Wedden op West Ham United tegen Racing Genk in Europa League

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
20 oktober 2021     0 REACTIES

In de UEFA Europa League gaat Racing Genk deze donderdag op pad naar het Engelse West Ham United. De ploeg van coach John van den Brom staat derde in Groep H en heeft nog wat werk te doen wil het volgend kalenderjaar nog in de Europa League uitkomen. Weten de Genkies te zegevieren in het Olympic Stadion te Londen? Voorspel en win hoge bookmakersbonussen via VoetbalGokken.be!

David Moyes: “Genieten van match tegen Genk”

West Ham United staat eerste in Groep H van de UEFA Europa League en als het aan coach David Moyes ligt, is dat na het bezoek van Racing Genk nog zo. “Dit laten we niet los. We gaan niet opgeven, we gaan genieten van de match tegen Genk”, zegt de coach van West Ham United in zijn persconferentie.

“Het zal zwaar worden”

Coach Moyes legt de lat zo hoog mogelijk. “Wij willen proberen om na Kerstmis nog steeds in de Europa League te spelen. Daarvoor moeten wij  donderdag van Gent winnen. We willen de groepsfase winnen”, zegt Moyes die voorspelt dat zijn team de Genkies de baas kan zijn. “We zijn in staat om de tegenstand van KRC Genk aan te kunnen en de ploeg die we hebben kan het ook aan. Het zal zwaar worden donderdag, maar ik hoop dat we het voor elkaar krijgen om van Genk te zegevieren”, aldus de Schotse coach van West Ham United.

John van den Brom: “West Ham United is zeer belangrijke match”

Racing Genk staat derde in de groep en moet nu echt punten gaan pakken om als beste twee de groepsfase te kunnen beëindigen. Genk-coach John van den Brom weet dat er werk te doen staat in Londen. “Het is zeker een belangrijke wedstrijd. We zullen nu de tijd nemen om onze tegenstander West Ham United te gaan bekijken”, blikt coach Van den vooruit naar de derde match in de groepsfase.

“Zo ver mogelijk geraken”

De Nederlandse coach is als trainer van AZ Alkmaar al eens naar West Ham United geweest. De coach weet wat er donderdag verwacht kan worden. “We moeten de controle nemen, zeker in Europa tegen ploegen met veel individuele kwaliteiten, dat is belangrijk om dat te behouden. We willen een nieuwe stap zetten richting ons doel om zo ver mogelijk te geraken in de Europa League en daarvoor kan donderdag een belangrijke avond worden”, besluit coach Van den Brom.

Statistieken

In Groep H van de Europa League is West Ham United de enige ploeg in de poule die in twee speelronden zes punten binnenhaalde. Dinamo Zagreb heeft drie punten. Dat zijn er net zoveel als Racing Genk er heeft binnengetikt, maar de Kroatische ploeg heeft een beter doelsaldo en staat op de tweede plek. De nummer vier in het rijtje in Rapid Wien dat nul punten heeft. Donderdag spelen de overige twee ploegen in Wenen tegen elkaar.

Head 2 Head

KRC Genk maakt de reis naar West Ham United voor de eerste keer in de clubgeschiedenis. De ploegen hebben nog niet eerder tegen elkaar gespeeld.

Huidige vorm West Ham United

In de groepsfase van de Europa League versloeg West Ham United op verplaatsing Dinamo Zagreb met 0-2. Een match later werd er thuis tegen Rapid Wien gespeeld en ook dat duel werd met 2-0 gewonnen door het team van coach Moyes. In de Premier league versloeg West Ham United tegenstander Everton in Liverpool met 0-1. Hierdoor staat West Ham United op de zevende plek in de Engelse competitie.

Huidige vorm KRC Genk

Racing Genk geraakte goed uit de startblokken in de groepsfase van de Europa League. Rapid Wien werd in Oostenrijk met 0-1 verslagen door het team van coach Van den Brom. Maar in de tweede match werden de Genkies afgestraft. In de Luminus Arena verloor Genk met 0-3 van Dinamo Zagreb. Voorbije weekeinde werd er in de Belgische Pro League verloren van Sporting Charleroi met 2-0 waardoor Genk nu afgezakt is naar de zesde plaats van de Pro League tabel.

Lappenmand

West Ham United moet het donderdag zonder de zieke verdediger Alex Kral stellen. Onzeker is nog of Vladimir Coufal, Ryan Fredericks, Mark Noble en Thomas Soucek er donderdag wel zijn tegen Genk.

Genk moet het donderdag in Londen stellen zonder. Daniel Munoz kreeg in de match tegen Dinamo Zagreb een rode kaart van de scheidsrechter en moet een match brommen. Daarnaast is het nog afwachten of Joseph Paintsil en Andras Nemeth er wel bij zullen zijn.

Prognose

En dan de prognose voor West Ham United – Racing Genk. Onze wedtip is een zege van West Ham United: 2-0. Wat is uw voorspelling voor dit Europa League treffen?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers presenteren bij de Engelse – Belgische confrontatie in Londen!

Quoteringen West Ham United – Racing Genk

De quoteringen zijn niet aan te slepen voor de match van Genk in de Europa League. Winst van de Genkies wordt bij de Belgische wedkantoren x 7.90 keer uw speelbedrag beloond. Dit is de hoogste odd in het 1X2 spelsysteem van de bookies.

Een gelijkspel is bij de meeste wedkantoren x 4.95 keer uw speelbedrag waard. Denkt u dat West Ham United wint? Elke ingelegde euro op winst van de Engelse ploeg wordt x 1.33 keer meer waard als West ham United donderdag van Genk zegeviert.

De UEFA Europa League match West Ham United – KRC Genk wordt gespeeld op donderdag 21 oktober om 21:00 uur in het Olympic Stadion te Londen. Moedigt u de Genkies aan met een voorspelling bij de online wedkantoren? U vindt de hoge odds en straffe beloningen bij de bookies op VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN