Straffe odds bij halve eindstrijd UEFA Europa League 2020

Dit bericht delen
Top 5 bookmakers Bekijk alle
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
      Speel
13 augustus 2020     2 REACTIES

Deze zondag en maandag worden de halve finales van de Europa League bekampt. De halve finalisten zijn Inter Milaan – met onze landgenoot Romelu Lukaku aan boord – dat maandagavond tegen Shakhtar Donetsk speelt en Sevilla – Manchester United; die deze zondag al gaan uitmaken welk team de finale mag gaan spelen. Welke clubs mogen zich straks finalist noemen?

Julen Lopetegui: “Wij zijn voorbereid op kracht van Manchester United”

Sevilla schakelde Wolverhampton Wanderers met onze landgenoot Leander Dendoncker uit in de kwartfinales va de Europa League. Het werd 0-1 voor Sevilla en dat was genoeg om nu de halve finale te mogen spelen. Sevilla-trainer Julen Lopetegui beseft dat er met Manchester United weer een grote uitdaging staat te wachten. “We gaan spelen tegen Manchester United in de volgende wedstrijd – zij zijn het grootste team ter wereld, maar we zullen voorbereid zijn op de krachten die het elftal van United bezitten”, zegt Lopetegui in zijn relaas over de komende tweestrijd.

Ole Gunnar Solskjaer: “Keihard ons beste doen voor finaleplaats”

Omdat ook nu de volgende ronde in één match wordt beslist, spelen de teams op neutraal terrein: het RheinEnergie Stadion te Keulen. Uiteraard ook dit keer weer zonder publiek. Manchester United-trainer Ole Gunnar Solskjaer is blij dat zijn team het zover heeft geschopt. United won de kwartfinale van FC Kopenhagen met 1-0. “Ik ben vooral blij dat we door zijn. We staan weer in een halve finale. De volgende uitdaging is het halen van de finale en daar gaan we tegen Sevilla keihard ons best voor doen”, zegt Solskjaer.

Head 2 Head

Twee jaar geleden speelden Sevilla en Manchester United ook al tegen elkaar. Dit ging om de achtste finale van de Champions League. De heenmatch in de Sinaasappelstad werd een gelijkspel 0-0. Enkele weken later volgde de terugmatch op Old Trafford en toen wist Sevilla met 1-2 te zegevieren van de Engelse topploeg. Zeven jaar geleden speelden de teams een vriendschappelijk duel en ook toen was Sevilla heer en meester tegen United: 1-3.

Quoteringen Sevilla FC – Manchester United

De odds voor de halve finale van zondag zijn zeer straf ingeschaald door de Belgische wedkantoren. De hoogste odd wordt gehanteerd als het een draw wordt na de reguliere speeltijd: x 3.15 keer de inleg valt u ten deel wanneer de teams in de extra tijd beslissen wie finalist wordt.

Voor een zege van Sevilla betalen de bookies x 3.00 keer het speelbedrag uit. Een finaleplek voor Manchester United staat ook op een straffe odd van x 2.31!

Inter Milaan – Shakhtar Donetsk

Inter-trainer Antonio Conte versloeg met zijn team Bayer Leverkusen met 1-2 dankzij een goal van Rode Duivel Romelu Lukaku. Even kon er gevierd worden, maar al snel gaat de blik naar de een lastige halve finale. “Shakhtar is een uitstekend team met geweldige individuen, veel Brazilianen en gewend aan een wedstrijd op hoog niveau. We hebben nu zes dagen om ons voor te bereiden op de halve finale”, aldus Conte na de winst van maandag op Leverkusen.

Luis Castro: “Wij willen naar de finale!”

Shakhtar Donetsk schopte het tot de halve eindstrijd door de maat te nemen van het Zwitserse FC Basel: 4-1. Trainer Luis Castro was euforisch na de pandoering op Basel en acht zijn team in staat ook Inter te blokkeren. “We zijn fantastisch tegen welk team dan ook. Voor de halve finale tegen Inter gaan we ons heel goed voorbereiden. Wij willen naar de finale!,” zegt de ambitieuze Castro die ook best weet dat winnen niet evident gaat zijn: “We zullen er wel hard voor moeten knokken”, besluit hij.

Head 2 Head

Inter en Shakhtar zijn elkaar de laatste jaren niet meer tegengekomen in Europa en ook niet in oefenduels. De laatste keer dat de teams elkaar ontmoetten was in 2005 en dat was in de kwalificatieronde van de Champions League. In het Oekraïense Shakhtar won Inter met 0-2. De terugmatch in Milaan werd het met 1-1 een gelijkspel. Alles bij elkaar opgeteld betekende dit dat Sevilla doorging naar de volgende ronde van het Miljoenenbal.

Quoteringen Internazionale – Shakhtar Donetsk

De Belgische wedkantoren zijn gul bij deze match wordt de quotering voor een overwinning van Shakhtar het hoogst ingeschaald. U kunt x 4.25 keer de inleg terugverwachten als de Oekraïense ploeg naar de finale gaat.

Is het Lukaku die zijn ploeg het ticket naar de finale bezorgt? Een overwinning van Inter staat in ieder geval op x 1.73 uw inleg. Een gelijkspel krijgt in het 1×2 spelsysteem gemiddeld een quotering van x 3.75 keer de inleg mee en ook dat is de moeite meer dan waard!

De halve finale van de Europa League Sevilla FC – Manchester United wordt gespeeld op zondag 16 augustus en vangt aan om 21:00 uur in het RheinEnergie Stadion te Keulen.

De tweede halve finale Internazionale – Shakhtar Donetsk staat gepland voor maandag 17 augustus om 21:00 uur in de Merkur Spiel-Arena te Düsseldorf. Bent u ook zo benieuwd wie de eindstrijd haalt en wilt u profiteren van de straffe odds bij onze bookmakers? Ga dan snel naar de bookmakerspagina van de VoetbalGokken.be en scoor ook de winnende treffer!


Reacties

teamspeler
17 augustus 2020

Sevilla is al mooi door ;) Nu Inter nog ;)

4 jaar geleden

hansd
18 augustus 2020

Werd Shakhtar even weggeveegd zeg! Dat dacht ik al wel. Nu de finale en dat is me er eentje.

4 jaar geleden

Log in om te kunnen reageren.

Er is (nog) geen coupon voor deze wedstrijd

Meer nieuws

7 juni 2023     0 REACTIES

Champions League finale: Manchester City – Inter Milaan

Deze zaterdag wordt de finale van de UEFA Champions League gespeeld. Manchester City en Inter Milaan tre...

Lees meer
7 juni 2023     0 REACTIES

Straffe odds UEFA Conference League finale: Fiorentina – West...

Deze woensdag staan vele ogen gericht op de finale van de UEFA Europe Conference League. De finalisten z...

Lees meer
19 mei 2023     0 REACTIES

Straffe odds PO1 match KRC Genk – Royale Union SG

In PO1 treffen KRC Genk en Royale Union SG elkander deze zondag in de Cegeka Arena. De teams kunnen zich...

Lees meer
15 mei 2023     0 REACTIES

Wedden op halve finale Manchester City – Real Madrid in UEFA ...

In de UEFA Champions League worden deze week de returns in de halve finales bekampt. Deze woensdag treff...

Lees meer
EERLIJKE REVIEWS
BELGISCHE BOOKMAKERS
HET LAATSTE NIEUWS
WED STRATEGIEËN