UEFA Europa League return AC Milan vs. Manchester United

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
15 maart 2021     3 REACTIES

Deze donderdag gaan AC Milan en Manchester United in Stadion San Siro onderling uitmaken welke ploeg er doorgaat naar de kwartfinales van de UEFA Europa League. De heenmatch in Manchester werd met 1-1 gelijkgespeeld dus de kaarten moeten nog geschud worden door de teams. VoetbalGokken.be heeft voor u de hoogste quoteringen opgezocht. Speelt u ook mee op uw favoriet van deze terugmatch?

Stefano Pioli: “We willen naar de finale”

Voorbije donderdag werd de heenmatch gespeeld en AC Milan was na afloop misschien wel de meest gevierde ploeg van de twee. AC Milan-coach Stefano Pioli zegt in de Italiaanse media positief te zijn over het resultaat voor de return in Milaan. Pioli weet ook dat er nog van alles kan gebeuren als Manchester United op bezoek komt. “We willen naar de finale en daarvoor moeten we dit soort teams verslaan. Het resultaat van vorige week is positief, maar er wacht ons woensdag nog een hele ferme match. De klus is nochtans niet geklaard.”

AC Milan wint de wedstrijd
3.25
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.30
Manchester United wint de wedstrijd
2.12

“AC Milan aan de Europese top brengen”

De bejubelde oefenmeester van AC Milan geeft altijd ferm op over zijn eigen team, maar ook over tegenstander Manchester United is de coach zeer te spreken. “Manchester United is een geweldig team. Mijn jongens zullen met hun hele hart en ziel spelen om Milan te brengen waar hij hoort: aan de Europese top en we weten dat Manchester United een hele taaie tegenstander is op weg naar dat doel”, aldus Pioli in zijn vooruitblik op donderdagavond.

Ole Gunnar Solskjaer: “Tegengoal maakt return moeilijker”

Manchester United leek de heenmatch lange tijd te gaan winnen door met 1-0 voor te staan, maar AC Milan tikte in de blessuretijd de 1-1 alsnog binnen. Een flinke tegenslag voor United-coach Ole Gunnar Solskjaer en zijn team. Coach Solskjaer geeft zich door de tegengoal in Manchester nog niet gewonnen. “Natuurlijk maakt dat doelpunt het voor ons moeilijker. Altijd als je thuis een doelpunt tegen krijgt, ben je nooit gelukkig. Een minuut voor tijd een goal tegenkrijgen is het ergste wat je kan overkomen. Maar we moeten onze kin omhoog doen en er woensdag voor gaan!”

“Hopelijk spelen wij return beter”

Volgens coach Solskjaer lag het tempo te laag als zijn team in balbezit kwam: “We hadden evenveel balbezit als AC Milan, maar we moeten woensdag sneller spelen in balbezit. Dan worden we ook gevaarlijker richting de goal van Milan. Hopelijk spelen we in de return beter dan in de eerste match”, besluit Solskjaer zijn voorbeschouwing.

Statistieken

Voorbije donderdag werd de heenmatch op Old Trafford gespeeld, maar beide teams slaagden er niet in om te winnen. Manchester United schoot in de vijftigste minuut raak door een treffer van Amad Diallo. Het was echter niet genoeg om AC Milan van zich af te schudden. In de blessuretijd van de match pakte AC Milaan-speler Simon Kjaer zijn kans en schoot de bal in het net achter de goalie van United.

Head 2 Head

In het Champions League-seizoen van 2009/2010 speelde AC Milan thuis voor het laatst tegen Manchester United. De ploeg uit Milaan werd toen met 2-3 werd verslagen. Op Old Trafford in Manchester werd het daarna nog eens 4-0 voor de Engelse ploeg die toen doorstroomde naar de kwartfinales van de Champions League.

Huidige vorm AC Milan

Deze week begon voor AC Milan met een verloren thuismatch in de Serie A tegen Napoli. Het werd in San Siro 0-1 voor de ploeg uit Napels dat met onze landgenoot Dries Mertens speelde. Hierdoor verliest AC Milan het Inter Milan van Romelu Lukaku verder uit het oog. Inter Milan staat eerste met 65 punten en AC Milan volgt met 56 punten.

Huidige vorm Manchester United

In de Premier League wist Manchester United voorbije weekeinde wel te winnen. West Ham United werd op Old Trafford met 1-0 verslagen. Echter scoorde Machester United niet zelf, maar maakte West Ham-speler Craig Dawson een owngoal. Geluk voor de ploeg van coach Solskjaer dat door deze zege nog altijd op de tweede plek van de Premier League staat. Twee weken geleden werd er nog knap gewonnen van koploper en Manchester City met 0-2.

Lappenmand

Milan-coach Pioli kan donderdag niet beschikken over Zlatan Ibrahimovic. De 36-jarige Zweed heeft een adductorspier kwetsuur. Een terugkeer is nog onduidelijk. Mario Mandzukic en Ismaël Bennacer hebben spierproblemen en zijn ook niet van de partij. Maldini is door een blessure ook afwezig.

Coach Solskjaer komt donderdag zonder Donny van de Beek en Juan Mata (beiden spierblessure) af naar Milaan. Paul Pogba kampt met een hamstringblessure en ook Edinson Cavani is er door een blessure niet bij.

Prognose

Onze wedtip is dat Manchester United ten koste van AC Milan doorgaat naar de kwartfinales van de Europa League. Mocht deze voorspelling uitkomen, dan wordt onze inleg ruim verdubbeld door de bookmakers. Bent u benieuwd hoe hoog uw quotering die past bij uw voorspelling gemiddeld zal zijn? De gemiddelde odds bij de bookmakers vindt u in onderstaand odd-overzicht.

 Quoteringen AC Milan – Manchester United

De pre-odds zijn bij de Belgische wedkantoren torenhoog ingeschaald voor de return van AC Milan tegen Manchester United. In het 1X2 spelsysteem staat de hoogste odd genoteerd bij een gelijkspel in Milaan. Gemiddeld keren de Belgische wedkantoren x 3.30 keer uw inleg uit als het een gelijkspel wordt.

De quotering voor een overwinning van AC Milan staat voor u genoteerd op x 3.25 keer het speelbedrag. Gaat Manchester United volgens u zegevieren? Met een zege van de Engelse ploeg kunt u uw inleg x 2.12 keer ruim verdubbelen.

De UEFA Europa League match  AC Milan – Manchester United wordt gespeeld op donderdag 18 maart om 21:00 uur in San Siro te Milaan. Denkt u te weten welke ploeg we terugzien in de kwartfinales? Laat dan snel uw voorspelling achter via VoetbalGokken.be en scoor de beste deals bij uw favoriete bookmakerskantoor!


Reacties

svballorig
17 maart 2021

De mooiste match van dit Europa League weekje, daar wil ik graag op gokken ;)

3 jaar geleden

hazarddd
18 maart 2021

De hoogste odd daar ga ik voor en zie wel wat er dan gebeurd. Zowel AC Milan als Manchester United heeft de kwaliteit om vanavond te winnen.

3 jaar geleden

goktopper
19 maart 2021

Pogba schiet United toch mooi even naar de volgende ronde!

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN