Wedden op Europa League play-offs KAA Gent – Omonia Nicosia

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
15 augustus 2022     0 REACTIES

KAA Gent gaat deze donderdag een gooi doen naar Europees voetbal. De ploeg uit Gent speelt in de play-offs van de UEFA Europa League tegen Ominia Nicosia uit Cyprus. Mocht AA Gent winnen in eigen Ghelamco Arena, dan zet de ploeg een ferme stap richting groepsfase. Een week later volgt de return op Cyprus. Vergelijk de odds, zet in en win via VoetbalGokken.be!

Hein Vanhaezebrouck: “Wordt niet gemakkelijk tegen Omonia”

KAA Gent mag zich deze week gaan opmaken voor de thuismatch tegen Omonia Nicosia in de play-offs van de UEFA Europa League. AA Gent speelt eerst thuis tegen de Cypriotische club. De return vindt komende week plaats op Cyprus. Gent-coach Hein Vanhaezebrouck voorspelt een lastig tweeluik tegen Ominia Nicosia. “We denken zeker niet dat het hier makkelijk zal gaan tegen Omonia. Wij moeten onze opdracht voor eigen publiek zonder meer volbrengen”, blikt de coach van KAA Gent vooruit.

“We moeten er nog hard voor knokken”

De coach van de Buffalo’s wil dolgraag met zijn ploeg de Europa League gaan spelen. Mocht AA Gent dit tweeluik winnen van Ominia ,dan gaat het door naar die groepsfase. “We zijn het aan onze status als club verplicht om door te stoten. Maar we zullen er hard voor moeten knokken”, realiseert de coach van de ploeg in Gent zich.

Neil Lennon: “Het wordt geweldige uitdaging tegen AA Gent”

Voor Omonia Nicosia is de play-off de eerste match van dit seizoen op weg naar de groepsfase van de Europa League. Omonia-coach Neil Lennon heeft goesting in de match tegen de Buffalo’s. “Het wordt een geweldige uitdaging tegen AA Gent en we hopen onze opdracht te kunnen voltooien. Komende week zullen we terug spelen in Cyprus. We moeten ons ontspannen en ons klaarmaken voor de matches tegen KAA Gent”, zegt de Ierse coach van Omonia Nicosia.

“We hebben donderdag een grote wedstrijd”

Voorbije weekeinde begon voor Omonia Nicosia het nieuwe voetbalseizoen met de Cypriotische Supercup tegen Appolon Limassol. De ploeg van coach Lennon verloor de Supercup met 2-0 en moet snel de rug rechten voor de match in de Ghelamco Arena. “Na de verloren match in de Supercup moeten we ons snel verbeteren. We hebben donderdag een grote wedstrijd. Het belangrijkste is dat onze conditie goed is en we geen blessures hebben”, zo besluit coach Lennon.

Statistieken

De play-offs zijn de laatste kans op een plaats in de groepsfase van de UEFA Europa League. KAA Gent moet in de tweeluik tegen Omonia de beste resultaten behalen van de twee wil het de Europa League spelen. Als Gent verliest stroomt de ploeg van coach Vanhaezebrouck door naar de groepsfase van de Europa Conference League.

Head 2 Head

KAA Gent heeft nog niet eerder gespeeld tegen Omonia Nicosia. Het wordt donderdag de eerste keer dat het de ploeg uit Cyprus ontmoet. Wel kennen de Buffalo’s het Anorthosis Famagusta FC uit Cyprus. Voorbije seizoen speelde Gent in de groepsfase van de Europa Conference League tegen de Cypriotische ploeg. In de Ghelamco Arena wonnen de Buffalo’s met 2-0. Op Cyprus werd verloren met 1-0.

Huidige vorm KAA Gent

KAA Gent speelde voorbije weekeinde een match op verplaatsing bij KV Oostende. De ploeg van coach Vanhaezebrouck won met 1-3 van de Kustploeg. Een week eerder werd ook Westerlo met 2-1 verslagen. Na vier speelronden staat KAA Gent op de vierde plaats van de Belgische Pro League.

Huidige vorm Omonia Nicosia

Voor Omonia Nicosia is het nieuwe voetbalseizoen voorbije weekeinde aangevangen. De ploeg van coach Lennon begon het nieuwe seizoen met de Supercup tegen Apollon Limassol. Omonia verloor met 2-0. De Cypriotische competitie begint pas eind deze maand. Coach Lennon en zijn mannen kunnen dus de pijlen richten op het tweeluik tegen KAA Gent.

Lappenmand

KAA Gent kan tegen Omonia nog geen beroep doen op Julien De Sart (gescheurde adductoren), Tarik Tissoudali (gescheurde kruisband) en Elisha Owusu (gescheurde enkelband).

Bij Omonia Nicosia zijn geen geblesseerde spelers bekend die het duel in de Ghelamco Arena om die reden aan zich voorbij moeten laten gaan.

Prognose

De Belgische wedkantoren hebben een pak goesting en wijzen AA Gent aan als grote favoriet voor dit duel. Wij verwachten ook dat de Buffalo’s in eigen huis zegevieren en zetten in op een 2-0 overwinning van KAA Gent bij de online bookmakers. Wat is uw prognostiek?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan.

Quoteringen KAA Gent – Omonia Nicosia

De Belgische wedkantoren hebben de hoogste pre-odds ingedeeld bij een zege van Omonia Nicosia. Als de Cypriotische ploeg komt zegevieren, keren de bookmakers tot maximaal x 9.75 keer het speelbedrag uit.

De pre-wedstrijd quoteringen bij een gelijkspel lopen op tot een maximum van x 5.25 keer het speelbedrag.

Een zege van KAA Gent wordt het meest voorspeld door voetbalgokkers in België. Winst van KAA Gent kan u tot maximaal x 1.31 keer het speelbedrag opleveren als u meespeelt bij de wedkantoren op VoetbalGokken.be.

De UEFA Europa League play-off match KAA Gent – Omonia Nicosia wordt gespeeld op donderdag 18 augustus om 20:30 uur in de Ghelamco Arena te Gent. Voorspel de heenmatch van de Buffalo’s bij de wedkantoren op VoetbalGokken.be en speel mee.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN