Straffe odds halve finale Europa League Manchester United – AS Roma

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
26 april 2021     2 REACTIES

Deze donderdag gaat ook de UEFA Europa League beginnen met de halve finales. Op Old Trafford gaan Manchester United en AS Roma het tegen elkaar opnemen voor een ticket naar de eindstrijd. Welke ploeg boekt in de heenmatch een voor op de terugmatch volgende week in Rome? Laat uw voorspelling tijdig achter bij VoetbalGokken.be voor de strafste deals.  

Ole Gunnar Solskjaer: “Dit voelt als een echte Europese wedstrijd”

Er staat tegen AS Roma een straffe partij te wachten voor Manchester United in de halve finale van de Europa League. United-coach Ole Gunnar Solskjaer kan niet wachten op het startsignaal. “We kijken ernaar uit. We zitten in de halve finale. Het voelt als een echte Europese wedstrijd omdat Roma een club is met veel historie. We hebben het eerder goed gedaan tegen Italiaanse partijen”, blikt de coach van Manchester United terug naar de achtste finales waarin het AC Milan versloeg.

Manchester United wint de wedstrijd
1.58
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.95
AS Roma wint de wedstrijd
5.20

“AS Roma is een ervaren team”

Met AS Roma komt er een bekenden terug naar de Engelse stad. Aanvaller Edin Džeko speelde jarenlang voor Manchester City en coach Solskjaer is op zijn hoede voor de Bosnische speler. “AS Roma is een ervaren team en we kennen Dzeko allemaal. Elke bal van hem is gevaarlijk. We moeten zeker gefocust zijn”, aldus Solskjaer.

Paulo Fonseca: “Gefocust naar Manchester United”

AS Roma is al jaren niet zover gekomen in het Europese voetbal. Roma-coach Paulo Fonseca is trots op zijn team en hoopt het in de finale te geraken. “Deze halve finale is natuurlijk erg belangrijk voor ons”, zegt de coach van de Romeinse ploeg. “Wij zijn altijd gefocust gebleven op ons werk, dus dat moeten we nu ook blijven voor de Europa Leaguematch tegen Manchester United”, aldus Fonseca.

“We zullen het moeilijk krijgen”

Dat Manchester United ijzersterk in de aanval is, is ook de Portugese coach niet ontgaan. Toch hootp de coach op wat ruimte voor zijn team om zelf ook toe te slaan. “We gaan daar niet heen om ons te verdedigen, maar we zullen het moeilijk krijgen. Dat is zeker. We zullen ons goed verdedigen, maar we zullen zelf ook in de aanval gaan” zo besluit coach Fonseca tegen Gazzetta dello Sport.

Statistieken

Manchester United speelde tegen Granada CF in de kwartfinale. Coach Solskjaer en zijn team hadden er geen moeite mee om de Spaanse ploeg over de knie te tillen. United won in Granada met 2-0 en deed dat op Old Trafford nog eens over.

AS Roma moest kwartfinale tegen het Nederlandse Ajax Amsterdam. Roma had het duidelijk een stuk moeilijker dan United die avonden tegen Granada. AS Roma won met 1-2 in Amsterdam en wist in Rome nipt gelijk te spelen 1-1.

Head 2 Head

In het Champions League seizoen van 2007/2008 kwamen Manchester United en AS Roma elkaar tegen in de kwartfinale. De Engelse ploeg zegevierde tweemaal: 0-2 en 1-0 van de Romeinen. De teams hadden elkaar in de groepsfase ook al tegen het lijf gelopen. De ontmoeting in Manchester werd toen ook door Manchester United gewonnen 1-0 van de Italiaanse ploeg.

Huidige vorm Manchester United

Manchester United zegevierde de laatste vijf matches op rij. Voorbije weekeinde kwam er een eind aan die reeks. In de Premier League bleek Leeds United FC  sterk genoeg te zijn om Manchester United van drie punten te houden. In de match werd zelfs niet gescoord: 0-0. Eind voorbije maand schakelde Leicester City de ploeg van coach Solskjaer nog met 3-1 uit in de kwartfinale van de FA Cup.

Huidige vorm AS Roma

Na het bezoek in Amsterdam wist AS Roma geen match meer te zegevieren. Voorbije weekeinde werd het 3-2 bij het Cagliari van onze landgenoot Radja Nainggolan. Een week daarvoor werd het in Rome 1-1 tegen Atalanta Bergamo. Ook de match tegen Torino werd met 3-1 verloren. Inmiddels is AS Roma op de ranglijst van de Serie A afgezakt naar plek zeven.

Lappenmand

Manchester United-coach Solskjaer kan niet beschikken over Phil Jones en Anthony Martial als hij met zijn team donderdag tegen AS Roma speelt. Jones moet nog revalideren van een knieblessure. Martial is zo goed als hersteld van een gescheurde knieband, maar de match tegen Roma komt nog te vroeg.

Bij AS Roma zijn er meerdere spelers geblesseerd. Nicolò Zaniolo, Riccardo Calafiori, Pedro en Antonio Mirante komen door blessures niet mee naar Manchester. Gianluca Mancini is geschorst en moet een match brommen.

Prognose

Wat ons betreft is Manchester United toch echt de sterkste ploeg van de heenmatch in deze halve finale. Onze wedtip is 2-0 voor de Engelse ploeg. Onderstaand odds-overzicht geeft u alvast een beeld van de straffe pre-odds die de Belgische wedkantoren al voor u gereed hebben staan.

Quoteringen Manchester United – AS Roma

De hoogste pre-odd van deze match staat ingedeeld voor een overwinning op verplaatsing van AS Roma. Boekt Roma in Manchester echt een voorsprong op de Engelse ploeg, dan kunt u rekenen op een beloning van x 5.20 keer uw inleg als u dit voorspeld had bij de bookies.

In het 1X2 spelsysteem staat de quotering voor een gelijkspel op x 3.95 keer uw ingelegde speelbedrag. Een overwinning van Manchester United op Old Trafford staat ingedeeld op x 1.58 keer uw speelbedrag.

De heenmatch van de halve finale UEFA Europa League Manchester United – AS Roma wordt gespeeld op donderdag 29 april om 21:00 uur in Stadion Old Trafford te Manchester. Welke ploeg zet alvast één been in de finale van de Europa League? Voetbalmatches voorspellen doet u via VoetbalGokken.be, want hier vindt u de strafste pre-odds!


Reacties

voetbal...
29 april 2021

Manchester United gaat zegevieren natuurlijk!!

3 jaar geleden

martijnj
29 april 2021

Wat een straffe odd voor winst van AS Roma!

3 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN