UEFA Europa League odds voor KRC Genk kraker tegen West Ham United

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
3 november 2021     0 REACTIES

KRC Genk moet aan de bak in Groep H van de UEFA Europa League. De ploeg van coach John van den Brom staat laatste in de poule en met winst tegen West Ham United kunnen de Genkies de poulefase nog overleven. Genk ontmoet de Engelse ploeg deze donderdag in de Luminus Arena. Denkt u dat Van den Brom en zijn mannen zegevieren? Op VoetbalGokken.be vindt u de beste wedkantoren voor een straffe deal.

John van den Brom: “Ons eigen spel spelen tegen West Ham”

In de Europa League wil het niet vlotten met KRC Genk. De ploeg van coach John van den Brom staat vierde en die plek geeft nog niet eens recht op deelname in de Conference League. Genk-coach Van den Brom weet dat er wat moet gebeuren. “We kunnen niet om de mindere resultaten heen”, zegt John van den Brom. “Al zijn wij altijd in staat om ons eigen spel te spelen. Dat gaan we donderdag tegen West Ham ook doen”, zegt de coach van de Genkies.

“Vol stadion moet ons boost geven”

Toch is de Nederlandse coach niet bang voor de ploeg uit Londen. “Geloof me, we staan hier vol vertrouwen en met veel motivatie. Dat het stadion hier donderdag vol zal zitten, moet ons een boost geven. Al besef ik maar al te goed dat we zeer sterk voor de dag zullen moeten komen om tegen West Ham rapen. Maar daar hebben we wel de kwaliteiten voor”, zo bevestigt de oefenmeester van Racing Genk.

David Moyes: “We kijken uit naar onze match tegen Genk”

Met zes punten voorsprong op de nummer twee Dinamo Zagreb heeft West Ham United nog weinig te vrezen in Groep H van de Europa League. Maar coach David Moyes wil dat zijn ploeg alert blijft. “We kijken uit naar onze uitmatch tegen Genk. We willen ervoor zorgen dat we na Kerstmis Europees voetbal spelen. Het zou nog beter zijn als we de groep kunnen winnen, omdat we dan zeker weten dat het ons een ronde verder brengt”, zegt de coach van West Ham United.

“Zoveel mogelijk eruit halen”

Heel veel ervaring heeft West Ham United niet in Europees voetbal, maar dat maakt de uitdaging groter vindt coach Moyes. “Het hele Europese avontuur is nog relatief nieuw voor ons. We proberen er dus zo veel mogelijk uit te halen. We hebben spelers die veel ervaring hebben in Europa – de Tsjechische jongens en Yarmolenko hebben eerder in Europese competities gespeeld, dus het is geen schok voor hen”, besluit de oefenmeester van de Engelse ploeg.

Statistieken

KRC Genk staat vierde in Groep H van de Europa League. De Genkies hebben drie punten. Dat zijn er net zoveel als de nummer twee Dinamo Zagreb en drie Rapid Wien binnen hebben getikt. West Ham United staat eerste met negen punten en is duidelijk de sterkste in de poule.

Head 2 Head

De match van 21 oktober twee weken geleden was voor KRC Genk en West Ham de eerste keer dat de ploegen elkaar tegen het lijf liepen. The Hammers uit Londen spelen donderdag ook voor het eerst in de Luminus Arena.

Huidige vorm KRC Genk

Nadat Racing Genk verloor van West Ham in het Olympic Stadion met 3-0 verloren de Genkies een paar dagen later ook van KAA Gent. De Belgische Pro League match tegen de Buffalo’s werd met 0-3 flink verloren. De laatste twee wedstrijden van Genk waren een stuk beter. In de Belgische beker werd Saint Eloois met 0-6 verslagen en ook SV Zulte Waregem moest er in de competitie aan geloven met 2-6.

Huidige vorm West Ham United

West Ham United trok de zege op Genk door in de Engelse Premier League. Zo werd er in eigen huis gewonnen van Tottenham Hotspur 1-0 en moest ook Aston Villa eraan geloven met 1-4. Inmiddels staan The Hammers op de vierde plek in de Engelse competitie. In de EFL Cup werd ook Manchester City verslagen (1-0). Er was een verlenging voor nodig, maar The Cityzens gingen met lege handen terug naar Manchester.

Lappenmand

Genk speelt donderdag zonder Carlos Cuesta. De verdediger heeft een blessure. Er is een kleine kans dat Simen Jukleroed terugkeert na een lange blessuretijd.

West Ham United moet deze week afwachten of Alex Kral mee kan reizen naar Genk. De Tsjech is niet wedstrijdfit.

Prognose

En dan de prognose voor Racing Genk – West Ham United. Onze wedtip is een zege van The Hammers 0-2 in de Luminus Arena. Wat is uw voorspelling voor de vierde speelronde in de Europa League groep van de Genkies?

Onderstaand odds-overzicht geeft u een indicatie van de maximale quoteringen die de online bookmakers voor u gereed hebben staan voor deze topmatch in de UEFA Europa League.

Quoteringen Racing Genk – West Ham United

Er staan hoge pre-odds voor u gereed bij de Belgische bookmakers. Toch wordt een zege van de Genkies niet torenhoog beloond. Dat betekent dat de bookies kansen zien voor Genk. Denkt u dit ook, dan kunt u x 3.55 keer uw speelbedrag verdienen als KRC Genk wint.

Diezelfde quotering hanteren de bookies ook bij een gelijkspel. U scoort x 3.55 keer het wedbedrag als de teams de punten delen in speelronde vier. Een zege van West Ham United is met x 2.05 keer uw inleg een zeer straffe odd te noemen.

De UEFA Europa League match KRC Genk – West Ham United wordt gespeeld op donderdag 4 november om 18:45 uur in de Luminus Arena te Genk. Heeft u goesting om deze match te voorspellen? Check dan de pre-odds bij de bookmakers op VoetbalGokken.be en sla uw slag.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN