Wedden op Europa League: Union Berlin – Royale Union SG

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
9 maart 2023     0 REACTIES

In de UEFA Europa League neemt Royale Union SG het deze donderdag op tegen 1. FC Union Berlin in de achtste finale van het toernooi. De ploeg uit Brussel speelt de heenmatch in Berlijn en komende week volgt de return in het Joseph Marien. Vergelijk de Belgische wedkantoren met elkander op VoetbalGokken.be en zet in op de ploeg die volgens u zegeviert in het An der Alten Försterei stadion te Berlijn.

Urs Fischer: “We weten wat we kunnen verwachten tegen Union SG”

Het Duitse Union Berlin en Royale Union SG troffen elkander al in de groepsfase van de Europa League. In eigen stadion werd Union Berlin verslagen met 0-1 door de Brusselaren. Union-coach Urs Fischer is dan ook op zijn hoede voor Union SG. “We weten wat we donderdag kunnen verwachten tegen Royale Union SG dus we weten al hoe we ermee om moeten gaan”, zegt de trainer van de Duitse Bundesliga-ploeg.

“We worstelen met de kracht om doelpunten te maken”

In de Bundesliga weet Union Berlin al een aantal weken niet meer te zegevieren. Ook voorbije weekeinde werd er niet gewonnen van FC Koln (0-0). “Die wedstrijd gaan we goed analyseren. We gaan veel dingen voor onszelf eruit halen waar we nog veel aan moeten werken. We missen de laatste tijd de kracht om een doelpunt te maken. Daar worstelen we op dit moment echt  mee”, zo sluit de coach van Union Berlin af.

Karel Geraerts: “De achtste finale speel je om te winnen”

Royale Union SG coach Karel Geraerts wil niet klagen over de loting, maar had het graag anders gezien. “Ik had liever een andere tegenstander gezien, maar de loting heeft er anders over beslist. Ik ben eerlijk gezegd niet ontgoocheld. Een achtste finale in Europa speel je om te winnen, ongeacht wie de tegenstander is”, zegt de T1 van de Brusselse ploeg.

“Wij kennen het stadion in Berlijn al”

In september voorbije jaar speelde Union SG op verplaatsing bij haar naamgenoot in Berlijn. “Wij kennen het stadion in Berlijn al. We weten perfect wat we mogen verwachten. Union is een redelijk compleet elftal, dat zich in de winter nog heeft versterkt. Het wordt een hele zware brok voor ons, maar we gaan spelen om te winnen”, besluit coach Geraerts.

Statistieken

Royale Union SG werd eerste in de groepsfase van de Europa League en stootte daarmee direct door naar de achtste finales. Union Berlin werd tweede in de poule en moest al aan de bak in de zestiende finales. Daarin wist de ploeg van coach Fischer af te rekenen met Ajax Amsterdam. De Nederlandse ploeg werd in Berlijn met 3-1 verslagen. In Amsterdam bleef het 0-0.

Head 2 Head

Royale Union speelde op 8 september voorbije kalenderjaar nog in Berlijn. In het An der Alten Försterei stadion werd het 0-1 voor het team van coach Geraerts. Senne Lynen wist de bal in de touwen te werken voor zijn ploeg uit Brussel. De thuismatch tegen Union Berlin ging verloren met 0-1 voor de Duitse ploeg.

Huidige vorm Union Berlin

Union Berlin stond in de Bundesliga lange tijd op de eerste plaats, maar door de matige resultaten van de jongste weken, zakte de ploeg van coach Fischer naar beneden op de tabel. Voorbije weekeinde wist Union Berlin niet te zegevieren van FC Koln (0-0). Inmiddels staat Union Berlin op de derde plaats van de Bundesliga.

Huidige vorm Royale Union SG

Ook Royale Union SG liet voorbije weken steken vallen in de Belgische Pro League. De ploeg van coach Geraerts zegevierde met 2-1 van KAS Eupen. De Brusselaren staan nog wel altijd tweede in de Pro League, maar worden steeds meer op de hielen gezeten door Royal Antwerp en Club Brugge.

Lappenmand

Union Berlin verdediger Niko Giesselmann speelt donderdag om een spierblessure niet mee tegen Union SG. Dat geldt ook voor de middenvelders Jerome Roussillon en Andras Schafer.

Royale Union SG komt zonder de geblesseerde aanvaller Dennis Eckert Ayensa naar Berlijn af. Hij moet op zijn honger blijven zitten en vanuit de lappenmand toekijken.

Prognostiek

En dan onze prognostiek voor de heenmatch Union Berlin – Royale Union SG. De Belgische wedkantoren wijzen de Duitse ploeg aan als favoriet in deze match. Wij verwachten een gelijkspel en zetten bij de Belgische wedkantoren in op een 1-1 gelijkspel in Berlijn. Wat is uw verwachting voor deze match in de achtste finale van de UEFA Europa League?

Quoteringen FC Union Berlin – Royale Union SG

Bij de Belgische wedkantoren levert een zege van Royale Union de hoogste bookmakerbeloningen op. De pre-odds bij winst van de Brusselse ploeg lopen op tot maximaal 5.80 keer het speelbedrag dat u achterlaat bij de wedkantoren.

Bij een gelijkspel lopen de pre-odds op tot maximaal 4.00 keer het speelbedrag. Spelers kunnen dus hun wedbedrag verviervoudigd terugkrijgen als de naamgenoten elkander in evenwicht houden.

Een zege van Union Berlin is in het 1X2 spelsysteem tot maximaal 1.68 keer de inleg waard.

De UEFA Europa League achtste finale FC Union Berlin – Royale Union SG wordt gespeeld op donderdag 9 maart om 18:45 uur in het An der Alten Försterei stadion te Berlijn. Vergelijk de pre-odds en speel mee via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN