Voorspel Royal Antwerp bij Tottenham Hotspur in de Europa League

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
9 december 2020     3 REACTIES

Deze donderdag worden de laatste groepsmatches van de Europa League gespeeld. Royal Antwerp is als enige Belgische ploeg door naar de knock-outs, maar verdedigt donderdagavond tegen Tottenham Hotspur de eerste plek in de groep. Bij de bookmakers levert dit straffe quoteringen op en VoetbalGokken.be heeft de hoogste odd alvast voor u opgezocht. Dan rest er nog één vraag: Wie wint volgens u in het Tottenham Hotspur Stadion te Londen?

Ivan Leko: “We gaan naar de ‘wieg’ van het voetbal”

Royal Antwerp-coach Ivan Leko kan niet wachten tot zijn team aantreedt tegen Tottenham Hotspur. “We gaan naar de ‘wieg’ van het voetbal en spelen daar tegen Tottenham Hotspur. De finalist van de Champions League van drie jaar geleden. Met één van de beste coaches in Europa, zelfs van de wereld. Dan stel ik mijn sterkste team op”, zegt de T1 van RAFC.

Tottenham Hotspur wint de wedstrijd
1.38
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
4.90
Royal Antwerp wint de wedstrijd
6.60

“Droom groot”

Dat Antwerp het tot de eerste plek van Groep J wist te schoppen, had niemand op voorhand durven voorspellen. Maar Leko, geloofde er vanaf het eerste moment al in. “Toen ik drie maanden geleden naar de loting zat te kijken met mijn vrouw, voorspelde ik dat we in Londen voor de groepswinst zouden strijden. Ze verklaarde mij gek en kijk waar we nu staan. Als je droomt, droom dan groot”, glundert Leko bij Sporza.

Jose Mourinho: “Thuis zijn we een andere ploeg”

Tottenham Hotspur-coach Jose Mourinho verwacht niet dat Royal Antwerp zal zegevieren in Londen. Wat enkele maanden geleden in het Bosuil Stadion gebeurde, was volgens de coach eenmalig. “Als we in de knock-outfase komen, krijgen we betere tegenstanders en meer problemen. Dan werkt het team met een ander gevoel toe naar wedstrijden, maar thuis zijn we een andere ploeg”, waarschuwt Mourinho de Belgen alvast.

“Wij zijn een echt team”

Mourinho zegt zich voor deze thuismatch tegen Royal Antwerp zich beter te kunnen wapenen dan tijdens de heenmatch in België. “Het tegenstrijdige is dat spelers als Heung-Min Son en Pierre-Emile Højbjerg, die iedere wedstrijd spelen, er juist nu wél staan. Zij zijn voorbeelden van spelers voor wie het niet uitmaakt waar of tegen wie ze spelen, zij staan er altijd voor het team en daarom zijn wij inmiddels ook een echt team”, zo besluit Mourinho.

Statistieken

Royal Antwerp en Tottenham Hotspur zijn allebei al zeker van deelname aan de knock-outfase van de Europa League. Deze donderdag strijden de teams onderling nog voor de eerste plek om straks een gunstigere tegenstander te loten voor de matches na de winterbreak.

Met twaalf punten heeft RAFC genoeg aan een punt, maar The Spurs moeten nog drie punten halen, willen zij Antwerp van de eerste plek stoten. Voor LASK Linz en Ludogorets is dit Europese seizoen na de match in Bulgarije voorbij.

Head 2 Head

De knappe prestatie van Royal Antwerp in het Bosuil Stadion tegen The Spurs blijft elke RAFC-fan voor altijd bij. Ook Tottenham Hotspur zal de eerste trip ooit naar de Antwerpse ploeg nooit meer vergeten, want waar zij dachten wel even te komen winnen liep te anders. The Great Old won met 1-0 door een treffers van Lior Refaelov, die daarmee zichzelf nog onsterfelijker maakt dan hij al was op Antwerp.

Huidige vorm Tottenham Hotspur

Na de verloren match tegen RAFC heeft Tottenham een lange ongeslagen reeks opgebouwd. Er werd op geen enkel front nog verloren door de ploeg van coach Mourinho. In de Engelse Premier League werd voorbije weekeinde zelfs Arsenal met 2-0 om de vinger gebonden. The Spurs staan nu eerste in de Engelse competitie.

Huidige vorm Royal Antwerp

Royal Antwerp begon de week met een verloren match tegen de huidige koploper KRC Genk. De ploeg van coach Leko was niet opgewassen tegen de Genkies die met 4-2 zegevierden. Royal Antwerp staat vierde in de Belgische competitie.

Lappenmand

Tottenham-coach Mourinho kan donderdagavond niet beschikken over Erik Lamela en Tanguy Ndombele. Lamela kampt met een kuitblessure en Ndombele heeft ook een blessure die de middenvelder voorlopig aan de kant houdt.

Coach-Leko reist naar Londen zonder Matheus en Sander Coopman. Matheus heeft last van een kuitblessure en Coopman blijft achter in Vlaanderen door een gescheurde kruisband.

Prognose

Wij voorspellen bij Betway een zege van The Spurs. In het 1X2 spelsysteem van de online bookies wordt Tottenham ook als favoriet van deze match gezien, maar de overige quoteringen zijn op zeker de moeite waard en mocht Antwerp ons opnieuw verrassen, dan kunt u cashen!

Quoteringen Tottenham Hotspur – Royal Antwerp FC

De hoogste odd van deze match hanteren de bookies als Royal Antwerp opnieuw weet te stunten tegen Tottenham. Uw inleg wordt x 6.60 keer meer waard als The Great Old wint!

Nog een straffe odd vinden wij in het 1X2 spelsysteem bij een gelijkspel. Antwerp heeft genoeg aan een punt en als dit ook gebeurt, krijgt elke speler die dit voorspelde x 4.90 keer het speelbedrag terug.

Een overwinning van favoriet Tottenham Hotspur staat bij de Belgische wedkantoren momenteel genoteerd op x 1.38 keer de inleg.

De UEFA Europa League match Tottenham Hotspur – Royal Antwerp wordt gespeeld op donderdag 10 december om 21:00 uur in het Tottenham Hotspur Stadion te Londen. Eindigt RAFC als eerste in Groep J? Of zijn het The Spurs die met die eer mogen strijken? Laat uw voorspelling tijdig achter bij de bookmakers en scoor straffe geldprijzen tijdens deze laatste groepsmatch van de Europa League!


Reacties

hansd
10 december 2020

Tottenham gaat nu zegevieren.

3 jaar geleden

messibarca
10 december 2020

Alle vertrouwen dat het een gelijkspel wordt 0-0

3 jaar geleden

martijnj
11 december 2020

Niet nog een keer gewonnen met Antwerp, maar ze zijn door en dat is straf!

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN