Wedden op Europa League match Dinamo Zagreb – KRC Genk

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
24 november 2021     0 REACTIES

Deze donderdag speelt KRC Genk op verplaatsing bij Dinamo Zagreb in de UEFA Europa League. De Genkies krijgen de kans de tweede plek in Groep H te veroveren van de Kroatische ploeg. Mocht dit lukken dan heeft Genk kans te overwinteren in de Europa League. Denkt u dat de ploeg van coach John van den Brom gaat zegevieren in Stadion Maksimir te Zagreb? Voorspel en win straffe pre-odds via Voetbalgokken.be!

Damir Krznar: “Genk heeft ons respect”

Tegen Racing Genk heeft Dinamo Zagreb tot nu toe het beste resultaat geboekt. Eind september won de ploeg van coach Damir Krznar met 0-3 van de Genkies. Nu Dinamo Zagreb in eigen huis aantreedt tegen Genk rekent de coach niet op een gemakkelijke ontmoeting. “Genk heeft ons respect, maar we geloven in de kwaliteiten van ons team. Ik verwacht een open en dynamisch spel, waarin we volgens mij meer kansen krijgen, maar dat moeten we bevestigen”, zo voorspelt coach Krznar de wedstrijd van donderdagavond.

“Agressief en strijdlustige Genk”

Na Genk speelt Dinamo Zagreb op verplaatsing bij West Ham United. De meeste kans op drie punten heeft de ploeg van coach Krznar dus in de match tegen Genk. “We zullen ons best doen en proberen te winnen. Ik verwacht een agressieve en strijdlustige Genk, maar we benaderen elke wedstrijd op dezelfde manier. Belangrijk is dat mijn spelers er gewoon van genieten. Je moet het veld op rennen en genieten van de uitdaging die deze wedstrijd biedt”, aldus coach Krznar.

John van den Brom: “We moeten winnen van Dinamo Zagreb”

Racing Genk moet snel aan de bak wil de ploeg overwinteren in de Europa League. Met de match op verplaatsing bij Dinamo Zagreb en een thuismatch tegen Rapid Wien wil coach John van den Brom pakken wat er nog rapen valt. “We moeten! Als we Europees iets willen, dan zullen we in een van de twee wedstrijden zeker punten moeten pakken. Overwinteren is ons doel en ik schat ook dat we dat gaan doen”, blikt de coach van Genk positief vooruit op de laatste twee poulewedstrijden.

“Tonen in dit soort wedstrijden”

In de Luminus Arena bleek de Kroatische ploeg een maatje te groot te zijn voor de Genkies. Van die verloren wedstrijd wil de coach lessen uit trekken. “Ze hebben het op een professionele manier gedaan en daar kunnen wij veel van leren. We hebben ook echt hele goede spelers, die zich willen tonen in dit soort wedstrijden om een stap hogerop te maken. Het is dus in alle opzichten een mooie competitie om in te spelen”, besluit coach Van den Brom.

Statistieken

In Groep H van de UEFA Europa League staat Racing Genk op de derde plek. Mochten de Genkies niet verder geraken dan geeft deze plek toegang tot de knock-outs van de Europa Conference League. Genk heeft vier punten. Dinamo Zagreb staat op de tweede plaats met zes punten. West Ham United staat eerste met tien punten. De nummer vier Rapid Wien heeft drie punten en is op zeker een directe concurrent van de Genkies. De Oostenrijkse ploeg speelt donderdag thuis tegen de Engelse ploeg uit Londen.

Head 2 Head

De match van eind september dit kalenderjaar was voor KRC Genk de eerste ontmoeting ooit met de Kroatische ploeg. In de Luminus Arena liet Dinamo Zagreb zien een maatje te groot te zijn voor de Genkies: (0-3).

Huidige vorm Dinamo Zagreb

Dinamo Zagreb speelde de laatste Europa League match tegen Rapid Wien. De ploeg van coach Krznar versloeg de Oostenrijkse ploeg met 3-1. Daarna volgde twee competitieduels. Van stadsgenoot NK Lokomotiva Zagreb werd verloren met 1-0. Voorbije weekeinde werd het een gelijkspel in eigen huis tegen koploper NK Osijek (1-1). In de Kroatische 1e HNL staat Dinamo Zagreb op de derde plek.

Huidige vorm KRC Genk

De laatste Europa League match was voor Genk de thuiswedstrijd tegen West Ham United. De Genkies wisten de punten te delen met de sterkste ploeg in Groep H (2-2). Daarna werd de Jupiler Pro League wedstrijd tegen Cercle Brugge gespeeld. Op Jan Breydel werd het een gelijkspel 1-1. Voorbije weekeinde verloor Genk met 2-0 van Rode Lantaarn Beerschot VA. De ploeg van coach Van den Brom staat op de achtste plaats van de Belgische Pro League.

Lappenmand

Dinamo Zagreb speelt donderdag zonder de geblesseerde spelers Arijan Ademi, Emir Dilaver, Duje Cop en Deni Juric. François Moubandje en Stefan Milic zijn niet speelgerecht voor de Europa League.

KRC Genk-coach Van den Brom kan waarschijnlijk niet beschikken over de geblesseerde Daniel Munoz en Carlos Cuesta.

Prognose

Onze prognose voor Dinamo Zagreb – Racing Genk is een gelijkspel: 2-2. Wat is uw voorspelling voor deze belangrijke Europa League match?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor deze match op verplaatsing.

Quoteringen Dinamo Zagreb – KRC Genk

De Belgische wedkantoren schalen de quoteringen in het 1X2 spelsysteem het hoogst in bij een gelijkspel. Gaan Dinamo Zagreb en KRC Genk de punten delen, dan krijgt u maximaal x 3.50 keer uw inleg terug.

De pre-odd voor een zege van Dinamo Zagreb staat op gemiddeld x 2.40 keer uw inleg ingedeeld. Een overwinning van Genk op verplaatsing in het Kroatische Zagreb staat op x 2.80 keer uw inleg iets hoger ingeschaald.

De UEFA Europa League match GNK Dinamo Zagreb – KRC Genk wordt gespeeld op donderdag 25 november om 18:45 uur in Stadion Maksimir te Zagreb. Gaat het de Genkies lukken om ginds drie punten te rapen? De Belgische wedkantoren hebben straffe beloningen en deals voor u gereed staan als u goesting hebt om via VoetbalGokken.be mee te spelen met deze cruciale match van de Genk.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN