Straffe pre-odds Europa League Royale Union SG – FC Union Berlin

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
15 maart 2023     0 REACTIES

In de achtste finale van de UEFA Europa League neemt Royale Union SG het aanstaande donderdag op tegen FC Union Berlin. Voorbije week werd de heenmatch in Berlijn een 3-3 gelijkspel voor beide teams. Deze donderdag valt de beslissing in het Lotto Park Stadion te Brussel. Gaat het Belgische Union door naar de kwartfinale van de Europa League? Vergelijk, zet in en win via VoetbalGokken.be!

Karel Geraerts: “Union Berlin op andere manier ontvangen”

Union Berlin maakt zich op voor de terugmatch tegen Union Berlin in de achtste finale van de Europa League. In de heenmatch speelden de teams met 3-3 gelijk en dus is er nog geen winnaar aan te wijzen die doorstroomd naar de kwartfinale. Royale Union-coach Karel Geraerts hoopt op een beter resultaat dan in Berlijn. “Het is jammer dat we die late tegengoal nog slikken, anders hadden we Union Berlijn op een andere manier kunnen ontvangen. Nu zal het een beetje naar elkaar kijken worden”, vertelt de coach na de match in Berlijn.

“We zullen donderdag wel efficiënter moeten zijn”

De coach van Royale Union weet waar de zwakkere punten van zijn team liggen en bereidt zijn spelers voor niet dezelfde fouten te maken. “We zullen donderdag wel efficiënter moeten zijn in onze eigen zestien. Offensief was het heel goed in Berlijn, maar in de eigen zestien was het net niet genoeg”, aldus coach Geraerts.

Urs Fischer: “We moeten leven met een 3-3 gelijkspel”

Union Berlin hoopte op een voorsprong in de thuiswedstrijd tegen Royale Union, maar coach Urs Fischer legt zich erbij neer dat het een gelijkspel werd. “We hadden donderdag een heel intense wedstrijd tegen Royale Union, die ons veel energie heeft gekost. In de heenwedstrijd waren ze erg verdedigend. Het is jammer, maar we moeten leven met een 3-3 gelijkspel”, zegt de trainer van Union Berlin.

“Wedstrijd in Brussel winnen”

Ook bij Union Berlin is er hoop op de kwartfinale voor de Duitse ploeg. “Natuurlijk proberen we deze wedstrijd te winnen. Ik denk dat dat een goed startpunt is voor de return in Brussel. Het belangrijkste voor ons is dat we nog een ronde verder komen in de Europa League”, besluit coach Fischer.

Statistieken

Royale Union moet donderdag winnen wil het doorstoten naar de kwartfinales van de UEFA Europa League. De ploeg van trainer Geraerts speelt in het Lotto Park Stadion van RSC Anderlecht omdat het Joseph Marien Stadion niet voldoet aan de eisen voor Europees voetbal.

Head 2 Head

Voorbije week maakte Royale Union het eerste doelpunt in de heenmatch van de achtste finale. Binnen dertig minuten schoot Victor Boniface de bal in de touwen. Nog voor rust maakte Josip Juranović de gelijkmaker. Na de thee maakte Yorbe Vertessen een doelpunt, maar zette Robin Knoche de tussenstand op 2-2. Victor Boniface schoot nogmaals raakt. In de 89ste minuut kwam daar het doelpunt van Sven Michel nog bij. Eindstand 3-3.

Huidige vorm Royale Union SG

Na het duel in Berlijn speelde Royale Union SG in de Jupiler Pro League tegen Racing Genk. De koploper werd verslagen door het team van trainer Geraerts met 1-2 in het Joseph Marien Stadion. Union SG staat op de tweede plaats van de Belgische he competitie.

Huidige vorm Union Berlin

Na het treffen met de naamgenoot uit Brussel speelde Union Berlin een duel tegen VfL Wolfsburg. De ploeg van coach Fischer kwam in de Volkswagen Arena niet verder dan een 3-3 puntendeling. De ploeg van trainer Fischer staat vierde in de Duitse Bundesliga.

Lappenmand

Union SG speler Ross Sykes mist donderdag de return tegen het Duitse Union door een kwetsuur. Ook Dennis Eckert Ayensa doet door een blessure niet mee tegen de ploeg uit Berlijn.

Union Berlin middenvelder Andras Schafer blijft door een voetblessure achter in Berlijn.

Prognostiek

En dan onze prognostiek voor de heenmatch Royale Union SG – Union Berlin. De Belgische wedkantoren wijzen de Duitse ploeg aan als favoriet in deze match. Wij verwachten terug een gelijkspel en zetten bij de Belgische wedkantoren in op een 1-1 gelijkspel in Brussel. Wat is uw voorspelling voor deze return in de achtste finale van de Europa League?

Quoteringen Royale Union SG – Union Berlin

De Belgische wedkantoren keren straffe odds bij een zege van Royale Union. Als de ploeg van coach Geraerts doorstroomt naar de kwartfinale, dan kunt u odds scoren die oplopen tot 3.20 keer de inleg.

De hoogste pre-odds bij dit duel staat ingedeeld bij een gelijkspel. Als er binnen de reguliere speeltijd geen winnaar is in het Lotto Park Stadion, dan kunnen voetbalgokkers tot maximaal 3.45 keer hun wedbedrag scoren bij de Belgische wedkantoren.

Wint Union Berlin? Dan lopen de quoteringen in het 1X2 spelsysteem op tot maximaal 2.38 keer het aantal ingelegde euro’s.

De return in de achtste finale van de UEFA Europa League Royale Union SG – FC Union Berlin wordt gespeeld op donderdag 16 maart om 21:00 uur in het Lotto Park Stadion te Brussel. Vergelijk, zet in en win via VoetbalGokken.be en speel mee op uw favoriet in deze return.


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN