Wie wint de Europa League finale Villarreal CF vs Manchester United?

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
24 mei 2021     4 REACTIES

Scoor de strafste odds en de meest ferme bookmakersdeals bij de 2021 UEFA Europa League finale tussen Villarreal CF en Manchester United. Er valt een pak euro’s te winnen bij een correcte voorspelling op deze voetbalfinale. Bent u subiet de winnaar van deze finale dankzij een weddenschap via VoetbalGokken.be?  

Unai Emery: “Fier op finaleplek tegen Manchester United”

Villarreal coach Unai Emery kan een prima track record voorleggen als het de UEFA Europa League betreft. Hij heeft al vier eindzege op zak in dit toernooi. Omdat hij voorbije jaren enige tijd actief was in de Engelse Premier League heeft hij bijgevolg een bovengemiddelde kennis van tegenstrever Manchester United: “We zijn heel fier dat we de finale bereikt hebben. Dat we tegen Manchester United mogen spelen in de finale is geweldig”, aldus de 49-jarige Spaanse trainer van Villarreal.

Villarreal wint de wedstrijd
4.55
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.50
Manchester United wint de wedstrijd
1.85
SUPER BOOST!! UEFA EUROPA LEAGUE FINALE
3.00(!)

“Doel is om finale te winnen”

De ervaren coach drukt zijn spelers op het hart vooral te genieten en niet al te veel druk te voelen richting de eindstrijd van deze woensdag. “We zullen onze supporters ook in de finale trots maken zoals we dat ook deden door in deze finale te geraken. We doen dit woensdag door weeral ons beste spel te spelen en tot de laatste seconde te vechten om ons doel te bereiken: deze finale winnen”, besluit Emery zijn relaas.

Ole Gunnar Solskjaer: “Villarreal verslaan is niet evident”

Manchester United wordt als favoriet gezien voor het winnen van de finale, maar trainer Ole Gunnar Solskjaer is daar zelf nog niet zo zeker van. “Villarreal staat in de finale doordat ze Arsenal wisten te verslaan en dat is nooit gemakkelijk. Elk team dat een finale haalt, is een goed team. Het wordt een moeilijke wedstrijd, want Villarreal verslaan is niet evident. Maar desondanks kijken we er enorm naar uit”, zegt de trainer The Red Devils.

“Altijd druk bij Manchester United om te winnen”

Solskjaer is het helemaal eens met de mensen die roepen dat de Europa League winnen ook een hoofdprijs is. Manchester United voegt dan ook graag een eindzege in dit toernooi toe aan de impressionante erelijst: “Dit is wat we altijd willen: kans maken op een trofee. Je voelt altijd druk bij Manchester United om trofeeën te winnen. Maar dat is eigenlijk alleen maar een geweldige boost voor iedereen dat we dat nu kunnen gaan waarmaken”, besluit de Noorse coach zijn vooruitblik op de eindstrijd van woensdag 26 mei 2021.

Statistieken

Manchester United won vijf jaar terug dit toernooi voor het laatst. Toen naam het de maat van Ajax. In de voorbije jaren mikte United eerst en vooral op de Champions League, maar dit seizoen gaat het dus terug voor winst in de UEFA Europa League.

Villarreal heeft een pak minder ervaring op het hoogste podium. Van de acht keer dat het deelnemer was, kwam het nimmer zo dichtbij eindwinst als nu.

Head 2 Head

Villarreal CF en Manchester United troffen elkaar in de groepsfase van het Champions League seizoen 2008 2009 voor het laatst. Beide wedstrijden werden met 0-0 gelijkgespeeld. Diezelfde cijfers werden in seizoen 2005 – 2006 ook al behaald. Toen bekampte de clubs elkaar in de groepsfase van het UEFA Champions League toernooi.

Huidige vorm Villarreal CF

Voorbije weekeinde speelde Villarreal haar laatste competitiewedstrijd in La Liga tegen Real Madrid. De ploeg van Rode Duivels Thibaut Courtois en Eden Hazard was nog in de running van de titel en verschalkte Villarreal nipt: 2-1. Door de nederlaag eindigde Villarreal op stek zeven en is het sowieso geplaatst voor de Conference League. Maar als ze deze finale winnen, dan kan het verhaal nog mooier worden.

Huidige vorm Manchester United

Door in de slotspeelronde met 1-2 te winnen van Wolverhampton stelde Manchester United haar tweede positie in de Engelse Premier League veilig. De 1-1 van voorbije week – tegen Fulham – zorgde ervoor dat Solskjaer en zijn mannen nauwelijks overschot hadden, maar de driepunter tegen de Wolves zorgde ervoor dat ze achter stadsgenoot City de runner up werd.

Lappenmand

Een blik in de lappenmand leert dat Villarreal-trainer Emery geen beroep kan doen op middenvelder Vicente Iborra (gescheurde kruisband), verdediger Juan Foyth (spierblessure) en Samuel Chukwueze (hamstringblessure). Zij zullen allen niet in basiskern staan in de finale. Wellicht krijgen de artsen ze nog wel tijdig fit voor een invalbeurt.

Manchester United heeft een pak gekwetsten die de eindstrijd moeten missen: verdediger Phil Jones (knieblessure), aanvaller Anthony Martial (gescheurde knieband) en verdediger Harry Maguire (enkelgewricht blessure) zullen er hoogstwaarschijnlijk niet bij zijn als deze woensdag de finale betwist wordt.

Prognose

Wij verwachten een zege van Manchester United. De Engelse ploeg heeft dit seizoen bewezen tot de sterkste teams te behoren. Onze wedtip voor deze Europa League finale is 1-3 voor Manchester United. De gemiddelde waarde van de pre-odds staan weergegeven in onderstaand overzicht van de pre-odds.

Quoteringen Villarreal – Manchester United

De Belgische wedkantoren hebben de odds in het 1X2 spelsysteem het hoogst ingedeeld bij een succesvolle voorspelling op een zege van Villarreal. Uw speelbedrag wordt x 4.55 keer uw inleg meer waard bij deze weddenschap.

Een draw levert u  al rap ruim x 3.50 keer uw speelbedrag op. En als Manchester United deze finale weet te winnen, dan wordt uw ingelegde wedbedrag bijna twee keer zoveel waard: x 1,85.

De UEFA Europa League finale match Villarreal – Manchester United vangt aan op woensdag 26 mei om 21:00 uur in Stadion Miejski te Gdańsk in Polen. Gaat u met de voetbalexperts en bookmakers mee en voorspelt u dat United de primus wordt? Of gaat u voor een eindzege van de Spaanse equipe Villarreal? Speel mee via VoetbalGokken.be en scoor de strafste online gokdeals!


Reacties

kampioe...
25 mei 2021

Villarreal is niet opgewassen tegen Manchester United. Dit wordt gokken op United natuurlijk.

3 jaar geleden

bobgok
26 mei 2021

Ik denk ook dat Manchester United wint, maar ik gok toch op Villarreal. Die straffe quotering is een gokje wel waard

3 jaar geleden

thegambler
26 mei 2021

Gegokt op Manchester 3-0!

3 jaar geleden

sporza
27 mei 2021

Villarreal heeft de beker te pakken!! Dat had ik nooit durven gokken.

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN