Voorspel de Europa League uitslag van KAA Gent – Rode Ster Belgrado

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
24 november 2020     2 REACTIES

Deze donderdag krijgt KAA Gent het sterke Rode Ster op bezoek. Is dit de kans om de eerste punten te scoren in de groepsfase van de UEFA Europa League. In de Servische hoofdstad lukten het net niet om te zegevieren. Grijpen de Buffalo’s  de overwinning of is de Europa League campagne na de groepsfase over? Check de odds op VoetbalGokken.be!

Wim De Decker: “Winnen van Belgrado van cruciaal belang”

De taak als coach van KAA Gent staat voor Wim De Decker op losse schroeven, maar daar kan donderdag verandering in komen als KAA Gent weet te winnen van Rode Ster Belgrado. Voorbije weekeinde werd er alvast gewonnen van Sporting Charleroi (0-1) en dat geeft De Decker vertrouwen voor de Europa League match van donderdag. “We weten dat het van cruciaal belang is om te winnen van Rode Ster Belgrado”, zegt de coach van Gent over de match van donderdag.

KAA Gent wint de wedstrijd
2.17
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.50
Rode Ster Belgrado wint de wedstrijd
3.00

“We weten wat we tegen Rode Ster moeten doen”

Of die zegereeks in de JPL ook in de groepsfase van de Europa League wordt doorgezet, moet donderdag blijken. “Het geeft ons vast en zeker vertrouwen. Ik reken niet graag vooruit, maar we moeten er niet flauw over doen: we weten wat we tegen Rode Ster moeten doen om nog kans te maken”, aldus coach De Decker.

Dejan Stankovic: “Mooie match voor de boeg”

Met de tweede plek heeft Rode Ster Belgrado een goed vooruitzicht om in het nieuwe kalenderjaar nog in de Europa League te mogen uitkomen. Met een overwinning op Gent vergroot de ploeg van coach Dejan Stankovic dat nog meer en dat beseft de T1 van Rode Ster maar al te goed. “We hebben een mooie wedstrijd voor de boeg. We zijn ons bewust van wat een goed resultaat bij Gent ons kan brengen”, aldus Stankovic in zijn voorbeschouwing op de clubwebsite.

“We beginnen vanaf nul”

In Belgrado was het evident om van de Buffalo’s te winnen. De coach weet waar zijn team op moet letten als zij het gras van de Ghelamco Arena betreden. “We beginnen vanaf nul en we moeten sterk aan de bal zijn, goed zijn in elke minuut van de match en goed gepositioneerd zijn. Gent weet hoe te voetballen, ze lopen vooral goed vooruit. We hebben een zware taak te doen, want ze zijn snel, technisch, intelligent, getalenteerd”, besluit de coach van Rode Ster Belgrado.

Statistieken

KAA Gent staat op de vierde plek in Groep L van de Europa League. De Buffalo’s hebben nog geen match gewonnen en staan nog altijd met lege handen. Liberec is derde met drie punten. Aan kop gaat het Duitse Hoffenheim met negen punten. Rode Ster Belgrado staat tweede met zes punten. Gent moet vanaf nu dus alle drie de matches winnen, wil het nog iets bereiken binnen de groep.

Als KAA Gent donderdagavond aftrapt tegen Rode Ster speelt Liberec diezelfde avond thuis tegen koploper Hoffenheim.

Head 2 Head

De match op verplaatsing in Belgrado – begin deze maand – was voor Gent de allereerste ontmoeting met Rode Ster. De Buffalo’s verloren met 2-1 van de Servische ploeg. Gent-speler Vadis Odjidja-Ofoe scoorde voor de ploeg uit Gent, maar dat was niet genoeg om de schade te beperken.

Huidige vorm KAA Gent

Het gaat KAA Gent nog niet voor de wind, maar voorbije weekeinde werd er wel gewonnen. De Jupiler Pro League match bij Sporting Charleroi leverde met een 0-1 zege drie punten voor de Buffalo’s op. Gent staat daarmee tiende in de competitie.

De competitiematch net na de verloren wedstrijd tegen Rode Ster was thuis tegen RSC Anderlecht en die werd met 1-1 gelijkgespeeld.

Huidige vorm Rode Ster Belgrado

De huidige vorm van Rode Ster is een stuk stabieler. De ploeg van coach Stankovic won voorbije weekend voor de zesde keer op rij. Bij Vojvodina werd de vijftiende speelronde van de Super Liga gewonnen met 0-2.

De ploeg uit Belgrado is dan ook nog altijd koploper van de Super Liga. Met 41 punten houdt Rode Ster de nummer twee Partizan, dat 32 punten heeft, nog ver achter zich.

Lappenmand

KAA Gent komt donderdagavond zonder middenvelder Giorgi Chakvetadze uit tegen Rode Ster. Chakvetadze kampt met een knieblessure. Ook Alexandre De Bruyn (hamstringblessure) en Roman Yarenchuk (gezondheidsproblemen) zijn er donderdag niet bij.

Rode Ster-speler Sekou Sanogo is geschorst en mag niet meespelen tegen Gent. Een kleine kans bestaat dat ook Milan Rodic achter zal blijven in Belgrado. De verdediger heeft gezondheidsproblemen en moet thuis blijven.

Prognose

De druk wordt groot bij Gent, maar wij voorspellen dat er nu eindelijk een overwinning geboekt gaat worden. De Buffalo’s zullen naar onze verwachting niet de sterren van de hemel spelen, maar we vullen wel een 2-1 overwinning van KAA Gent in.

Denkt u hier ook zo over of wilt u een andere voorspellingen achterlaten bij de Belgische wedkantoren? De bookies hanteren voor de juiste uitslag altijd een waardevolle quotering.

Quoteringen KAA Gent – Rode Ster Belgrado

Het wordt erop of eronder voor de Buffalo’s en dat resulteert zich in straffe odds. In het 1X2 spelsysteem staat een gelijkspel op x 3.50 keer je inleg ingedeeld. Dit is dan ook de hoogste odd die de bookmakers voor deze match hanteren.

Denkt u dat Rode Ster wint? Vul dan een 2 in op het wedstrijdformulier van de bookies en ontvang x 3.00 keer de inleg terug als u gelijk krijgt. Een overwinning van Gent levert met x 2.17 keer je inleg ook een hoge quotering op!

De UEFA Europa League match KAA Gent – Rode Ster Belgrado wordt gespeeld op donderdag 26 november om 18:55 uur in de Ghelamco Arena te Gent. Wint Gent de eerste drie punten in de groep of zegeviert Rode Ster Belgrado? Maak uw voorspelling waardevol bij de bookmakers op VoetbalGokken.be!


Reacties

tooskla...
26 november 2020

Vanaf nu gaan de Buffalo's punten pakken ;)

3 jaar geleden

allesof...
27 november 2020

Gespeeld op winst van Rode Ster dat maakt me nog iets happy

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN