Voorspel de UEFA Europa League match KAA Gent vs FC Slovan Liberec

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
2 december 2020     2 REACTIES

KAA Gent speelt donderdagavond tegen het Tsjechische FC Slovan Liberec in de vijfde speelronde van Groep L. Voorbije week werd Gent al uitgeschakeld in de Europa League, maar er moeten nog twee matches gespeeld worden. Gaat KAA Gent nu wel winnen nu de druk van de ketel is? Voorspel de match van de Buffalo’s via VoetbalGokken.be en sla uw slag bij de Belgische wedkantoren.

Wim De Decker: “Er iets van maken tegen Liberec”

KAA Gent kan zich niet meer plaatsen voor de knock-outs van de Europa League. De ploeg van coach Wim De Decker staat vierde in Groep L met nul punten. Er moeten nog twee matches gespeeld worden. “Al zijn de belangen nu natuurlijk wel anders, maar we willen er nog iets van maken tegen Liberec”, geeft De Decker toe.

KAA Gent wint de wedstrijd
1.57
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
4.20
FC Slovan Liberec wint de wedstrijd
4.85

“Liberec heeft een specifieke kracht”

FC Slovan Liberec heeft het ook moeilijk in de groep en doet het in de eigen competitie ook iet al te beste. Toch verwacht De Decker een sterk team te treffen in de Ghelamco Arena. “Liberec speelt vanuit een laag blok en speculeert graag op de counter. We gaan zoals altijd voluit voor de drie punten maar Liberec is een ploeg dat heel veel kracht in hun ploeg heeft”, aldus de coach van Gent.

Pavel Hoftych: “Blij dat we klaar zijn voor Gent”

Liberec werd voorbije week verslagen door Hoffenheim en heeft daarom geen kans meer eerste te worden in de groep. Op papier kan de ploeg van coach Pavel Hoftych nog tweede worden, maar dan moet Rode Ster de beide komende matches verliezen. Coach Hoftych gaat toch hopen op dat kleine beetje geluk. We bereiden ons de hele week al voor op deze match en we zijn blij dat we klaar zijn voor Gent”, aldus Hoftych.

“Vechten voor overwinning bij Gent”

We hebben hard gewerkt om ons voor te bereiden op Gent. Hopelijk laten wij dat donderdag ook zien en zullen we zegevieren. We hebben allemaal een zeer volle agenda, maar we zullen een team bouwen dat zal vechten voor de overwinning tegen Gent”, besluit de coach van Liberec.

Statistieken

Met nul punten en de vierde plek doet het er voor KAA Gent nog weinig toe in Groep L van de Europa League. De Buffalo’s kunnen nog derde worden als de matches tegen Liberec en komende week tegen Hoffenheim gewonnen worden.

Slovan Liberec staat nu derde met drie punten. Het Duitse Hoffenheim staat eerste met twaalf punten en is al zeker van Europees overwinteren. Rode Ster Belgrado staat tweede met negen punten en heeft ook nog een punt nodig om die plek te behouden.

Head 2 Head

In oktober maakte Gent voor het eerst sinds haar clubbestaan de trip naar Liberec om te strijden in de Europa League. De Tsjechische ploeg was met 1-0 net iets te sterk voor ploeg van coach De Decker. Al in de 29ste minuut kwam KAA Gent door een goal van Abdulla Yusuf op achterstand. Deze domper kwam de ploeg in het restant niet meer te boven.

Huidige vorm KAA Gent

In de Jupiler Pro League verloor KAA Gent voorbije zondag met 0-3 van Zulte Waregem. Het werd nog net geen pandoering, maar veel vertrouwen zullen de Buffalo’s ook niet mee getankt hebben.

Een week eerder werd Sporting Charleroi nog met 0-1 verslagen. Ook in de competitie zijn de Buffalo’s met de elfde plek nog geen hoogvlieger.

Huidige vorm FC Slovan Liberec

In de Tsjechische 1. Liga draait Liberec ook in de middenmoot mee en niet bovenin het rijtje waar Slavia Praag eerste staat. Voorbije weekeinde verloor de ploeg van coach Hoftych met 1-3 van middenmoter Jablonec. In de Europa League wist Liberec alleen de thuiswedstrijd tegen Gent te winnen (1-0). Alle overige matches gingen verloren.

Lappenmand

De lappenmand van KAA Gent is langzaam maar zeker aan het leeglopen. Laurent Depoitre lijkt terug te keren van een blessure. Afwachten is het nog wanneer Igor Plastun, Giorgi Chakvetadze, Sulayman Marreh, Roman Yaremchuk en Tim Kleindienst weer kunnen aansluiten aan de selectie van coach De Decker.

Bij Liberec zijn er tot het moment van schrijven geen kwetsuren van spelers te melden, maar dat kan in aanloop naar donderdag natuurlijk nog veranderen.

Prognose

Onze wedtip is een kleine overwinning van KAA Gent. Wij voorspellen een 1-0 zege van de Buffalo’s. Ook de meeste Belgische wedkantoren verwachten een zege van Gent. Bent u het daar niet mee eens en heeft u een andere voorspelling? Schroom u niet en laat uw weddenschap achter bij uw favoriete bookmaker.

Quoteringen KAA Gent – FC Slovan Liberec

Voor deze één na laatste match van KAA Gent in Groep 1 hebben de Belgische wedkantoren zeer straffe odds gereedstaan. De bookmakers keren x 4.85 keer de inleg uit als Liberec wint in de Ghelamco Arena. Dit is dan ook de hoogste quotering van deze match.

Een gelijkspel is bij de bookies x 4.20 keer uw speelbedrag waard. Mocht Gent winnen, dan staat er in het 1X2 spelsysteem een odd van x 1.57 keer de inleg voor u gereed,

De UEFA Europa League match KAA Gent – FC Slovan Liberec wordt gespeeld op donderdag 3 december om 18:55 uur in de Ghelamco Arena te Gent. Ga alvast naar de bookmakerspagina van VoetbalGokken.be voor de strafste odds en de beste deals en laat uw voorspelling achter voor de thuismatch van de Buffalo’s.


Reacties

allesof...
3 december 2020

Ik gok op Liberec want Gent heeft toch niet veel meer aan een zege.

3 jaar geleden

messibarca
3 december 2020

Straffe odds in het 1X2 spelsysteem!

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN