Wedden op Europa League match Royale Union Saint Gilloise – Malmö FF

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
15 september 2022     0 REACTIES

Deze week treft Royale Union Saint-Gilloise het Zweedse Malmö FF in de UEFA Europa League. De ploeg uit Saint Gilloise zegevierde voorbije week met 0-1 van FC Union Berlin en het zelfvertrouwen zit er goed in bij Royale Union. Kan de ploeg van coach Karel Geraerts ook in eigen Joseph Marien Stadion zegevieren van Malmö FF? Vergelijk de Belgische wedkantoren, zet in en win straffe odds via VoetbalGokken.be!

Karel Geraerts: “Tegen Malmö FF lijn proberen door te trekken”

Royale Union SG slaagde er voorbije week in om te zegevieren met 0-1 bij FC Union Berlin. Coach Karel Geraerts is tevreden, maar wil de pijlen snel richten op de volgende tegenstander: Malmö FF. “Natuurlijk zijn we erg fier om wat we gepresteerd hebben in Berlijn. Na de clean sheet tegen Union Berlin moeten we die lijn proberen doortrekken en achterin stabiliteit vertonen. We gaan ons zoals altijd goed voorbereiden om goede resultaten te behalen tegen Malmö FF”, zegt coach Geraerts.

“Donderdag zijn we klaar voor Malmö”

Voorbije weekeinde werd er wel verloren van KRC Genk in het Dudenpark en die match moet snel vergeten worden vindt coach Geraerts. “Heel veel van mijn spelers zijn tot het gaatje moeten gaan dus ik kan niet anders dan tevreden zijn. We verdienden deze nederlaag niet, maar we zullen ons optrekken aan deze prestatie. Donderdag zijn we klaar voor Malmö”, aldus coach Geraerts.

Andreas Georgson: “We verwachten zware match tegen Royale Union”

Voor Malmö FF-coach Andreas Georgson is Royale Union SG geen bekende, maar de trainer waakt voor onderschatting. “Royale Union SG heeft niet veel Europese ervaring opgedaan, maar hebben in ruil daarvoor een snelle klim gemaakt en lagen vorig jaar op koers om de Belgische competitie te winnen. We verwachten een zware wedstrijd. Precies zoals het hoort in de Europa League”, vertelt de coach van de Zweedse ploeg.

“We gaan het Royale Union moeilijk maken”

Malmö FF maakte geen goede start in de poulefase. Voorbije week werd er met 0-2 verloren van SC Braga, maar coach Georgson is hoopvol voor de match op verplaatsing in Brussel. “Ik heb veel vertrouwen en ik denk dat we goede dingen hebben ontwikkeld om ver te komen in de UEFA Europa League. We gaan donderdag de strijd aan en we gaan het Royale Union moeilijk maken”, besluit coach Georgson.

Statistieken

SC Braga staat op de eerste plaats in Groep D van de UEFA Europa League. De Portugese ploeg zegevierde met 0-2 van Malmö FF en maakte dus een doelpunt meer dan Royale Union bij FC Union Berlin. De ploeg van coach Geraerts heeft net als Braga drie punten. Union Berlin en Malmö FF staan nog met legen handen.

Head 2 Head

Het wordt donderdag de eerste ontmoeting ooit tussen Royale Union SG en Malmö FF waardoor de Belgische formatie een nieuwe pagina kan schrijven in haar clubhistorie hetgeen uiteraard ook geldt voor Malmö.

Huidige vorm Royale Union SG

Nadat Royale Union SG had gewonnen van FC Union Berlin (0-1) speelde de ploeg van coach Geraerts voorbije weekeinde thuis tegen KRC Genk. Royale Union verloor met 1-2 van de Genkies en staat op de zevende plaats van de Jupiler Pro League.

Huidige vorm Malmö FF

Malmö FF verloor voorbije week met 0-2 van SC Braga. De ploeg van coach Georgson kwam voorbije zondag alweer in actie in de Zweedse competitie. Malmö zegevierde met 2-1 van IFK Norrköping. De ploeg uit Malmö staat na 22 steelronden vijfde in de Zweedse Allsvenskan.

Lappenmand

Royale Union SG kan donderdag niet rekenen op Koki Machida (heupblessure). Hij is enige speler in de lappenmand bij de JPL club.

Malmö FF mist met de geblesseerde Mahame Siby een middenvelder door een blessure. Ook aanvaller Adi Nalic komt door een kwetsuur niet in actie.

Prognose

En dan onze prognose voor de match Royale Union SG – Malmö FF. De Belgische wedkantoren wijzen de Royale Union aan als favoriet voor dit duel. Wij verwachten een gelijkspel en zetten in op een 2-2 puntendeling bij de online bookmakers. Wat speelt u bij de Belgische wedkantoren?

Quoteringen Royale Union SG – Malmö FF

De Belgische wedkantoren hebben de hoogste pre-odds bij een zege van Malmö FF ingedeeld. Als de Zweedse ploeg komt zegevieren wordt er tot maximaal x6.50 keer uw speelbedrag uitgekeerd door de bookmakers.

Een gelijkspel is goed voor een straffe quotering van maximaal x4.00 keer uw speelbedrag. Een ferme quotering in het 1X2 spelsysteem van de bookmakers.

Verwacht u dat Royale Union voor de tweede keer in de poule wint? Dan kunt u bij de Belgische wedkantoren rekenen op een maximale quotering van x1.60 keer de inleg.

De UEFA Europa League match Royale Union SG – Malmö FF wordt gespeeld op donderdag 15 september om 21:00 uur in het Joseph Marien Stadion te Brussel. Vergelijk de odds, zet in en win via VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN