Wint Club Brugge Europa League duel op verplaatsing bij Dynamo Kiev?

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
16 februari 2021     3 REACTIES

In de Europa League staat er voor Club Brugge deze week een match op verplaatsing bij Dynamo Kiev gepland. De ploeg van coach Philippe Clement wist de Oekraïense ploeg twee jaar geleden uit te schakelen in de Champions League, maar gaat Club Brugge dat kunstje nog eens overdoen of is Dynamo Kiev uit op wraak? Laat uw voorspelling achter bij de Belgische wedkantoren en win met VoetbalGokken.be straffe prijzen.

Mircea Lucescu: “Gemotiveerd voor Club Brugge-match”

Dynamo Kiev heeft de winterstop net achter de rug en heeft volgens coach Mircea Lucescu een goede voorbereiding gehad op trainingskamp in Qatar. De ploeg van coach Lucescu is er klaar voor om Club Brugge te treffen. “Gelukkig hebben we ons weten te kwalificeren voor de Europa League. Dat we nu mogen aantreden tegen Club Brugge zorgt voor veel enthousiasme en extra motivatie voor mijn spelers”, zegt de coach van de Oekraïense ploeg.

Dynamo Kiev wint de wedstrijd
2.31
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.35
Club Brugge wint de wedstrijd
2.85

“We hebben internationale resultaten nodig”

Lucescu is dik tevreden over het eerste deel van het seizoen en kan niet wachten om te zien wat het tweede deel te bieden heeft. “Je kan niet zeggen dat we geen goed seizoen hebben gehad. Laten we eens kijken wat er tegen Club Brugge allemaal gaat gebeuren. We hebben jonge spelers binnen de selectie en ze hebben ervaring nodig. We hebben internationale resultaten nodig”, bevestigt coach Lucescu.

Philippe Clement: “Geen sexy tegenstander, wel zware brok”

Club Brugge-coach Philippe Clement trof met Dynamo Kiev een bekende ploeg aan. Voorbije seizoen werd de Oekraïense ploeg ook al aan Club verbonden, maar toen in de Champions League. “Dynamo Kiev is geen sexy tegenstander. Niet qua verplaatsing en niet qua tegenstander, maar het is wel een zware brok”, zegt Clement over de tegenstander in de knock-outs van de Europa League.

“Kiev is van ons niveau”

Club Brugge knikkerde Dynamo Kiev voorbije seizoen uit de Champions League en coach Clement dekt niet dat de Oekraïners dat vergeten zijn. “Ze zullen verwittigd zijn, want we schakelden hen vorig jaar uit in de voorrondes van de Champions League. 1-0 thuis en 3-3 in Kiev. Het is een ploeg van ons niveau. We moeten efficiënt zijn. Dynamo is een sterke counterploeg die een tegenstander opwacht en snel omschakelt”, stelt Clement tot slot vast.

Statistieken

Dynamo Kiev speelde dit seizoen nog in de Champions League, maar kon in Groep G niet tegen Juventus en FC Barcelona opboksen. De ploeg werd derde en ging de koker van de Europa League in. Net als de ploeg uit Kiev werd ook Club Brugge derde in Groep F van de Champions League. De Bruggenaren kwamen drie punten te kort om de nummer twee Lazio Roma van de plek te veroveren. Borussia Dortmund werd eerste in de poule.

Head 2 Head

In de Champions League groepsfase van seizoen 2019/2020 speelde Club Brugge ook al een tweeluik tegen de Oekraïense ploeg. Club wist in eigen huis met 1-0 te winnen en in Kiev werd met 3-3 gelijkgespeeld.

Huidige vorm Dynamo Kiev

In de Oekraïense competitie gaat de ploeg van coach Lucescu net als Club Brugge in de Jupiler Pro League aan kop. Dynamo Kiev houdt Shakhtar dat drie punten minder heeft net achter zich. Voorbije weekeinde herpakte de Oekraïense competitie na een lange winterstop en er werd meteen met 3-1 gezegevierd van de nummer acht Olimpik Donetsk. De ploeg van coach Lucescu begint dus fris en uitgerust aan de start van de Europa League knock-outs.

Huidige vorm Club Brugge

Club Brugge draait al enkele weken op volle toeren, maar de ploeg van coach Clement liet dit jaar nog geen punt liggen. Voorbije weekeinde had Club Brugge een match op verplaatsing bij Sporting Charleroi gepland staan, maar door het slecht bespeelbare veld door bevriezing werd er niet gespeeld. De laatste match van Club is de bekermatch tegen Royal Antwerp. Met 3-1 zegevierde Blauw-Zwart simpel.

Lappenmand

Dynamo Kiev-coach Lucescu kan donderdag tegen Club Brugge geen beroep doen op de verdedigers Mykyta Burda (gescheurde achillespees), Volodymyr Kostevych (meniscusblessure) en Ilya Zabarnyi (blessure). Ook middenvelder Tudor Baluta (gekneusde middenvoet) komt niet in actie tegen Club.

Club Brugge vertrekt zonder Cisse Sandra naar Kiev. De 17-jarige middenvelder heeft last van een spierblessure en dat is ook de enige speler van Club die achterblijft door een kwetsuur.

Prognose

Onze wedtip bij Betway voor Dinamo Kiev – Club Brugge is 0-0. Onderstaand odd-overzicht geeft u alvast een beeld van de gemiddelde quoteringen. Herbekijk wat de bookmakers voor odds hanteren bij bijvoorbeeld een gelijkspel of zege voor Club Brugge.

Quoteringen Dynamo Kiev – Club Brugge

De Belgische wedkantoren schalen de quoteringen gelijkwaardig in en dat betekent dat de juiste voorspelling al snel een ruime verdubbeling van de inleg waard is. Zo wordt de hoogste odd van deze match x 3.35 keer de inleg uitgekeerd als het een gelijkspel wordt in Kiev.

Een overwinning van Club Brugge is goed voor een beloning van x 2.31 keer uw speelbedrag. Verwacht u dat Dynamo Kiev een maatje te groot is voor Blauw-Zwart? Dan staat er in het 1X2 spelsysteem met x 2.85 keer de inleg nog een straffe odd voor u gereed.

De Europa league heenmatch Dynamo Kiev – Club Brugge wordt gespeeld op donderdag 18 februari om 18:55 uur in het NSC Olimpiyskiy Stadium te Kiev. Kunnen de Belgische wedkantoren u straks uitbetalen. Vul dan vandaag alvast de winnende voorspelling in via VoetbalGokken!


Reacties

thegambler
16 februari 2021

Een brok is te breken voor Blauw-zwart ;)

3 jaar geleden

belga
18 februari 2021

Ik denk dat Dynamo Kiev een eind maakt aan de zegereeks van Blauw-zwart.

3 jaar geleden

voetbal...
18 februari 2021

Een gelijkspel lijkt mij het meest logisch 1-1.

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN