UEFA Europa League odds Royale Union SG – SC Braga

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
10 oktober 2022     0 REACTIES

In de UEFA Europa League speelt Royale Union SG deze donderdag in eigen huis tegen SC Braga. Voorbije week wist de ploeg van coach Karel Geraerts al te zegevieren met 1-2 in Braga. Nu komt de Portugese ploeg naar Brussel voor de vierde speelronde in Groep D van de Europa League. De Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be hebben goesting in dit duel! Speelt u mee?

Karel Geraerts: “We zullen top moeten zijn”

Royale Union SG zegevierde voorbije donderdag met 1-2 van SC Braga. Union-coach Karel Geraerts verwacht niet dat zijn team dat kunstje deze donderdag gemakkelijk opnieuw gaat doen. “Braga heeft techniek, snelheid en ervaring. De laatste jaren hebben ze mooie campagnes gekend in Europa. We zullen top moeten zijn”, zegt de coach van Union SG.

“Braga is mentaal sterk”

Met nog drie wedstrijden te gaan in de poule zal Braga extra op jacht gaan naar drie punten in Brussel voorspelt coach Geraerts: “Dat ze voorbije week van ons verloren hebben, gaat hen niet van slag brengen. Braga is mentaal sterk, ze kunnen omgaan met een tegenslag en zullen willen reageren”, verwacht de coach van Royale Union.

Artur Jorge: “We weten dat het ingewikkeld zal zijn”

SC Braga-coach Arthur Jorge bleef Royale Union ook na het bezoek in Braga nauw in de gaten houden. Coach Jorge hoopt Union SG nu wel te slim af te kunnen zijn. “Union speelde de play-offs om de Champions League te bereiken in België, ze staan momenteel vierde in het kampioenschap. We hebben ze goed bestudeerd, we weten dat het ingewikkeld zal zijn”, vertelt de coach van de Portugese ploeg.

“We weten waartoe ze in staat zijn”

De coach van Braga wil dat zijn team alles op alles gaat zetten in het Dudenpark. “We weten waartoe ze in staat zijn. Dit team is dit jaar weer in vorm. Ze groeien in macht. Ze versloegen Rangers en begonnen goed in de Europa League. We kennen hun vaardigheden, we zullen een veeleisende wedstrijd moeten leveren”, besluit coach Jorge.

Statistieken

In de groepsfase van de Europa League hebben de teams inmiddels drie matches gespeeld. In Groep D staat Royale Union SG met negen punten op de eerste plaats. De ploeg van coach Geraerts wordt op de hielen gezeten door SC Braga dat met zes punten tweede staat. Het Duitse FC Union Berlin heeft drie punten en staat derde. Malmö FF heeft nog geen punt behaald en is de nummer vier in de poule.

Head 2 Head

Voor zover bekend is, was de match van voorbije week in het Municipal de Braga Stadion de eerste ontmoeting tussen Royale Union en SC Braga. De Brusselse formatie zegevierde in Braga dankzij twee goals van de Zweedse aanvaller Gustaf Nilsson. Het doelpunt van SC Braga kwam van de voet van Abel Ruiz.

Huidige vorm Royale Union SG

Royale Union begon de poulefase met een 0-1 zege bij Union Berlin. De ploeg van coach Geraerts wist vervolgens ook drie punten te rapen tegen Malmö FF (3-2). Voorbije week kwam daar de 1-2 zege bij SC Braga nog bij. Ook in de Jupiler Pro League zegevierde Union 60 voorbije weekeinde met 2-1 van Cercle Brugge.

Huidige vorm SC Braga

SC Braga begon de poulefase met een 0-2 overwinning op bezoek bij Malmö FF. De thuismatch tegen Union Berlin werd met 1-0 gewonnen. Tegen Royale Union ging het mis. Het duel ging in eigen stadion verloren met 1-2. Voorbije weekeinde werd er in de Portugese competitie ook niet gewonnen van Chaves: 0-1.

Lappenmand

Royale Union treedt in deze match aan zonder Koki Machida die kampt met een heupblessure. Ook Dennis Eckert Ayensa speelt door een kwetsuur niet mee tegen SC Braga

SC Braga komt donderdag zonder de geblesseerde middenvelder Musrati Al af naar de Belgische hoofdstad.

Prognose

En dan onze prognose voor de match Royale Union – SC Braga. De Belgische wedkantoren wijzen Union SG aan als licht favoriet voor dit duel. Wij verwachten dat de Brusselaren winnen en we zetten dan ook in op een 2-1 zege van Union Sint Gilles. Wat is uw voorspelling voor deze CL match?

Quoteringen Royale Union SG – SC Braga

De Belgische wedkantoren hebben de hoogste pre-odds ingedeeld bij een gelijkspel. Als de teams de punten delen in Brussel, keren de bookmakers tot maximaal x 3.40 keer het speelbedrag aan u uit.

De quotering bij een zege van SC Braga wordt in het 1X2 spelsysteem op gemiddeld x 3.00 keer uw speelbedrag ingeschaald. Dat is niet veel minder dan bij een zege van de Portugese ploeg.

Dan de quotering die de bookmakers uitkeren bij winst van Royale Union. U kunt tot maximaal x 2.37 keer de inleg scoren bij een zege van Union SG.

De UEFA Europa League match Royale Union SG – SC Braga wordt gespeeld op donderdag 13 oktober om 18:45 uur in het Joseph Marien Stadion te Brussel. Maak de fermste bookmakerdeals met uw voetbalkennis bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be!


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN