliezen hebben. We zullen er echter alles aan doen om de trofee te pakken”, zo sluit Tuchel zijn persconferentie.

Unai Emery: “Geweldige beloning voor prestaties voorbije seizoen”

Voor Villarreal is deze match een eerste kennismaking met de Super Cup van Europa. Villarreal-trainer Unai Emery heeft echter al wat ervaring opgedaan in zijn tijd als coach bij andere clubs. “Ik wil de Super Cup winnen omdat ik dat tot nu toe nooit heb gedaan. Ik ben betrokken geweest bij twee finales ([in 2014 en 2015 met Sevilla, red.) en verloor beide. Het zou een geweldige manier zijn om het zo succesvol verlopen voorbije seizoen af te sluiten”, aldus Emery in zijn voortuitblik.

“Chelsea: beste team ter wereld”

Emery heeft dan ook een pak goesting om de match te spelen, maar weet ook dat het op een ferme tegenstrever stuit: Chelsea. “We zouden opnieuw geschiedenis kunnen schrijven. In deze Super Cup match zullen we opnieuw moeten laten zien waartoe we in staat zijn. Ook tegen een topteam als Chelsea, de regerend Europees kampioen die voor mij momenteel het beste team ter wereld zijn”, besluit trainer Emery de voorbeschouwing op de match van woensdag 11 augustus aanstaande.

Statistieken

Het Windsor Park Stadion in Belfast is het podium voor de 46e editie van de UEFA Super Cup. Het wordt normaal gesproken elk jaar gespeeld door de winnaars van de twee grootste Europese clubcompetities van het voorafgaande seizoen. Vorig jaar werd de prijs door Bayern München gewonnen.

Head 2 Head

Er zijn nog geen H2H statistieken omdat er simpelweg nimmer een onderlinge match gepland stond. De Spaanse ploeg speelde nooit eerder een UEFA Supercup, Chelsea deed dit al vijf maal. Eén keer wist The Blues de Cup te winnen: in 1998. Destijds won Chelsea met 1-0 van Real Madrid en veroveren bijgevolg haar eerste UEFA Supercup trofee.

Huidige vorm Chelsea

In het voorbije seizoen werd Chelsea de winnaar van de UEFA. Champions League. Het deed dat door Real Madrid te verslaan. De heenmatch in Madrid werd 1-1, maar in Londen versloeg de ploeg van trainer Tuchel de Koninklijke van Madrid met 2-0.

In de jongste Premier League werd Chelsea vierde. Ook de oefencampagne verliep vlekkeloos voor de ploeg uit Londen.

Huidige vorm Villarreal

Villarreal won de Europa League door Manchester United met 2-1 te hebben verslagen. Dit gebeurde pas in de verlenging, maar de ploeg van trainer Emery wist de Engelse topploeg klein te krijgen. In La Liga werd Villarreal vorig seizoen zevende.

De oefencampagne verliep een pak slechter voor Villarreal dan die van Chelsea. Er werden geen wedstrijden gewonnen door het team van trainer Emery, dat dus op zoek gaat naar een eerste victorie.

Lappenmand

De Engelse club Chelsea komt af zonder de Braziliaanse speler Kenedy (verstuikte enkel) tegen Villarreal. Ook Charly Musonda Jr. kan niet meedoen. De aanvallende middenvelder is nog altijd herstellende van een knieoperatie.

Voor Villarreal-trainer Emery is het zoeken naar een vervanger voor Samuel Chukwueze. De Nigeriaan heeft een hamstringblessure en zal bijgevolg niet meespelen in de UEFA Super Cup.

Prognose

Wij houden het op een zege voor de Engelse ploeg: 1-0. Is dit ook wat u voorspelt of gaat u spelen op een overwinning van Villarreal? In onderstaand odds-overzicht staan de maximale beloningen die de online bookmakers uitkeren als uw pre-match voorspelling uitkomt.

Quoteringen Chelsea – Villarreal

De fermste odds die wij in het 1X2 spelsysteem van de bookmakers hebben gevonden, wordt uitgekeerd als Villarreal wint. U kunt x 4.70 keer uw inleg verwachten als uw voorspelling klopt.

Een draw krijgt met een quotering van x 3.65 keer uw wedbedrag een nog altijd hoge odd mee. De pre-odd voor een overwinning van Chelsea staat op x 1.82 keer uw speelbedrag.

De UEFA Super Cup 2021 – 2022 Chelsea – Villarreal vangt aan op woensdag 11 augustus om 21:00 uur in het Windsor Park Stadion te Belfast. Welke ploeg wint de prijs van de UEFA volgens jou? Voorspel de wedstrijd via VoetbalGokken.be en wordt een online bookmakers winnaar dankzij een correcte voorspelling bij de Belgische wedkantoren!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN