Straffe odds: Charleroi treft Partizan in UEFA Europa League

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
23 september 2020     2 REACTIES

Deze donderdag krijgt Sporting Charleroi het FK Partizan op bezoek in de Europa League. Deze kwalificatieronde is voor de Zebra’s de eerste op weg naar de groepsfase. Kan Charleroi dit werkelijkheid maken door de Servische ploeg te verslaan? De quoteringen van de Belgische wedkantoren zijn alvast torenhoog ingeschaald. Speelt u mee via VoetbalGokken.be?

Karim Belhocine: “Tot en met donderdag gaat focus op Partizan”

Voor Sporting Charleroi staat er een drukke week op het programma. Voorbije weekeinde speelde de ploeg van trainer Karim Belhocine een uitstekende match tegen Beerschot VA. Komende week gaan de Zebra’s naar Moeskroen, maar eerst staat er voor Charleroi een Europa League match op het menu. Deze donderdag komt het Servische FK Partizan uit Belgrado naar Charleroi toe. Coach Belhocine is op zijn hoede. “Donderdag begint voor ons de Europa League. Daar willen we een goed begin aan maken. We moeten gefocust zijn als we tegen Partizan spelen” stelt de trainer van Charleroi vast.

Sporting Charleroi wint de wedstrijd
1.83
Wedstrijd eindigt in gelijkspel
3.15
FK Partizan wint de wedstrijd
3.90

“We zitten in een goede reeks”

De laatste matches die gespeeld zijn geeft alvast veel hoop. In de Jupiler Pro League is Charleroi nog altijd ongeslagen. “We zitten in een heel, heel, heel goede reeks. Dat moet worden voortgezet. Daar komt Europa, het is aan ons om deze match goed te beginnen”, aldus de coach.

Aleksandar Stanojevic: “Het wordt spannend tegen Charleroi”

Tien jaar geleden hield Partizan RSC Anderlecht uit de Champions League. In de voorronde werd RSCA al uitgeschakeld door de Servische ploeg. Partizan-coach Aleksandar Stanojevic hoopt dat kunstje dit seizoen over te kunnen doen, maar dan in de Europa League. Daarvoor moet Sporting Charleroi dan wel wijken. “Het wordt nog spannend, maar de jongens zijn gefocust, we zullen zien wat ons te wachten staat bij Charleroi.”

“We komen om te winnen”

Dat Partizan niet voor spek en bonen meedoet is natuurlijk geen verrassing, maar voor aanvang van de match stelt de T1 van Partizan nog wel even vast dat ze niet bang zijn om op verplaatsing te spelen: “We gaan er heen om te winnen”, zegt de trainer resoluut.

Statistieken

Partizan heeft er al twee gespeeld. De Servische ploeg moest in de eerste ronde aantreden tegen een Letse voetbalploeg. Van Futbola klubs RFS werd met 1-0 gewonnnen. Daarna trof Partizan het Sf.Gheorghe uit Moldavië. Daar werd ook maar met 0-1 een zege binnengehaald waardoor Partizan deze donderdag op bezoek mag komen bij Sporting Charleroi, dat nog niet in actie kwam tijdens deze Europese campagne.

Head 2 Head

Terugkijken naar de onderlinge ontmoetingen in het verleden heeft geen zin. Charleroi en Partizan treffen elkaar donderdag namelijk voor het eerst in de clubhistorie aan.

Huidige vorm Sporting Charleroi

In de Jupiler Pro League is Charleroi nog altijd ongeslagen. Voorbije weekeinde werd er thuis gewonnen van Beerschot VA met 3-1. Een week eerder werd Zulte Waregem al afgedroogd met een 0-2 zege voor de Zebra’s.

Huidige vorm FK Partizan

De Servische Super Liga is acht speelrondes ver en Partizan staat tweede met 18 punten. Rode Ster Belgrado gaat met 24 punten aan de leiding. Ook de ploeg van trainer Stanojevic  zegevierde voorbije weekeinde. Zlatibor Cajetina werd met 0-1 verslagen. Een week daarvoor werd Rad met 3-0 aan de zegekar geknoopt. Eind augustus werd er verloren van Vojvodina met 3-2 en dat is de ploeg waar Standard Luik donderdagavond de Europa League match tegen speelt.

Lappenmand

Charleroi-spelers Christophe Diandy en Massimo Bruno moeten de match tegen Partizan aan zich voorbij laten gaan. Beide spelers kampen al lange tijd met een gescheurde kruisband.

Trainer Stanojevic  moet ook een speler achterlaten in Belgrado. Rechtsbuiten-speler Nikola Lakcevic kampt met een knieblessure en komt niet mee naar Charleroi.

Prognose

Charleroi-coach Belhocine zijn de jongste weken behoorlijk op dreef en winnen de duels met uitstekende resultaten. Dan moet de match tegen Partizan toch geen probleem zijn voor de Zebra’s, althans dat verwachten wij. Onze wedtip bij Unibet.be is een 3-0 uitslag voor Charleroi. Onderstaand odds-overzicht geeft u alvast een indicatie wat uw voorspelling bij de bookies op kan leveren.

Quoteringen Sporting Charleroi – FK Partizan

De quoteringen zijn straf ingeschaald en de juist voorspelling kan een flinke beloning opleveren. De hoogste odd kunt u verwachten bij een zege van Partizan. Uw inleg wordt x 3.90 keer meer waard als niet Charleroi, maar de Servische ploeg doorgaat in de Europa League.

Een gelijkspel krijgt met x 3.15 keer de inleg een bijna gelijkwaardige quotering mee. In het 1X2 spelsysteem staat een overwinning van Charleroi gemiddeld op x 1.83 keer uw speelbedrag genoteerd.

De Europa League voorronde Royal Sporting Charleroi – FK Partizan Belgrado wordt gespeeld op donderdag 24 september om 19:00 uur in Stadion du Pays de Charleroi te Charleroi. Gaan de Zebra’s zegevieren en door naar de volgende ronde van de Europa League? Laat uw voorspelling tijdig achter bij de Belgische wedkantoren op VoetbalGokken.be en win!


Reacties

goktopper
24 september 2020

Charleroi gaat zegevieren!!

4 jaar geleden

weddens...
25 september 2020

Het was zweten, maar het is de Zebra's gelukt!!!

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN