Wedden op KRC Genk – Dinamo Zagreb in Groep H Europa League

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
28 september 2021     0 REACTIES

Deze donderdag komt KRC Genk in actie in de UEFA Europa League. In eigen Luminus Arena speelt de ploeg van coach John van den Brom tegen Dinamo Zagreb. De Genkies staan tweede in Groep H en hebben de punten hard nodig om kans te maken eerste te worden in de poule met West Ham United en Rapid Wien. Denkt u dat de Genkies de primus worden? Vind de strafste pre-odds van de bookmakers via VoetbalGokken.be en scoor de hoogste beloningen met uw voetbalkennis.

John van den Brom: “We zijn klaar voor Dinamo Zagreb”

Racing Genk kan zich gaan opmaken voor de Europa League match tegen Dinamo Zagreb uit Kroatië. Genk-coach John van den Brom kan niet wachten totdat de ploeg uit Zagreb naar de Luminus Arena komt. “We zijn er klaar voor om Dinamo Zagreb te ontmoeten en we hebben er heel veel goesting in. Ik verwacht een lastige avond, maar we hebben de ambitie uitgesproken om te overwinteren in Europa, dan moeten we dat ook nu laten zien op het veld”, zo zegt coach Van den Brom in zijn persconferentie.

“Iedereen fit houden”

De Genkies begonnen de Europa League week met een thuismatch tegen RFC Seraing dat met 3-0 werd gewonnen. Dat kwam goed van pas zegt de coach van Genk. “Ik kon richting donderdag ook nog wisselen, zodat we iedereen zo fit mogelijk houden. Het was een mooie avond. Als je als club succesvol wil zijn, dan moet iedereen zich maximaal geven. Dat heb ik tegen Seraing gezien en dat is mooi”, bevestigt de trainer van Genk.

Damir Krznar: “Met goed gevoel naar Genk afreizen”

Ook Dinamo Zagreb won voorbije weekeinde in eigen competitie. Bij Slaven Belupo werd met 1-4 gewonnen en dat deed ook Zagreb-coach Damir Krznar goed. “We hebben nog een veeleisende wedstrijd voor de boeg, we gaan met een goed gevoel in de maag naar Genk. Ik hoop dat het donderdag ook goed afloopt”, zegt de coach van Dinamo Zagreb na de overwinning op Slaven.

“Genk is een zeer moeilijke tegenstander”

De coach van Zagreb voorspelt een pittige match in Genk. “De Belgen zijn een zeer serieuze ploeg, dat hebben ze dit seizoen tot nu toe laten zien. Genk is een zeer moeilijke tegenstander. We hebben gezien dat ze lastig zijn in de aanvallende fase. Ze hebben een sterke, lange en snelle spits, maar we zullen ook op zoek gaan naar onze kans, want onze aanvallers hebben ook laten zien dat we op hen kunnen rekenen”, zo besluit coach Krznar zijn voorbeschouwing op het bezoek aan België.

Statistieken

In Groep H heeft Genk twee weken gelden de eerste drie punten binnengehaald. De ploeg van coach Van den Brom versloeg Rapid Wien met 0-1.

West Ham United heeft ook gewonnen, maar dan met een goal meer dan de Genkies. Dinamo Zagreb werd met 0-2 verslagen en daardoor staat de Engelse ploeg op de eerste plek in Groep H. Genk staat op de tweede plek en Rapid Wien en Dinamo Zagreb hebben nog nul punten.

Head 2 Head

Het wordt voor Genk de eerste keer dat het tegen Dinamo Zagreb zal aantreden. Er zijn geen onderlinge ontmoetingen in Europese toernooien geweest.

Huidige vorm KRC Genk

Na de gewonnen Europa League match bij Rapid Wien (0-1) speelde KRC Genk reeds drie competitiematches. Twee van die duels werden gewonnen en één ging er verloren. Bij Sint-Truiden VV werd het 1-2 voor het team van coach Van den Brom. Van Royal Antwerp werd een week later verloren 4-2, maar de zege van voorbije weekeinde tegen RFC Seraing maakte een hoop goed. Het werd 3-0 in de Luminus Arena.

Huidige vorm Dinamo Zagreb

Dinamo Zagreb verloor de Europa League match van West Ham United met 0-2 in eigen Stadion Maksimir. Lange tijd werd er niet getreurd, want in het weekeinde erna zegevierde de ploeg van coach Krznar met 1-4 van Orijent in het Kroatische bekertoernooi. Voorbije weekeinde won Dinamo Zagreb met 1-4 van Slaven Belupo in de Kroatische competitie waarin de ploeg op de derde plek bivakkeert.

Lappenmand

Genk-coach Van den Brom kan donderdag over een fitte basisselectie beschikken.

Dinamo Zagreb mist met Dino Peric een centrale verdediger als het donderdag tegen Genk speelt. Peric heeft een spierblessure dat hem aan de kant houdt.

Prognose

En dan de prognose voor KRC Genk – Dinamo Zagreb. Onze wedtip is een 2-0 overwinning van Genk. Wat is uw voorspelling?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers in hun Sportsbooks hebben opgenomen.

Quoteringen KRC Genk – Dinamo Zagreb

De quoteringen zijn voor deze thuismatch van Genk tegen Dinamo Zagreb straf ingedeeld. In het 1X2 spelsysteem van de Belgische wedkantoren wordt de hoogste odd uitgekeerd als Dinamo Zagreb wint in de Luminus Arena. Een zege van Dinamo Zagreb levert u maximaal x 3.55 keer het speelbedrag op.

Gemiddeld ontvangt u x 3.20 keer uw speelbedrag terug als Genk de punten deelt met de Kroatische ploeg. Mochten de Genkies zelf zegevieren, dan valt u x 2.06 keer het speelbedrag ten deel.

De UEFA Europa League match KRC Genk – Dinamo Zagreb wordt gespeeld op donderdag 30 september om 21:00 uur in de Luminus Arena te Genk. Laat uw voorspelling tijdig achter bij de bookmakers op VoetbalGokken.be of speel mee via Live Betting voor de hoogste beloningen.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN