UEFA Europa League odds voor Royal Antwerp FC – Fenerbahçe

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
3 november 2021     0 REACTIES

Royal Antwerp FC speelt deze donderdag in de UEFA Europa League tegen het Turkse Fenerbahçe. De ploeg van coach Brian Priske heeft hard punten nodig wil het verder geraken in Europa. Kan RAFC in eigen Bosuil Stadion een vuist maken tegen de Turkse ploeg? Voorspel en win de match via VoetbalGokken.be!

Brian Priske: “Tegen Fenerbahçe tonen wat we leren”

Royal Antwerp moet donderdag aan de bak wil het deze winter overwinteren in de Europa League. De ploeg van coach Brian Priske boekte twee weken terug de eerste punt in de poule door het gelijkspel 2-2 bij Fenerbahçe. Met dat resultaat hoopt de coach van RAFC verder te kunnen. “Ik ben heel blij dat we van die nul af zijn. We hadden ook weinig te verliezen tegen Fenerbahçe. Het is nu aan ons om te tonen dat we geleerd hebben”, blikt de Deen vooruit naar de match van donderdag die in eigen Bosuil Stadion plaats zal vinden.

“Alles doen om punten te pakken”

Met nog drie matches voor de boeg in de poule gooit coach Priske de handdoek nog niet in de ring. “Het is voetbal. Het is jammer dat we nog maar één punt hebben kunnen behalen, maar we gaan er in de komende wedstrijden alles aan doen om nog punten te pakken. We willen in januari nog Europees spelen”, aldus Priske die met zijn team nog een match op verplaatsing bij Eintracht Frankfurt en een thuismatch tegen Olympiakos op het programma heeft staan.

Vitor Pereira: “Harder werken om te slagen in Antwerpen”

Het Fenerbahçe van coach Vitor Pereira loopt de jongste weken nogal stroef. Er worden weinig duels gewonnen. Maar er is hoop bij de coach van de Turkse ploeg. “We zullen vechten voor onze club. We zullen harder werken om te slagen in Antwerpen en we zullen het best mogelijke niveau bereiken”, zegt de Portugese coach in zijn persconferentie.

“Ik ken onze capaciteiten”

Coach Pereira voorspelt dat het in Antwerpen alleen maar beter kan gaan met zijn ploeg. “De thuiswedstrijd tegen de ploeg uit Antwerpen is een leermoment voor ons geweest. Daar moeten wij nu op reageren, onze fouten corrigeren en mentaal opstaan om verder te gaan in de Europa League. We hebben dit seizoen een aantal hele goede wedstrijden gespeeld. Ik weet dat we de capaciteit hebben om dit te doen”, zo besluit de coach van Fenerbahçe.

Statistieken

Royal Antwerp moet hard aan de weg timmeren wil het in de Europa League doorbreken. De ploeg uit Antwerpen staat op de vierde plaats met één punt. Fenerbahçe is de nummer drie met twee punten en een zege op de Turkse ploeg zal RAFC een boost geven. Eintracht Frankfurt staat met zeven punten op de eerste plek. Olympiakos volgt de Duitse ploeg met zes punten.

Head 2 Head

De match van twee weken geleden was de eerste ontmoeting met de Turkse ploeg. Nog nooit eerder heeft Royal Antwerp tegen Fenerbahçe gespeeld in het Bosuil Stadion.

Huidige vorm Royal Antwerp FC

Na het bezoek bij de Turkse ploeg speelde Royal Antwerp thuis tegen Club Brugge. De Belgische Pro League match werd met 1-1 een gelijkspel. Voorbije zondag werd er met 0-1 gewonnen op Jan Breydel tegen Cercle Brugge. Tussendoor kwam de ploeg van coach Priske uit in de Belgische beker. De ploeg uit Antwerpen werd door Westerlo vroegtijdig uit het bekertoernooi geknikkerd: 2-1.

Huidige vorm Fenerbahçe

Na het bezoek van Royal Antwerp ging het bergafwaarts met Fenerbahçe. De ploeg van coach Pereira verloor de Turkse competitiewedstrijd tegen Alanyaspor met 1-2 ook werd er met 2-1 verloren van Konyaspor. Fenerbahçe staat zevende in de Turkse Super Lig.

Lappenmand

Royal Antwerp speelt zonder Buta (spierblessure), Radja Nainggolan (blessure) en Birger Vertraete (hersenschudding) tegen Fenerbahçe.

Fenerbahçe zal het zonder vijf geblesseerde spelers moeten stellen voor de Wedstrijd tegen Royal Antwerp. Gustavo, Valencia, Altai, Serdar Aziz en Mesut Özil, die geblesseerd zijn, zullen niet beschikbaar zijn. Naast deze spelers zullen Serdar Dursun, Burak Kapacak en Crespo niet voor Europa kunnen spelen.

Prognose

En dan de prognose voor Royal Antwerp FC – Fenerbahçe. Onze wedtip is een zege van RAFC: 2-1 in het Bosuil Stadion te Antwerpen. Wat is uw voorspelling voor de vierde speelronde in de Europa League groep van Antwerp FC?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor de match van The Great old.

Quoteringen Royal Antwerp FC – Fenerbahçe SK

De Belgische wedkantoren schalen de quoteringen het hoogst in bij een gelijkspel. U kunt x 3.38 keer uw wedbedrag terugverdienen als de ploeg de punten ook dit keer delen.

In het 1X2 spelsysteem van de bookmakers wordt een zege van Royal Antwerp even hoog ingedeeld als een overwinning van de Turkse bezoekers. Met zowel winst van RAFC als Fenerbahçe kunt u maximaal x 2.65 keer het speelbedrag scoren bij de bookies.

De UEFA Europa League match Royal Antwerp FC – Fenerbahçe SK wordt gespeeld op donderdag 4 november om 21:00 uur in het Bosuil Stadion te Antwerpen. Denkt u dat de ploeg van coach Priske thuis kan winnen van de Turkse ploeg? Laat uw voorspellingen dan snel achter bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN