Tottenham Hotspur treft Dinamo Zagreb in achtste finales Europa League

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
10 maart 2021     3 REACTIES

Tottenham Hotspur speelt deze donderdag in eigen stadion tegen Dinamo Zagreb in de achtste finales van de UEFA Europa League. The Spurs, met onze landgenoot Toby Alderweireld aan boord, spelen volgende week de return in Zagreb. De Belgische wedkantoren hebben voor de heenmatch  straffe odds gereedstaan. Speel u mee met VoetbalGokken.be?

José Mourinho: “ Via Dinamo Zagreb naar kwartfinales”

Tottenham Hotspur-coach José Mourinho neemt het met zijn ploeg donderdagavond op tegen het Kroatische Dinamo Zagreb. Ee ploeg die niet onderschat mag worden vindt Mourinho. “Als je bij de laatste zestien bent, weet je dat de makkelijkere teams nu achter zijn gebleven en dat we in de kwartfinales willen staan, dus de volgende stap is om Dinamo Zagreb te verslaan”, zegt de Tottenham-coach.

Tottenham Hotspur wint de wedstrijd
1.38
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
4.75
Dinamo Zagreb wint de wedstrijd
6.85

“Dinamo Zagreb impressionant”

Coach Mourinho heeft het traject van de Kroatische ploeg in dit Europa League seizoen nauwgezet gevolgd en weet wat voor ploeg er donderdag op de stoep staat. “In de voorbije ronde versloeg Zagreb het Krasnodar met twee overwinningen, dus ze doen het heel goed. Ik heb vaak tegen Russische teams gespeeld en het is nooit gemakkelijk. Zij hebben ze twee keer verslagen. Ze stonden ook bovenaan in de groep, ze verloren geen enkele wedstrijd, vier overwinningen, twee gelijke spelen, niet alleen tegen Wolfsberger, maar ook tegen Feyenoord en CSKA Moskou. Impressionant”, aldus Mourinho tot besluit.

Zoran Mamić: “Verder in Europa League geraken”

Aan het roer van Dinamo Zagreb staat coach Zoran Mamić die met zijn ploeg naar Londen reist voor de belangrijke heenmatch tegen Tottenham Hotspur. “Ja, het kan een hele belangrijk match zijn om  in Europa verder te geraken, maar Tottenham speelt ook erg goed. We zullen zien wie er donderdag beter zal zijn”, aldus Mamić in zijn voorbeschouwing op het duel bij de The Spurs.

“Vermaken en winnen van Tottenham”

De loting is zwaar voor Dinamo Zagreb, maar Mamić  wil dat zijn ploeg ervoor gaat. “We zullen het team goed voorbereiden op die match. Het is een grote wedstrijd voor ons, voor de club, het is een beloning voor alles wat we tot nu toe hebben gedaan. Laten we ons vermaken, laten we ons best doen, laten we winnen van Tottenham”, zegt een gemotiveerde coach van Dinamo Zagreb tot slot.

Statistieken

Tottenham Hotspur nam het in de voorbije ronde op tegen Wolfsberger AC. De ploeg van coach Mourinho had geen kind aan de Oostenrijkse ploeg. De heenmatch werd wegens de Oostenrijkse coronamaatregelen in Boedapest gehouden. Tottenham zegevierde ginds al met 1-4. Thuis was de klus snel geklaard, want de Londense ploeg met Alderweireld in de basis won met 4-0 van Wolfsberger.

Dinamo Zagreb zegevierde tweemaal van Krasnodar. De heenmatch op verplaatsing werd met 2-3 afgewerkt. Thuis in Zagreb werd het 1-0 voor de ploeg van coach Mamić.

Head 2 Head

Tottenham Hotspur speelde in seizoen 2008/2009 ook tegen Dinamo Zagreb. In de groepsfase werd er eenmaal tegen elkaar gespeeld en Tottenham Hotspur won in het oude stadion White Hart Lane van Tottenham met 4-0 van de Kroatische ploeg.

Huidige vorm Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur begon de Europa League week met een overwinning op Crystal Palace. De nummer zeven van de Premier League versloeg de nummer dertien in het rijtje met 4-1. In de matches daarvoor werden Fulham 0-1 en Burnley 4-0 ook verslagen door de ploeg van coach Mourinho.

Huidige vorm Dinamo Zagreb

In de Kroatische competitie staat Dinamo Zagreb op de eerste plek. De ploeg van coach Mamić heeft 54 punten uit 23 matches en de nummer twee Osijek heeft er 52 bij elkaar geveegd. Voorbije weekeinde won de ploeg uit Zagreb met 2-0 van de nummer vijf Rijeka. De ploeg verloor voor het laatst op 30 januari dit jaar van Sibenik met 1-2 in de 1e HNL competitie.

Lappenmand

Tottenham Hotspur kan in de Europa League-match tegen Dinamo Zagreb waarschijnlijk niet beschikken over Giovani Lo Celso. De centrale middenvelder heeft een hamstringblessure.

Dinamo Zagreb moet ook een speler missen voor de heenmatch in Londen. Rechtervleugelverdediger Sadegh Moharrami kan door een spierblessure niet meespelen tegen Tottenham.

Prognose

Wat ons betreft moet Tottenham Hotspur deze match snel naar zich toe kunnen trekken. Onze wedtip is 3-1 voor The Spurs. Benieuwd naar de bijbehorende pre-odds? In onderstaand odd-overzicht vindt u de strafste quoteringen die de Belgische wedkantoren hanteren voor deze match.

Quoteringen Tottenham Hotspur – Dinamo Zagreb

De quoteringen zijn het hoogst ingedeeld voor een zege van Dinamo Zagreb. Komt de Kroatische ploeg zegevieren bij Tottenham dan wordt uw inleg x 6.85 keer meer waard.

In het 1X2 spelsysteem staat een gelijkspel in Londen gequoteerd op een straffe odd van x 4.75 keer uw inleg. Een overwinning van The Spurs wordt het meest voorspeld en staat op gemiddeld x 1.38 keer uw speelbedrag bij de bookmakers. Check alle odds op de bookmakerspage van VoetbalGokken.be!

De UEFA Europa League match Tottenham Hotspur – GNK Dinamo Zagreb wordt gespeeld op donderdag 11 maart om 21:00 uur in het Tottenham Hotspur Stadion te Londen. Houdt Alderweireld met zijn team de Kroatische ploeg in bedwang of boekt de ploeg uit Zagreb een voorsprong op de return? Laat uw voorspelling achter bij de bookmakers van VoetbalGokken.be!


Reacties

martijnj
10 maart 2021

Tottenham zegeviert met 3-1!

3 jaar geleden

heldenv...
11 maart 2021

Ik denk dat Zagreb beter is dan we denken. Ik houd het op een gelijkspel bij de bookies.

3 jaar geleden

kampioe...
11 maart 2021

Op een gelijkspel gespeeld. Straffe odd!

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN